Skocz do zawartości

Zdjęcie

World of Tanks

• Please log in to reply
305 replies to this topic

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A w planach mają też 'War of Battleships' xD

RainbowBeing.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

z mmo wole APB, choc nie gralem w WOT to czekam z niecierpliwoscia na World Of Warplanes :)

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przeglądając temat "pulpity" i sowjego priv ;) odkryłem, że sporo osób gra właśnie w tą grę.

Kto się jeszcze ujawni:
Ja od ponad 14 miesięcy (pamiętam jeszcze czasy bety) i jeszcze mi się nie znudziło...

kamilus.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja także od czasów bety, ostatnio coraz mniej, ale jednak gram. A i w konkursie urodzinowym WoT wygrałem mysz i headset (17. miejsce)! -,-

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Konto bodajże od maja 2011 i od czasu do czasu gram. Nawet teraz sobie walczę i w przerwach od czasu do czasu zaglądam na forum. Ostatnio niektórymi wieczorami gram dłużej, bo udało mi się kumpla wciągnąć i gramy w plutonie ;)

Mój garaż niestety póki co nie zachwyca - VK 3001 (P), VK 3601 (H), JagdPz IV (zostało mi niewiele do Jagdpanther), Grille, M4 Sherman i M10 Wolverine.

Teraz czekam na World of Warplanes. Nowy joystick już się grzeje :D Szkoda tylko, że przegapiłem zgłoszenia na testy Alpha, to i na Beta się nie załapię (bo pierwszeństwo mają odrzuceni z alpha).

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

kamilus jeśli używasz tego samego nicka w WOT to jesteś bardzo dobry...

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przy okazji - połączyłem tematy, bo (adepcie Ironmacko) już taki istniał :D

erebeuzet.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Dużo grałem, ale taktyka wśród graczy strasznie kuleje i rzadko trafiałem na naprwdę zgraną drużynę, która potrafiła współpracować. Dużo ludzi nie rozumie przeznaczenia swoich czołgów. Na klan czasu nie miałem.

Mimo to gra ma ogromny potencjał.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ciężko grać jako drużyna, gdy do komunikacji ma się jedynie czat :P To jak latanie helikopterem w BF3 z obcym gościem a latanie z kumplem z którym jednocześnie siedzi się na skype. W pierwszym przypadku można latać nad zgrają piechoty a tamten #$@%* nie wystrzeli ani razu. W drugim:

- Pod nami, dwóch.
- Widzę.

TATATATATA! :D

kamilus.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Ironmacko - tak, ten sam. A czy bardzo dobry? Czy ja wiem, jest wielu lepszych ode mnie. Poza tym ciężko oceniać "lepszość" jednej osoby nad drugą w drużynowej grze.

Co do World of Warplanes - dostałem zaproszenie do testów alpha. Jak na razie zagrałem 3 bitwy, i jedno co powiem - wątpię, by w obecnej fazie odniosła sukces jak WoT. Nie z tym sterowaniem... Ogólnie to ciężko jest trafić tam gdzie się chce, a to duży minus tego typu gier.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ależ Ci zazdroszczę :D Co do sterowania i trafiania w cel - mi tam pasuje. Nie chciałbym, żeby wyszła z tego jakaś zbyt łatwa i szybka siekanka.

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Też haratam od bety, nick jak tutaj.

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Iron - masz Mausa, co nie? To mam prośbę - jak się niedługo dochrapię Jagdpanthery to zagramy razem jako pluton - ok? Bo chciałbym jak najszybciej zobaczyć na żywo Mausa w akcji :D Póki co żaden mój czołg nie nadaje się zbytnio na walkę z czołgami wyższych tierów.

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Gierka fajna, grywam czasem, ale ja bym zrobił coś innego. Jeden pocisk za jakieś 10-15 tysięcy kredytów :D Wtedy byłaby zabawa, byłoby bardziej realnie i trzeba by było oszczędzać pociski.

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tą jpanterą to równie dobrze możesz sobie w skały postrzelać :)))

Mausa mam, ale jeszcze nim nie umiem nim grać i bardziej mnie wkurza, niż raduje. 100 razy wolę minimausa i tym to jest niezła zabawa. Co do plutonu nie ma sprawy ale z powodów rodzinnych grywam zazwyczaj w weekendy, chyba że jadę gdzieś na rower.

A tak w ogóle to najfajniejszy jest pz38 (premium - mój jedyny) to jest radocha... 3 fragi na bitwę to min. mój rekord to 13...

Użytkownik Ironmacko edytował ten post 27.05.2012 - 21:31

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych