Skocz do zawartości

Zdjęcie

Andrzej Lepper popełnił samobójstwo

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
198 odpowiedzi w tym temacie

BadBoy.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Popularny

W media poszła kolejna porcja informacji, tworząc kolejny zestaw rozbieżności.

W media poszła kolejna porcja informacji, tworząc kolejny zestaw rozbieżności w celu rozsiania propagandowej dezinformacji.

Jak ujawnił Ślepokura Leppera, powieszonego w łazience na sznurze od worka bokserskiego, znalazł ok. godz. 16.20 jego zięć.

To powiesił się na sznurze od worka czy na pasku od spodni ?

Czy w tym czasie mogły ulotnić się substancje na ciele lub w ciele zmarłego użyte na przykład do uśpienia go?

Służby specjalne używają do takich zadań środków powodujących chwilowy paraliż mięśni, która pozwala na powieszenie lub utopienie nie mogącej się bronić ofiary. Skoro głupia tabletka gwałtu nie pozostawia śladów w organizmie to jak sądzę spec służby dysponują bardziej zaawansowanymi substancjami.

* * * * *

NIE WIERZĘ W SAMOBÓJSTWO I WOLNO MI NIE WIERZYĆ

„Wałbrzych” to tylko taki z pozoru niewinnie wyglądający koniec cieniutkiej nitki prowadzącej do większego kłębka. Ileż to już przemilczano i posłano w zapomnienie afer z innego krańca Polski?

Lubelskie słupy Palikota składające się z emerytów i studentów, bagatelizowanie zeznań „Brody” o narkotykach i finansowaniu przez mafię partii rządzącej. Fałszowanie wyborów, karty do głosowania w bagażniku komendanta policji z Białołęki, katarscy inwestorzy.

Kontrakt gazowy z Rosją, gdzie za podobny aresztowano dzisiaj Julię Timoszenko, choć był on mniej szkodliwy dla Ukrainy niż ten podpisany przez Pawlaka dla Polski. Raport Millera, który z nieufnością, i słusznie, przyjęli Polacy, podpisany przez ludzi, którzy ośmielają się nosić mundury polskich oficerów.

Idą wybory i wszystko agenturze zaczęło się sypać. Tu już do odwrócenia uwagi nie wystarczy błazen z Biłgoraja ze świńskim ryjem. Za cienka na to jest armia Kuźniarów, Kajdanowiczów, Knapików i całej tej reszty dziennikarskiej agencji towarzyskiej do wynajęcia.

Tu trzeba nie dość, że odwrócić uwagę, to jeszcze napędzić stracha tym wszystkim marzycielom o wolnej i niepodległej Polsce.

Andrzej Lepper nie żyje i Wieczne Odpoczywanie Racz Mu Dać Panie. Lecz ja w jego samobójstwo nie wierzę. To nie ten profil psychologiczny osoby , która w depresji odbiera sobie życie.

Andrzej Lepper to nie był zwykły prymitywny PGR-owski watażka. On zostanie zapamiętany jako autor powiedzenia „Balcerowicz musi odejść” i „oszołom”, który w czasach kiedy jeszcze nikt nie mówił o więzieniach CIA w Polsce wspomniał o „Talibach w Klewkach”.

Przez lata za te Klewki wyszydzany doczekał czasów, w których za film ‘Essential killing’ Jerzy Skolimowski skonsumował nagrodę specjalną na festiwalu filmowym w Wenecji. Można powiedzieć ,że był to film o tych samych Klewkach.

Skąd Andrzej Lepper miał wówczas tę wiedzę? O czym wiedział jeszcze i co planował?

Czy uda się nam jakoś zakończyć rządy Donalda Tuska, rekordowe jeżeli chodzi o ilość klęsk żywiołowych, katastrof lotniczych i tajemniczych samobójstw przez powieszenie? Od szyfranta Zielonki poprzez „porywaczy Krzysztofa Olejnika” do dyrektora generalnego kancelarii Tuska, Michniewicza i teraz Andrzeja Leppera.

9 października to nie będzie zwykła wyborcza walka. Dla jednej strony barykady jest to dylemat „śmierć albo życie”. Dla nas zaś to „być albo nie być”.

Autor : Mirosław Kokoszkiewicz / Salon24

* * * * *

O LEPPERZE

Andrzej był politykiem kontrowersyjnym, więc sądzę, że policja powinna głębiej się przyjrzeć okolicznościom jego śmierci, a nie tak szybko oceniać, że doszło do samobójstwa. Patrząc z psychologicznego punktu widzenia mogę stwierdzić, że to nie był typ samobójcy. Znam mnóstwo ludzi, którzy odebrali sobie życie, ale on nie pasował nigdy do tej grupy. Był waleczny, choć przeżywał ciężki okres. Gdy Samoobrona się załamała miał problemy finansowe, ale nie poddał się. Przypominał mi takiego Himilsbacha polityki i wielu ludziom, nawet jego przeciwnikom politycznym będzie go brakowało. - Krzysztof Jackowski

Człowiek bardzo mocny, stanowczy (...) Ja po prostu nie wierzę w to samobójstwo. Jest to dla mnie niemożliwe. - Alfred Budner

Nie wiem, jakie były okoliczności. Nie wierzę w samobójstwo. Zbliżają się wybory - może komuś zależało? Może coś miał na jakichś polityków? Znałem Andrzeja Leppera osobiście i nie wierzę w tę wersję, która jest podawana w mediach. Wcześniej miał gorsze problemy. Był pomawiany, szkalowany, wplątano go w seksaferę, w różne sprawy sądowe. Ale zawsze nam powtarzał: Wytrzymamy do końca i zwyciężymy. Wspólnie tworzyliśmy Samoobronę, bo najważniejsze było dla nas dobro Polski, obywateli naszego kraju, a w szczególności rolników. - Kazimierz Wójcik

Nie wierzę, że Lepper popełnił samobójstwo. On był osobą bardzo wierzącą, był chrześcijaninem praktykującym. Wielokrotnie widziałam go, gdy zwracał się do Boga w trudnych sytuacjach. Nie tak dawno opowiadał mi, że jechał do chorego syna przez Częstochowę, mówił, że wierzy w cud jego ozdrowienia. - Renata Beger

Zawsze na pierwszym miejscu Andrzej Lepper stawiał obronę wsi, obronę najsłabszych. Takim go zapamiętam. Był człowiekiem zdecydowanym i twardym. Jeżeli spotykał się z przeciwnościami, szedł jak lodołamacz, nie przebierał w słowach, jako polityk był twardym zawodnikiem. Takiego desperackiego kroku nikt się nie spodziewał. - Franciszek Stefaniuk

Został oczerniony. Cała ta nasza formacja została zniszczona, dorobiono nam gębę. Bogatych chłopów, pijaków, erotomanów, same bzdury. Ja nie zaprzeczam, że z Andrzeja nieraz wychodziło to chłopstwo. Zarechotał nie tam, gdzie było trzeba, mi się to też nie podobało. Ale trzeba wiedzieć, skąd on i wielu jego współpracowników wyszli. Z jakiej biedy, wsi, PGR-ów. Jak na takie warunki startu, to Lepper okazał się niezwykle zdolnym, wybitnym człowiekiem. Tylko że tym porządnym, warszawskim politykom ani taka partia jak Samoobrona nie była do niczego potrzebna, ani taki przywódca jak Lepper. I pozbyli się nas skutecznie. - Lech Woszczerowicz

Użytkownik BadBoy edytował ten post 06.08.2011 - 17:31

kpiarz.
  • Tematów: 388
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Razor
A orientujesz się może ile jest dyspozycyjnych patroli policji na mieście w takiej choćby Warszawie? Informacja o "wisielcu" sugeruje, że i tak mu oni za bardzo nie pomogą - w tym czasie załatwiają "pilniejsze" wezwania.

Lepper był znanym politykiem, osobą publiczną, w związku z czym wezwania takie mają zawsze pierwszeństwo.

Czy takie badanie jest przeprowadzane każdorazowo przy znalezieniu osoby której rodzaj śmierci wskazuje na samobójstwo?

Czy każdy wisielec jest efektem samobójstwa ? Nie, dopiero o tym dowiadujemy się ze śledztwa. Są zabójstwa,
które są pozorowane na samobójstwo. A o tym, czy jest samobójstwo, czy zabójstwo dowiadujemy się po sekcji
zwłok i dokładnej analizie dowodów znalezionych na miejscu znalezienia denata. Przeprowadzenie takich badań
trwa zwykle kilka dni. Natomiast media nas NATYCHMIAST powiadomili o samobójstwie Leppera. Skąd wiedzieli ?

Prosty eksperyment - połóż się na podłodze nieruchomo i poproś powiedzmy ze dwie osoby o podniesienie cię i próbę zawieszenia na sznurze. Później możesz wrzucić fotki ciała, czy przypadkiem nie ma siniaków/zadrapań.

Człowiek nieprzytomny, nie stawia oporu, a więc nie będzie śladów przemocy.

Z tego co kojarzę z wczorajszych wiadomości - to po 17

A to bystrzaki ! Natychmiast wiedzieli, że to jest samobójstwo :o. To po co w policji są takie jednostki jak
ekipa śledcza ???

Użytkownik kpiarz edytował ten post 06.08.2011 - 17:41

#78 Gość_Swordsman

Gość_Swordsman.
  • Tematów: 0

Napisano

Lepper był znanym politykiem, osobą publiczną, w związku z czym wezwania takie mają zawsze pierwszeństwo.

Powiedziałbyś tak chłopakowi którego napadła banda dresów, ktoś wezwał policję a dyspozytor na to "Sorry men, znany, powieszony, martwy polityk ma pierwszeństwo"

Czy każdy wisielec jest efektem samobójstwa ? Nie, dopiero o tym dowiadujemy się ze śledztwa. Są zabójstwa,
które są pozorowane na samobójstwo. A o tym, czy jest samobójstwo, czy zabójstwo dowiadujemy się po sekcji
zwłok i dokładnej analizie dowodów znalezionych na miejscu znalezienia denata. Przeprowadzenie takich badań
trwa zwykle kilka dni. Natomiast media nas NATYCHMIAST powiadomili o samobójstwie Leppera. Skąd wiedzieli ?

Masz rację, sekcja wykluczy/potwierdzi te tezę, co nie zmienia faktu, że dla lekarza na pierwszy rzut oka "to samobójstwo"

Jeżeli ofiara będzie nieprzytomna, żadnych śladów przemocy nie będzie.

No jak? Wystarczy, że ktoś cię za mocno ściśnie, że pod wpływem ciężaru mu się lekko wyślizgniesz z rąk i się otrzesz - w gruncie rzeczy bardzo prosto o uraz, nie koniecznie ślad przemocy (bo to w końcu nie przemoc).

A to bystrzaki ! Natychmiast wiedzieli, że to jest samobójstwo :o. To po co w policji są takie jednostki jak
ekipa śledcza ???

Jak pojawisz się na miejscu wypadku samochodowego to też nie wykluczasz inwazji obcych, katastrofy lotniczej i ataku wrogich sił? Jeśli widać na pierwszy rzut oka, że to samobójstwo to to się wpisuje w papiery. Jeśli badania wykażą co innego - to się to zmienia.

Stopik.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wczoraj, tj. w dniu śmierci Leppera były premier J. Kaczyński zeznawał w sprawie " afery gruntowej". Więc, może gdzieś tutaj znajduje się klucz do tego smutnego faktu. Kto wie, co tak naprawdę skłoniło A. Leppera do tego czynu, szkoda, że nie zostawił żadnego listu, notatki ani nic w tym stylu, a tak musimy się przygotować na falę spekulacji

kpiarz.
  • Tematów: 388
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Razor

Masz rację, sekcja wykluczy/potwierdzi te tezę, co nie zmienia faktu, że dla lekarza na pierwszy rzut oka "to samobójstwo"

Nie, lekarz wystawi diagnozę, że denat zginął przez powieszenie. A o tym, czy było to zabójstwo czy samobójstwo
decyduje śledztwo.

Powiedziałbyś tak chłopakowi którego napadła banda dresów, ktoś wezwał policję a dyspozytor na to "Sorry men, znany, powieszony, martwy polityk ma pierwszeństwo"

Dyspozytor w takiej sytuacji zawsze powie :" Karetka już jedzie" . Ale kiedy dojedzie to już inna sprawa.

No jak? Wystarczy, że ktoś cię za mocno ściśnie, że pod wpływem ciężaru mu się lekko wyślizgniesz z rąk i się otrzesz - w gruncie rzeczy bardzo prosto o uraz, nie koniecznie ślad przemocy (bo to w końcu nie przemoc).

Takich zabójstw zawsze dokonują zawodowcy, amatorów do poważnych spraw się nie wysyła.

Jak pojawisz się na miejscu wypadku samochodowego to też nie wykluczasz inwazji obcych, katastrofy lotniczej i ataku wrogich sił? Jeśli widać na pierwszy rzut oka, że to samobójstwo to to się wpisuje w papiery. Jeśli badania wykażą co innego - to się to zmienia.

Owszem, ale są inne procedury śledcze, gdy chodzi o śmierć znanego człowieka. W takim wypadku media
dostają tylko informację, że denat zmarł śmiercią nagłą, a śledztwo później wykaże, co było przyczyną zgonu.

_Silent_.
  • Tematów: 18
  • Artykułów: 1
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie wiem czy gdzieś to było wspominane:
póki co nie znaleziono listu pożegnalnego(!). Dzień wcześniej Maksymiuk spotkał Leppera w drzwiach. Ten stwierdził, że ma wieczorem ważne spotkanie i "jutro" Maksymiukowi opowie o nim.

#82 Gość_Sentinel

Gość_Sentinel.
  • Tematów: 0

Napisano

Czytam ten temat i postanowiłem napisać kilka słów od siebie.

1. Lepper [*] był kontrowersyjny ale według mnie zrobił duzo dobrego w polityce poprzez swoją obecność i aktywność. Był człowiekiem silnym. Każdy ma jednak granice wytrzymałości. Być może sytuacja zyciowa go przerosła i nie wytrzymał.
2. Może ma to związek z zaszczuciem go przez establishment oraz media i bezpośrednio wiąże się z aferą gruntową i zeznaniami w tej sprawie J. Kaczyńskiego. Tego sie jednak na razie nie dowiemy dopóki watek związany z aferą nie będzie dalej wyjaśniany a ewentualny udział i rola w tej aferze Leppera nie zostanie potwierdzona i powiązana z jego samobójstwem.
3. Sprawa jest świeża, więc informacje jakie podaja media moga być rozbieżne ze względu na informacje i źródła ich pochodzenia jakie docieraja do dziennikarzy. Dodajcie do tego element poszukiwania przez dziennikarzy sensacyji i rozbiezności są gotowe.
4. Samobójstwo nie zawsze musi być powiązane z pozostawieniem listu pożegnalnego. Tym bardziej jeżeli to by było samobójstwo pod wpływem emocjonalnego impulsu.
5. To mogła być śmierć samobójcza jednak propoycja także mogła być nie do odrzucenia - jeżeli doszukiwać by sie tutaj spisku.

Pytanie jednak to dlaczego ? Czy Lepper miał jakąś wiedzę mogącą zaszkodzić obecnej elicie władzy, komuś indywidualnie itp. Dodatkowo teorię spisku potwierdzały by rozmowy z ludźmi z którymi przed śmiercią miał kontakt, a które mówią o planach jakie Lepper miał itp. Na nierealność tej teorii przemawia fakt, że Lepper nie był osobą ze szczytu świecznika władzy. Był politykiem. Chyba, że był powiązany. To by oznaczało, że w Polsce funkcjonuje i ma się całkiem dobrze mafia. A czy jest - sprawa dyskusyjna.

Użytkownik Sentinel edytował ten post 06.08.2011 - 18:26

Bliss.
  • Tematów: 35
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zaskakujące "zalecenie" Białorusi po śmierci Leppera

Białoruskie MSZ "z głębokim smutkiem odebrało wiadomość o śmierci Andrzeja Leppera", którego nazwało "wybitnym polskim politykiem" oraz "bezkompromisowym obrońcą interesów prostych ludzi" - podano w komunikacie prasowym ambasady Republiki Białoruś w Polsce. Rzecznik MSZ "zalecił" też Polsce, by zaprosiła niezależnych ekspertów, którzy będą czuwali nad tym, by śledztwo w sprawie śmierci szefa Samoobrony było obiektywne i wszechstronne.

"W Polsce i poza jej granicami Andrzej Lepper słynął, jako bezkompromisowy obrońca interesów prostych ludzi. Z tego powodu często był narażony na naciski i niezasłużone prześladowania" - dodał cytowany w komunikacie rzecznik MSZ Białorusi Andrej Sawinych.

W jego opinii "śmierć słynnego polityka przed wyborami parlamentarnymi w Polsce wzbudza zaniepokojenie". "Tą sytuację komplikuje fakt, że to nie była pierwsza śmierć wśród kierownictwa partii w tym roku" - głosi oświadczenie Sawinycha. Polskie media napisały o samobójstwie byłego doradcy Leppera ds. kultury Wiesława Podgórskiego, do którego doszło w czerwcu br.

- Apelujemy do polskich władz o przeprowadzenie obiektywnego i wszechstronnego śledztwa tej tragedii. Zalecamy stronie polskiej zaprosić niezależnych ekspertów międzynarodowych, którzy pomogą wykluczyć jakiekolwiek wątpliwości w obiektywności śledztwa dotyczącego śmierci Andrzeja Leppera - stwierdził rzecznik białoruskiego MSZ.

Złożył też kondolencje krewnym i bliskim zmarłego.

Mój odnośnik

Prokuratura wstępnie: Samobójstwo z powodów finansowych

Andrzej Lepper ostatni raz widziany był w piątek o godz. 8.30. Zgon nastąpił ok. 10 godzin przed rozpoczęciem oględzin, które miały miejsce o 22 - poinformował w sobotę Dariusz Ślepokura Prokuratury Okręgowej w Warszawie. Wykluczył udział osób trzecich w zdarzeniu. Wstępne ustalenia mówią o samobójstwie z powodu problemów finansowych.

(...)

Mój odnośnik

ekksaw.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Trochę się tego ostatnio uzbierało: Barbara B., ekipa od Olewnika, Dyrektor generalny kancelarii premiera, jego zastępca, szyfrant Z., Eugeniusz W. no i teraz Andrzej L. Jak to się mówi, wypadki chodzą po ludziach.

Użytkownik ekksaw edytował ten post 06.08.2011 - 21:12

krzlew.
  • Tematów: 8
  • Artykułów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rusztowanie o którym się w mediach nie mówi:

potrzebne do malowania parteru a dojść można nim do biura Leppera i jakie wąskie...

O tym nie mówią w mediach.

Stopik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Kochani spokojnie! Nie napędzajmy tej chorej spirali teorii spiskowych! Co do Białorusi i zadziwiającego zainteresowania sprawą śmierci Leppera- pamiętajmy, że utrzymywał on świetne stosunki z władzami Białorusi, był obserwatorem podczas wyborów prezydenckich w tym kraju, po których stwierdził, że demokracja tam nie jest zagrożona, posiadał wielce szlachetny tytuł honoris causa jednej z Mińskich ( w Kijowie także) uczelni, na której powiedzmy nie powinno się głosić tez o tym, że Białoruś jest demokratyczna będąc jednocześnie wicepremierem rządu polskiego. Chodziły także pogłoski o jego podejrzanych interesach w tym kraju, czego jednak z braku informacji komentować nie chcę. Tak czy inaczej w Mińsku nazwany został wybitnym polskim politykiem, a z całym szacunkiem, nie wydaje mi się, żeby człowiek, który zasłynał słowami takimi jak te "czy można zgwałcić prostytutkę" czy wieloma innymi aferami jak sexafera związane z pracą za sex, pobieraniem opłat na rzecz samoobrony od działaczy z pensji służbowych i wiele innych mógł zostać tak nazwany. Nie jestem ekspertem z zakresu psychologii ale wydaje mi się, że każdy ma swoje granice i zostały one przekroczone w przypadku A.Leppera. Miał problemy finansowe, rodzinne, jego syn ciężko choruje, nie wiadomo, jak tam w polityce mu szło( a jak pokazywały wszelki badanie opinii społeczniej nie szło samoobronie wcale). A czemu akurta smobójstwo? Nie wiem, może np. nstan zdrowia syna jeszcze się pogorszył i to była ta kropla, która przelała czarę goryczy

Fantasmagoria 44.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dziękuje bardzo, Pan Lepper po prostu za dużo wiedział, jeśli miał jakieś haki na PO stał się niewygodny, zwłaszcza że nadchodzą wybory, poza tym startował z kampanią wyborczą, miał zrobić sojusz z trzema mniejszymi partiami i najprawdopodobniej dostałby się do sejmu, to też było wielce nie wygodne, biorąc pod uwagę fakt że bliżej było mu do PiS niż PO.

Użytkownik Fantasmagoria 44 edytował ten post 07.08.2011 - 08:52

Stopik.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pamiętaj jednak, że właśnie toczy się śledztwo w sprawie afery gruntowej w wyniku, której został on głównym oskarżonym. Dzień przed jego śmiercią w tej sprawie zeznawał były premier Jarosław Kaczyński, kto wie, co zawierały jego zeznania. Nie wiem, Fantasmagoria 44 - nie zamierzam negować Twojego zdania, może masz rację, a może się myslisz, nie wiem i myślę że generalnie mało wiemy o okolicznościach tej sprawy. Nie wiem dlaczego, zakładając że pan Lepper miał jakąś wiedzę, to dlaczego zwlekał z jej ujawnieniem..

Użytkownik Stopik edytował ten post 06.08.2011 - 22:57

nexus6.
  • Tematów: 14
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Pamiętaj jednak, że właśnie toczy się śledztwo w sprawie afery gruntowej w wyniku, której został on głównym oskarżonym. Dzień przed jego śmiercią w tej sprawie zeznawał były premier Jarosław Kaczyński, kto wie, co zawierały jego zeznania. Nie wiem, Fantasmagoria 44 - nie zamierzam negować Twojego zdania, może masz rację, a może się myslisz, nie wiem i myślę że generalnie mało wiemy o okolicznościach tej sprawy. Nie wiem dlaczego, zakładając że pan Lepper miał jakąś wiedzę, to dlaczego zwlekał z jej ujawnieniem..

Mało wiemy i mało się dowiemy bo znając życie organa państwowe będą to "wyjaśniać" tak jak sprawę Olewnika czy Papały. A jak mało wiemy, to dużo wiemy bo zdążyliśmy się połapać w modelu państwowości III Rzeczpospolitej Ludowej. Paradoksalnie jego śmierć mówi najwięcej o tym ustrojstwie. Zakładając, że wiedział o Talibach lądujących w Klewkach to musiał mieć niezłych informatorów. I filmik wyżej to potwierdza. Zatem Andrzej Lepper rozgrywał swoją własną gierkę i mógł czekać z ujawnieniem jakichś informacji do kampanii. Mogło mu się też dostać za dociekania i stawianie oporu w sprawie rozkradania majątku polskiego. Na pewno nie dowiemy się szczegółów, ale przyglądając się wszystkim dziwnym samobójstwom (a uzbierało się ich trochę) widzimy ogólny schemat w działaniu mafijnych struktur państwowych.

dryndryn.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Redaktor naczelny „Gazety Polskiej” Tomasz Sakiewicz zgłosił się dziś rano do prokuratury, by przekazać dowody, które wskazują, że Andrzej Lepper chciał potwierdzić zeznania Jarosława Kaczyńskiego ws. afery gruntowej i że obawiał się o swoje życie.

Jak dowiedział się portal Niezależna.pl – wśród dowodów tych są nagrania rozmowy z Andrzejem Lepperem, w czasie której szef „Samoobrony” ujawnia źródło przecieku w aferze gruntowej oraz chęć podzielenia się tą wiedzą z prokuraturą.

Z pozyskanych przez „Gazetę Polską” materiałów wynika, że Lepper chciał potwierdzić przed sądem zeznania Jarosława Kaczyńskiego w sprawie tzw. afery gruntowej. „GP” ustaliła także, że były wicepremier obawiał się o swoje życie. Dowody, które Tomasz Sakiewicz przekaże dziś prokuraturze, stawiają pod znakiem zapytania przyjętą niemal od razu po śmierci Leppera wersję. że popełnił on samobójstwo z powodów osobistych.

źródło: http://niezalezna.pl...mowy-z-lepperem

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych