Skocz do zawartości

Zdjęcie

World of Tanks

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
305 odpowiedzi w tym temacie

Asoto.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

O **** TEST FIZYKI JEST!!!!!!!!!

a ja na mobilnym necie :<

Dołączona grafika

/mylo

Self-Luminous Red.

Kolor chimeryczny

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nowa fizyka jak dla mnie: porażka

Na zwykłym serwie na randomach sprowadzać się to będzie do tego, że jakiś głupek szturnie Cię podczas celowania i już masz postrzelane, będą Cię wypychać zza zasłony pod ogień wroga, co mniej ogarnięci sami będą się zabijać albo uszkadzać nie patrząc na to, że górka jest za stroma by zjechać.

No ale na CW może być fajnie, dla przykładu na Urwisku czy Piaszczystej cała taktyka do przemodelowania.

Fajnie ma Maus, który bez problemu pcha na przód stojące do niego bokiem cztery lighty i Bat Chata. :D

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nowa fizyka = nowe możliwości. Taktyka na wielu mapach ulegnie całkowitej zmianie. Najwięcej zyskają na tym szybkie scouty, w tym mój kochany ELC AMX. :mrgreen:
Na testowym go sprawdzałem i można spokojnie uprawiać wspinaczkę skałkową.

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mnie tylko zastanawiają techniczne "aspekty" tego testu - a to z racji wydajności nowej fizyki i renderów. Na ustawieniach high czy też medium, pomimo 30-50 fpsów wywala mnie z gry praktycznie po paru sekundach od startu bitwy. Czytając komentarze do newsów widzę, że sporo osób tak ma, nawet przy dobrych kompach. Ponadto jest też sporo innych bugów, np. permanentne bycie w bitwie, przez co nie można naprawdę zagrać.

Logos.

Rozum Świata

• Tematów: 34
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Najwięcej zyskają na tym szybkie scouty, w tym mój kochany ELC AMX. :mrgreen:

A ja wreszcie dzisiaj, po długiej, sadomasochistycznej niemalże walce przebrnąłem przez AMX 40 :D, więc w końcu będę mógł wypróbować ELC. Grając artylerią jest to jeden z moich priorytetowych celów.
Został mi już tylko Lee i w kocu przebrnę przez ten masakryczny Tier IV. (no mam jeszcze parę TDków na czwórce do przejścia)

@Kamilus - po to jest ten test, by te bugi znaleźć. Ogólnie to mam wrażenie, że WG od jakiegoś czasu zmienił swoje podejście do rozwijania gry i nowych update - zmienił pozytywnie

Użytkownik Logos edytował ten post 22.08.2012 - 19:32

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W końcu by iść w kierunku "pozytywnym" kupili za 40 mln dolców firmę odpowiedzialną za silnik BigWorld, dzięki czemu owa firma będzie pracować tylko i wyłącznie dla WG, a nie dla rozwoju engine'u. Zresztą już zapowiedziano lepszą optymalizację (lepsze działanie na słabszych maszynach) oraz wprowadzenie (w końcu!) obsługi dwóch rdzeni.

Asoto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A ja jestem na działce na mobilnym i nawet na filmiki ledwo moge popatrzeć :<

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ta fizyka zabije grę... Takiego dziadostwa nie widziałem w tej grze jeszcze.

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co się dzieje?

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Wyobraź sobie, że celujesz w coś a idiota, który w Ciebie wjedzie celowo porusza Cie i rozwala celownik.

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Troll is troll. Zobaczymy jak to będzie jak się już ludzie pojarają fizyką. Z resztą to serwer testowy, tu się ludzie inaczej zachowują.

HidesHisFace.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

To ciekawe, fizyka była jedną z bardziej oczekiwanych rzeczy. Ludzie pruli o nią gęby od samego wyjścia gry... Pojawia się i działa jak powinna? Narzekają...
Jasne, pierwsze parę dni, może tygodni po patchu będzie zrąbane przez "testujących" sobie na publicznych servach, ale szybko im przejdzie. Od czegoś jest w końcu opcja raportowania, prawda?

Mr. Mime.
  • Tematów: 13
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Fajna sprawa ta fizyka, ale przyrost FPS jest znaczący, z 25-35 FPS na intel HD2000 mam koło 50-55 na większości map ;)

Logos.

Rozum Świata

• Tematów: 34
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Podobno niektórym pojazdom udaje się wjechać na dachy, np na Himmelsdorfie.

Self-Luminous Red.

Kolor chimeryczny

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Od czegoś jest w końcu opcja raportowania, prawda?

Opcja raportowania kończy się po pierwszej bitwie, bo zamiast 29 raportów per bitwa dali 3 per dzień. :P

Narzekać jest na co, bo WG tradycyjnie wprowadza coś nie przemyślając wszystkich aspektów, a przy obecnej ilości bugów uzasadnionym jest podejrzenie, że przesuną wprowadzenie fizyki o kolejny patch.

Jednak oszpecenia IS-4 nigdy im nie wybaczę...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych