Skocz do zawartości

Zdjęcie

World of Tanks

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
305 odpowiedzi w tym temacie

Ironmacko.
  • Tematów: 24
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Każdym czołgiem trzeba umieć jeździć... takie moje zdanie. Maus pod odpowiednim kątem z przodu jest nie do przebicia, ale lemingów jadącym nim na "urrraaaaaa" nie brakuje...

Romczyn.
  • Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

My (1st immortals squad) np. na klanówki nie bierzemy e setek, mausy też jak najrzadziej bo to bydlaki wielkie, że z drugiego końca mapy trafisz :P. Też zastanawiałem się nad tą linią ale teraz znowu niemieckie HT dostają nerfa więc nie robię. Na razie kupię batmana a potem pomyślę.

Użytkownik Romczyn edytował ten post 01.06.2012 - 16:20

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Klikanie w tym samym czasie według zegara atomowego rox ^^

Jak już się za coś zabierasz - rób to z jak największą dokładnością :D Nigdy nie próbowałem czegoś takiego - jeśli aktualnie liczba graczy "z puli" jest mała - taka dokładność nie jest potrzebna. Ale jeśli powiedzmy gra musi ułożyć listy z powiedzmy 100 chętnych graczy - wtedy każda sekunda może się liczyć :D

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Trzy, czte-ry... sprawdza się nawet przy 80k na serwerze 8/10 jesteście razem w bitwie, możesz być po przeciwnych... ale wtedy większy fun..

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To możemy kiedyś pourządzać sobie takie forumowe bitwy. Tylko dobrać odpowiednie tiery - i jazda!

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@Ironmacko

Może nie gram jakos super, ale uwierz... E100 to porażka... W w klanie nam się wiodło, 5k golda dziennie było. Dostałem na złote pestki do E100...

Pierwsza bitwa - Po cichutku zajechałem IS-7 od tyłu i strzeliłem. Był na dobicie, ze 20%... Ku mojemu( i nie tylko) zdziwieniu uslyszałem komunikat - " tym go nie pokonamy" I to się często powtarzało.

@Romczyn

Nerfa? To je się da bardziej znerfować?

Romczyn.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

A ja mam zamrożonego na tydzień is'a 7 bo padłem na klanówce. Ze smutku wory pod oczami ;_; ale prowincję zdobylim.

Mortalis, jak teraz seria E będzie miała skrzynie biegów z przodu to będziemy mieli festiwal pochodni. Niestety ale zaczynanie teraz tych niemieckich HT to oznaka masochizmu.

Użytkownik Romczyn edytował ten post 02.06.2012 - 10:00

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nawet ludzie z rosyjskiej części forum się burzą o brak balansu. A devsi dalej patrzą na ilość wygranych danego czołgu. ;/

Użytkownik Mortalis edytował ten post 02.06.2012 - 12:52

pawlitto.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Co do balansu w bitwach to faktycznie czasem potrafi solidnie dobić. Dlatego uważam, że dobrym pomyśłem byłoby dożucenie do zestawienia graczy przed bitwą sumy bitew wszystkich graczy po obydwu stronach i wtedy człowiek wchodziłby do gry z odpowiednim nastawieniem :roll:

Jeszcze mam takie pytanie. Pierwszy raz zaczynam grać artami doszedłem do M7 Priest (USA), wymaksowałem go i jak dla mnie wymiata. Nawet nim wyrównałem swój rekord tzn. 7 kili, ale znajomi odradzają mi pchanie się dalej w arty USA.

I tu moje pytanie która nacja jest najlepsza jeśli chodzi o arty do 6 tieru?

Logos.

Rozum Świata

• Tematów: 34
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na VI tierze u Niemców masz GW Panther, chyba najlepsza artyleria tego tieru, a wcześniej jest Hummel - też dosyć porządny.

kamilus.
  • Tematów: 106
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Chyba niedługo będę musiał pisać do supportu - wiszą mi 500 golda z Twitter Quizu i 500 z wczoraj za testy WoW...

#132 Gość_Antychrust

Gość_Antychrust.
  • Tematów: 0

Napisano

Tak sobie poczytałem jak gracie i się zainteresowałem :D Na razie fajnie, tylko nie wiem w jakie czołgi inwestować :D Na razie rozwijam drzewko radzieckich czołgów, kończące się na IS- 7; i niemieckie czołgi, z drzewka z Mausem oraz artylerię (też niemiecką). Może ktoś ma jakąś radę dla nowicjusza?

Ironmacko.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Rada taka:

Dłuuuuuga droga przed Tobą... Niemieckie czołgi są bardziej wymagające od radzieckich i niestety ponieważ to ich gra, są najlepsze...

Romczyn.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja ci doradzę też jakieś TDki robić bo dobrze zarabiają i też jest fajnie, a która linia to zależy od twojego stylu gry.

#135 Gość_Antychrust

Gość_Antychrust.
  • Tematów: 0

Napisano

Dzięki za rady. Zauważyłem, że teraz ląduję na jednej mapie z wyższymi o wiele klas czołgami i jedyne co mogę zrobić to nie zginąć :D

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych