Moim zdaniem(pewnie będę w mniejszości) nie powinno się legalizować 'marihuaniny'.
W takim razie ja też należę do tej mniejszości.
Mam przypadek uzależnienia od marihuany w rodzinie i dla mnie jest to porównywalne do uzależnienia od alkoholu.
Napisano 28.02.2013 - 14:40
Moim zdaniem(pewnie będę w mniejszości) nie powinno się legalizować 'marihuaniny'.
Napisano 28.02.2013 - 15:01
Zielsko powinno się zrywać, a nie dostawać.
Na tą zapaść bardziej naraża go państwo, nie pozwalając posiadać własnego, czystego drzewka.
Użytkownik Bobek edytował ten post 28.02.2013 - 15:10
Napisano 28.02.2013 - 15:54
Napisano 28.02.2013 - 16:01
Yhym, zwal winę na państwo bo taki jaracz trawki nie może tego kupić na legalu a zapalić tak czy siak musi więc kupuje od jakiegoś wątpliwego dilera - dostaje zapaści - umiera a wina nie leży po jego stronie tylko po stronie państwa Pamiętaj, że człowiek, który podejmuje samodzielną decyzje zawsze poniesie konsekwencje swojej decyzji na swoją odpowiedzialność a nie na czyjąś.
Napisano 28.02.2013 - 16:17
Yhym, zwal winę na państwo bo taki jaracz trawki nie może tego kupić na legalu a zapalić tak czy siak musi więc kupuje od jakiegoś wątpliwego dilera - dostaje zapaści - umiera a wina nie leży po jego stronie tylko po stronie państwa Pamiętaj, że człowiek, który podejmuje samodzielną decyzje zawsze poniesie konsekwencje swojej decyzji na swoją odpowiedzialność a nie na czyjąś.
Umrzec od palenia marihuany?! Wydaje mi sie ze wiecej zgonow jest przez naduzycie alkoholu, nie slyszalem jeszcze zeby ktos wypalil powiedzmy 5g trawki i sie przekrecil, a jak najbardziej slyszalem o przypadkach smiertelnych z naduzyciem alkoholu. Sam palilem regularnie przez jakies 15 lat mojego zycia i nie mam zadnych problemow z psychika ani tez z mojim zdrowiem, gdy tak spojrze na tych co 15 lat wlewaja w siebie wszelkiego rodzaju "trunki" to dla niektorych juz jest za pozno...
Napisano 28.02.2013 - 16:18
Napisano 28.02.2013 - 16:36
Użytkownik Rojek edytował ten post 28.02.2013 - 16:37
Napisano 28.02.2013 - 22:08
Za grama chyba nie wsadzają do więzienia hm
Yhym, zwal winę na państwo bo taki jaracz trawki nie może tego kupić na legalu a zapalić tak czy siak musi więc kupuje od jakiegoś wątpliwego dilera - dostaje zapaści - umiera a wina nie leży po jego stronie tylko po stronie państwa
Chodziło mi o palenie trawki podlewanej różnymi chemikaliami.
Nie przesadzajWydaje nam się że mineło 2h a faktycznie mineło 15 minut.
Użytkownik Cannabinol edytował ten post 28.02.2013 - 23:02
Napisano 28.02.2013 - 23:16
Nie wiem dlaczego nie dociera to do Twojej mózgownicy, ale ja nie chce kupować trawki podlewanej chemikaliami, od wątpliwego dilera. W ogóle nie chce tego kupować, ani mieć doczynienia z dilerami. Chce tylko uprawiać swój krzaczek, podlewać go wodą i palić czystą, dobrą gandzie. Od tego z pewnością zapaści nie dostanę, nie rozumiem dlaczego państwo chce mnie za to wsadzić do więzienia.
Przecież to donikąd nie prowadzi, co mamy zrobić? mamy się stąd wyprowadzić?
Na tą zapaść bardziej naraża go państwo, nie pozwalając posiadać własnego, czystego drzewka.
Użytkownik Bobek edytował ten post 28.02.2013 - 23:25
Napisano 01.03.2013 - 00:13
Każdy myślący człowiek zdaje sobie sprawę z tego, że wdychanie jakiegokolwiek dymu do płuc jest szkodliwe i z pewnością przed rakiem nie uchroni. Generalnie też uważam, że sianie propagandy typu "marihuana jako panaceum na wszystko" to głupota, ale Ty również opowiadasz pierdoły o jakichś zapaściach, czy umieraniu, a to jest czysty absurd. Ja bym proponował nie popadać w skrajności i zostawić w spokoju tą marihuanę. Jak ktoś nie chce żeby jego dziecko paliło to niech poświęci mu czas i zadba o to żeby miało jakąś pasję i zainteresowania. Jak się dziecku nie poświęca uwagi i ma się w poważaniu to że dzieciak wraca o 23 i idzie do swojego pokoju, to się potem zwala na marihuanę że problemy są, bo przecież w rodzinie zawsze ok.Chodzi mi tylko o to, żeby nie gadać pierdół, że środek psychoaktywny jakim jest marihuana może przynosić jakiekolwiek korzyści.
Użytkownik Cannabinol edytował ten post 01.03.2013 - 00:19
Napisano 01.03.2013 - 01:16
Napisano 01.03.2013 - 05:52
Użytkownik Cannabinol edytował ten post 01.03.2013 - 05:57
Napisano 01.03.2013 - 10:46
Napisano 01.03.2013 - 10:53
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych