Rozumiem że to forum paranormalne, ale wielu ludzi chyba bierze wszystko zbyt poważnie... Mi to wygląda na zwykłą zabawkę, te kolory i w ogóle, ale na pewno nie jakiś nol... Pomyślcie sobie: czy skoro kosmici dysponują technologią dalece wykraczającą poza nasze mniemanie, mają statki, potrafiące poruszać się z zawrotną prędkością nie wydalając przy tym jakichkolwiek spalin i nie zostawiając śladów ich działalności, to czy było by możliwe zaobserwowanie ich wbrew woli? ..
No to prosze nie skrywac tej wiedzy dla siebie samego, tylko wyjawic nam tu wszystkim JAK bedzie wygladac prawdziwy NOL, jakie bedzie miec kolory i jak bedzie sie poruszac.. poza tym jeszcze moze jakis mail czy cos gdzie skladac podania "O ukazanie sie nam" bo najwyrazniej gdzies mi umknal..
Poza tym mam rozumiec ze ty, wiesz jak oni mysla, po co tu sa i wogole..
To jest tak, jak jest film malo wyrazny to fejk, albo "piorun kulisty"

jak jest wyrazny, to zabawka, NO BO ZA WYRAZNY i wogole jakis taki szpanerski ten obiekt, a Szaraki to beda mialy szare statki i beda latajac robic piuuu..
Nic nie wiecie WY i JA, wiec odrobine realizmu to WSZYSTKIM by sie przydalo!
Tak - wlaczcie myslenie i przypomnijcie sobie ze dawniej nie wiedziano o en. elektrycznej, magnetycznej.. nie wiedziano o atomach i wogole Ziemia byla plaska!
Teraz my to wiemy i nie kwestionujemy bo nasi naukowcy to nam udowodnili, a co bylo wczesniej? nie bylo tego? czy moze mysmy tego nie znali i nie rozumieli!!
ILE jeszcze jest takich sil, energi itd. ktorych my nie widzimy i nie znamy??!!
Stwierdzenia typu jesli oni maja taka technike itd. to po co by nam sie ukazywali.. a moze dla jaj!? my tez robimy kawaly malpom, psom itd.. kiepski argument? tepy pies nie widzi szyby i w nia walnie to nas smieszy.. jak szczeka na latarke.. to jest wystarczajaco racjonalne?
Przypominam ze juz byl taki Pan w IX wieku ktory chcial urzad patentowy zamykac bedac przekonanym ze juz ludzie wymyslili wszystko co mozna bylo.. i co? teraz jakbys popkazal mu tylko to co masz w kieszeni to by wzial cie czarownika albo szatana!!! wiec troche pokory!
Zaraz ktos powie: nie porownujcie NAS z ciemniakami co mysleli ze Ziemia jest plaska, my teraz tyyyyle wiemy.. a ja sie zapytam: a skad to wiesz? bo w ksiazce przeczytales i w szkole cie tego nauczyli.. ale co z tym czego nie ma w podrecznikach?? TO TEZ ISTNIEJE tylko czeka na odkrycie!
i kolejna sprawa to jest forum paranormalne, a sceptykow tu tyle ze jak chce ciekawy temat przesledzic (by go SAM ocenic) to musze sie przebijac przez warstwe niepotrzebnych i durnowatych postow typu: Nie bo nie, a ja mysle ze to nie prawda, moim zdaniem oni wygladaliby.. ufoludkow nie ma.. itd itp.. NIE masz dowodow ze to fejk, albo jakies inne zjawisko to zachowaj swoje fantazje dla siebie.. (tak fantazje! bo jak nie ma dowodow to przeciez ty uwazasz to za fantazje)
jeszcze do tego ze wszystko mozna wyjasnic racjonalnie.. to spojrz w niebo na te mld gwiazd i planet, gdzie wiemy juz napewno dzieki naukowcom ze woda jest powszechna w kosmosie i wytlumacz mi racjonalnie ze MY jestesmy jedyni!