Skocz do zawartości

Zdjęcie

World of Tanks

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
305 odpowiedzi w tym temacie

HidesHisFace.
  • Tematów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A co konkretnie z IS-4 nie tak? Tyle, co słyszałem to mają go na IS-4M zamienić i zlikwidować lub zmniejszyć wielki słaby punkt na płycie czołowej.

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

IS4 teraz będzie wyglądać tak:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Poza tym polecam wzięcie udziału w konkursie "Za liniami wroga" - wysiłek znikomy, a 500 golda piechotą nie chodzi. Nie mówię już o tym, żeby ubić dodatkowo 3 arty w 1 bitwie i zgarnąć w sumie 1000 golda, bo to zadanie z tych mniej wykonalnych. :)

Użytkownik kamilus edytował ten post 23.08.2012 - 14:33

Self-Luminous Red.

Kolor chimeryczny

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

zlikwidować lub zmniejszyć wielki słaby punkt na płycie czołowej.

Tam już nie ma słabego punktu od obecnego patcha.

Użytkownik Edric edytował ten post 23.08.2012 - 20:15

HidesHisFace.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Szczerze mówiąc, nowy IS-4 nie wygląda wcale źle, tylko kolorek może niektórym oczy wypalać :P. Najważniejsze, że nie ma wielkiego słabego punktu na pysku. Wyczytałem też, że w 8.0 generalnie podbiją mu nieco pancerz, by był faktycznie cięższy od IS-7, bo obecnie nie jest.

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

z tym konkursem to juz w pierwszej bitwie po przeczytaniu tego zrobilem. teraz tylko czekac na 500 golda :P

kamilus.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

IS 4 mocno się upodobnił do ST-I. A te kolory to nowy rendering, kto chce to chyba będzie mógł grać bez tego.

Golda będą dawać od 29.08 i znając życie poczekamy sobie dłuuuugo. Tym bardziej, że pewnie parę tysięcy osób załapie się na złoto.

Poza tym, wracając do tematu testu, zagrałem tam 42 bitwy. Mam kilka spostrzeżeń:
- optymalizacja leży na całości - teraz gram na maksymalnych ustawieniach dostępnych dla 32 bitowych systemów operacyjnych, a z nowym renderingiem mogę grać jedynie na low, bo na wyższych na początku każdej bitwy wyrzuca mnie z gry na pulpit. A z tego co słyszałem, sporo osób ma takie problemy,
- grając z włączonym renderingiem w czasie 42 bitew grałem tylko na 9 mapach. Niektóre (nawet te, które mają już opracowaną fizykę i rendering, jak redshire lub lakeville) nie włączają się wcale,
- pomimo dużej ilości fpsów nie ma w ogóle poczucia prędkości - jadę 70 km/h a czuję max. 20 km/h.

A na koniec, jakby ktoś chciał zobaczyć "próbkę" nowej fizyki, to zrobiłem parę screenów:

Mines (Kopalnie):

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Mountaint Pass (Przełęcz):

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Himmelsdorf (na zdjęciach 2 i 3 brak podłoża na ustawieniach low - jest zawsze gdy podczas ładowania mapy mam zminimalizowaną grę):

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Westfeld (chwilę po zrobieniu screena już nie żyłem -,- ):

Dołączona grafika

Cliff (Urwisko):

Dołączona grafika

Arctic Region:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Użytkownik kamilus edytował ten post 24.08.2012 - 13:02

Smok.
  • Tematów: 11
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Witam :P

dobiłem już (dopiero..?) do KW-1, dość ciekawie się nim gra. Chyba zostawię go sobie na dłużej.
Przeniosłem do niego drużynę z T-28, 80% doświadczenia. No i drużyna jest podświetlona na czerwono. Mam ją przekwalifikować? Co, jeśli tego nie zrobię?
Czy opłaca się zostawić KW-1 do robienia kredytów? Jakie działo, 85 czy haubica?

Asoto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nakieruj sobie na jednego z nich. Czerwony członek załogi ma odjętą daną ilość %. Jeśli chcesz mieć dobrą załogę to musisz przekwalifikować.
Tak, opłaca, jeśli nie masz premium.
Te, którym lepiej Ci się gra.

Smok.
  • Tematów: 11
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nakieruj sobie na jednego z nich. Czerwony członek załogi ma odjętą daną ilość %. Jeśli chcesz mieć dobrą załogę to musisz przekwalifikować.
Tak, opłaca, jeśli nie masz premium.
Te, którym lepiej Ci się gra.

Już wczoraj to zauważyłem i przekwalifikowałem załogę, ale dziękuję.
Bardzo fajny czołg, jedyny minus to prędkość i zwrotność, no ale to w końcu czołg ciężki.

Asoto.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Byłby zbyt OP, gdyby miał jeszcze szybkość i zwrotność.

Misiek82PL.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tam mam w garażu :D
X - IS-7 , OB.268 , T-62A
IX - T-54 , ST-1
VIII -KV-5 , IS-3 , SU-101
VII - IS
VI - SU-14 , KV-2 , T-34-85 , KW-1S
V- KV-1 , T-50-2 , SU-85
IV - SU-85B
III - BT-7
II -AT-1
I - MS-1

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Misiek82PL - sporo tego. Premka czy jesteś takim skillerem żeby to utrzymać? :D

Ja siedzę ciągle na IS-3, Obj. 261.
Do farmienia Panzer IV z haubicą (straszny fun z onehitowaniem), Churchil I i ELC AMX (kocham tą szybkość).
Wynaleziony IS-8 ale mnie nie stać na kupno, do tego farmie Obj 261 żeby zebrać expa na kolejną arte.

pawlitto.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Często zastanawiamy się jak wyglądałoby porównanie współczesnych i zabytkowych pojazdów w różnych konkurencjach. Zazwyczaj odnosi się to do samochodów czy motocykli, ale Rosjanie postanowili zestawić ze sobą coś ze znacznie cięższej kategorii wagowej.

Czołg T-34 (znany z serialu Czterej pancerni i pies) jest jednym z symboli II wojny światowej. Jego spadkobiercą jest model T-90, który uchodzi za jeden z najbardziej mobilnych i niebezpiecznych czołgów świata. Autorzy rosyjskiej edycji popularnego programu postanowili sprawdzić jak w tych samych próbach spiszą się konstrukcje, które dzieli pół wieku, Jako ciekawostkę dodamy, że jest tam również polski akcent.

kamilus.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mylo - po co farmisz 261? Przecież to ostatnia arta w drzewku. :)

Misiek82PL.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Misiek82PL - sporo tego. Premka czy jesteś takim skillerem żeby to utrzymać? :D

Ja siedzę ciągle na IS-3, Obj. 261.
Do farmienia Panzer IV z haubicą (straszny fun z onehitowaniem), Churchil I i ELC AMX (kocham tą szybkość).
Wynaleziony IS-8 ale mnie nie stać na kupno, do tego farmie Obj 261 żeby zebrać expa na kolejną arte.

Mam kupioną Kw-5 premka mi nie jest potrzebna :mrgreen: A tak to 10 000 bitew na karku Chętnie służę pomocą nick w Wot taki sam jak tutaj :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych