ja wiem ,że u nas robi się to z koniami osiołkami a nawet psami na wsiach dla smalcu ponoć leczniczego czy skórki która coś tam również leczy, nie wspominając o trzodzie chlewnej ale
wykasowano materiał z neta który wpierw chciałem pokazać ,jak Chińczycy na zwykłej ulicy ku braku zainteresowania nikogo i ździwnia w wymyślny i okrutny sposób znęcają sie nad psami dla zabawy,już nawet nie pod pozorem kruszenia mięsa przed zabiciem. Bo zaczynają od pałek a potem sie rozkręcają, zostawiając psa na koniec z wykręconymi za grzbiet, związanymi łapami,kubłem na głowie, i to jest normalka w narodzie w którym powszechne jest zajadanie się ludzkim płodem który idzie kupić na zwykłym jarmarku. A najbogatsi pozwalają sobie na kanibalizm -uczty z pełni ukształtowanego człowieka.
A wy żywicie się ,jecie z rąk plugawych które dopuszczały się tych zbrodni, w restauracjach koreańskich chińskich.
Zaproście szefa kuchni do siebie i zaproponujcie żeby przyrządził wam waszego psa, da wam takie przedstawienie którego nie zapomnicie do końca życia. a teraz życzę smacznego i duzo tolerancji i duzo obcokrajowców.Np muzułmanina na kolacji z tego psa waszego, który obetnie nos waszej żonie bo pokazała sie z dekoltem a chińczyk go zeżre .
Użytkownik Muhomorniczy.Cylon edytował ten post 06.02.2012 - 23:55