Skocz do zawartości

Zdjęcie

World of Tanks

• Please log in to reply
305 replies to this topic

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po przeczytaniu posta Mylo w temacie o T-34 przypomniałem sobie jedną rzecz - widzieliście to?

Stare ale fajne. :) Tym bardziej, jakby wprowadzili to jako PvE gdzie trzeba niszczyć po kolei konkretne moduły, a w tym czasie uważać, by samemu nie zostać zniszczonym. Np. 30 czołgów vs taki jeden z 20 000 hp. :D

Asoto.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dokładnie to samo pomyślałem :) Taki boss :D

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przecież to nie da rady strzelić w nic co jest bliżej niż kilkadziesiąt metrów :roll:

Asoto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Otoczyć i ostrzelać z arty.

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale samym taranowaniem zabierałoby hp - każde dotknięcie to np -400/500. Do tego miałby wyznaczoną trasę, np. zaczyna z jednej bazy i jedzie okrężną drogą przejąć naszą bazę - a my w tym czasie musimy go zniszczyć. A jak już zacznie przejmować, to trwa to ok. 5 min ale my nie możemy mu resnąć paska przejmowania. I jest zabawa, zawsze lepsza niż męczenie się z niekorzystnym koszykiem balansu. :)

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No raczej że taranowanie rozwalałoby od razu. Takie coś byłoby ciekawe. Ja i tak się z MM nie męczę teraz, bo mi się przejadł na razie wot.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To zawsze musi tak być...

Mój tekst wygrał konkurs na dostęp do zamkniętej bety World of Warplanes (YES!!! :mrgreen: ).

Nie mam w najbliższym tygodniu zbyt wiele czasu na cokolwiek... Albo będę zarywać noce, albo testowanie zacznie mój kuzyn albo brat, a ja go zamienię (i uzyskam prawowity dostęp :] ) za jakiś tydzień, może więcej... (DAMN!)

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

hehe Aquila, do WOP mają dostęp wszyscy, którzy aplikowali... ja już od ponad 3 tygodni mam zaproszenie....

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja nawet nie wbiłem żadnego X tieru (gram od czasu bety), a tu już następna gra...

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No nie do końca wszyscy, Ironmacko - bardzo wielu aplikowało już dawno (łacznie ze mną) i nie dostali zaproszeń. Tylko dlaczego ze wszystkich tygodni tego roku akurat musiało trafić na ten najbardziej zawalony? No szlag mnie normalnie trafi.

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

nie masz czego żałować taka super to ona nie jest...

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Osobiście - zawsze wolałem samoloty od czołgów :)

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Sterowanie samolotem sprawia więcej trudności niż czołgu. Myślę że WoA będzie mniejszym sukcesem niż WoT.

HidesHisFace.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A jak tam wrażenia z nowych francuskich TD?
Tak się składa, że ostatnio zainteresowałem sie ogólnie francuskimi konserwami to i 'tedeki' przyjąłem z otwartymi ramionami.

O ile z ciężkiego drzewka, przyznam, B1 to istny koszmar, jeśli wrzuci go do walki ponad 4 tier, to już znienawidzony przez wielu BDR... Bardzo mi się podoba, nie mam pojęcia, czego ludzie chcą od poczciwej "buły" - jest taka pocieszna z wyglądu :D
BDR jest nieco bardziej ruchliwy od świetnego KW, ale wolniejszy chyba. Ok, pancerz jest papierowy i bardzo mało odbija, chyba, że od niższych tierów, więc trzeba grać z drugiej linii. Stockowe działo jest kompletnie do bani, ale to akurat norma (nie licząc wypasionych od początku finalnych tierów dopatrzyłem się tylko jednego wyjątku) za to 90mm armata to cudo. Ludzie narzekają, a to drugie po 107 z SU-85 działo 5 tiera (nie licząc nowego TD francuskiego, ale o nim za chwilę). Może ma tylko 130 penetracji, co na papierze wygląda przeciętnie, ale "czuje się" jak przyzwoite 150, no i 250 obrażeń - miodzio.

A co do TD - po stronie francuskiej wyglądają... Solidnie. Przebrnąłem przez tier 2 i bardzo mi się spodobał - średnio 4 trupy na bitwę to chyba nieźle ;). Tier 3 jest taki słodziutki, że aż chce się go przytulić. Mniejszy od czołgów T1, a pokąsać potrafi jak Marder II, nie przymierzając. No i ludzie często mnie ignorowali, lol.
Nie mogę się doczekać tego cuda z piątego tiera. Chyba jedyny wóz średniego tiera, który startuje z bardzo dobrym działem. 17 funtówka z celnością 0.35, 144mm penetracji i to stock jest. Bosko. Finalne działo zdaje się być ciut słabsze od SU-85 - słowem, radziecka "suka" może mieć wreszcie sensowną konkurencję.

Logos.

Rozum Świata

• Tematów: 34
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Muszę przyznać, ten malutki francuski tdek jest fajny. Przypomina Mardera, a dzięki rozmiarom łatwo się ukryć. Za to pierwsza francuska artyleria - BS jest słabiutka. Moim zdaniem najgorsza artyleria tego tieru.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych