tego nicka używam tylko w necie , ogólnie to mówią na mnie Piciu(rodzina, znajomi, wszyscy) ale Piciu częściej się powtarza na forach niż Szefo:P
jestem miły, dużo gadam, myśle że jestem zabawny ale sam sobie jeszcze kawałów i anegdotek nie opowiadałem więc nie wiem jak mi to wychodzi

lubię tematy związane ze zjawiskami paranormalnymi i takimi rzeczami o jakich mówimy tutaj na forum. Ciekawi mnie to, może nie tyle co np UFO ale związki liczb z wydarzeniami, przepowiednie itd.
uwielbiam to chociaż ostatnio się jedna przepowiednia nie spełniła (i do tego Nostradamusa

"Kiedy siódmy miesiąc 2006 roku się skończy, król Hiszpanii przekroczy Pireneje wraz ze swą armią. Legiony Belzebuba będą go oczekiwać, aby stoczyć wielką bitwę w centrum Europy. I uda się zwyciężyć złego ducha. Święty Graal wróci do Hiszpanii wraz z triumfującym królem".
ludzie odczytali to jako że Hiszpania wygra mistrzostwa świata w Niemczech, sam w to uwierzyłem bo kibicuje Hiszpanii od wielu lat
ale koniec off-topa
chce ktos pogadać o tematach paranormalnych(kaczyńscy,lepper,giertych) albo o tych normalnych(ufo, 666) niech pisze na gygy
6812754 albo na maila
[email protected]