Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trzecia wojna światowa właśnie rozpoczęta.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
491 odpowiedzi w tym temacie

Żbik.
  • Tematów: 24
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Paranienormalny pomysl przez chwile jak terrorysta, masz do wyboru wysadzic sam budynek i sprowadzic na siebie to prawda duza uwage, albo wysadzic budynek podczas koncertu zabijajac przy tym tysiace niewiernych, co wybierzesz? Odpowiedz jest oczywista tym bardziej dla terrorysty.
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

... który za wojnę z niewiernymi idzie do raju.

Więc :

Odpowiedz jest oczywista

• 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wojna na ulicach Bagdadu

To już nie są starcia kilku terrorystów z amerykańskimi żołnierzami, a regularna wojna. W centrum Bagdadu, w sunnickiej dzielnicy, ponad 1000 marines walczy ze zwolennikami powieszonego dyktatora, Saddama Husajna.

Amerykanie wreszcie wzięli się za terrorystów, którzy mordują niewinnych Irakijczyków. I postanowili oczyścić sunnicką część Bagdadu. Marines walczą ze snajperami, są ostrzeliwani przez moździerze i granatniki. Dlatego nie bawią się w zdobywanie każdego domu. Gdy tylko ktoś ich zaatakuje, wzywają śmigłowce. Te rakietami niszczą budynek.

To reakcja na ostatnie ataki. Tylko w poniedziałek terroryści zamordowali dziesięć osób. Bo zapowiadali, że jeśli władze powieszą byłego dyktatora, Saddama Husajna, to zacznie się rzeź. W weekend zginęło też ośmiu irackich żołnierzy. Dlatego na prośbę rządu wojska amerykańskie postanowiły wreszcie wygnać morderców z Bagdadu i zniszczyć ich kryjówki.
http://www.dziennik....ArticleId=27434
  • 0

waluta.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Walki w Bagdadzie rzeczywiście mogą nabrć potężnego rozmiaru jak tak dalej pójdzie. mam nadzieje że jednak obszar walk będzie jak najmniejszy i walki skończą się jak najszybciej :hmm:
  • 0

rsn.arush.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

wszystko klei sie do kupy. mabus umiera(saddam) kometa przelatuje i mamy 3 wojne swiatowa jak w przepowiedni nostradamusa.

teraz tylko trzeba jakies szkolenia dla paranormalnych zolniezy zrobic i bedziemy walczyc o Polske!!
  • 0

Metatron.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jutro w kiosku onet.pl ciekawy artykuł z Le Monde, zapowiedź:

Przyszłość pełna niewiadomych

Stawianie prognoz stało się dziś trudniejsze niż kiedykolwiek – politycy kierują się swoim doraźnym interesem, dążenia państw są sprzeczne, a do zgody dochodzi tylko w obliczu wielkich zagrożeń. Czy potrzeba trzeciej wojny światowej, by powołać sprawny światowy rząd?
Le Monde: Laure Belot, Emmanuel de Roux

Chyba warto przeczytać.
  • 0

Żbik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

wszystko klei sie do kupy. mabus umiera(saddam) kometa przelatuje i mamy 3 wojne swiatowa jak w przepowiedni nostradamusa.

A co będzie z wielkim 2012 rokiem, mabus wyprze proroctwo oriona?
  • 0

Legalize.
  • Tematów: 123
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

A dlaczego miałoby wyprzeć?? Tak tylko pytam...
  • 0

Żbik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

"MABBUS ZGINIE SZYBKO" - jest mowa m.in o komeci
To cytat tu z forum, a ja sie opieram na tym co jest na forum, a z tego co wiem to zagłada w 2012 nie bedzie spowodowana kometa. wiec nie wiem jak to polaczyc. Troche sobie przecza.
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

Ja już nie zamierzam analizować, żadnych "proroctw"... Poprostu czekam...

Jeśli już tak bardzo chcesz to wytłumacz sobie tym, że ta przepowiednia tyczy się strasznych kataklizmów które poprzedzi kometa - najzwyklejsza kometa... A dalesze "oczyszczenia" poprostu i tak moga nadejść.. Nawet jeszcze straszniejsze... Kto wie?? Ale po co się tym zadręczać?? :)
  • 0

Żbik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ja własnie się tym nie chce zafreczac bo po co mam myslec ze w 2012 wszyscy zginiemy, kiepska wizja i wogole mi sie nie podoba.
Co do komety to już wiem o co ci chodzi nie wzialem pod uwage takiej mozliwosci, zobaczymy co sie stanie czas pokaże.
  • 0

Legalize.
Reputacja

Napisano

Prosze was... Skończcie z tym żałosnym gadaniem "Koniec świata", "wszyscy zginiemy"...
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zamach na ambasadę USA w Atenach, nie ma rannych

To był atak z zewnątrz - grecka policja potwierdza, że poranna eksplozja w budynku ambasady USA w Atenach to zamach. Na szczęście nikt nie zginął i nikt nie został ranny. Policja otoczyła kordonem budynki ambasady i zamknęła wszystkie sąsiednie ulice.

Grecka policja nie wie jeszcze, czy zamachowcy podłożyli bombę czy może wystrzelili w kierunku budynku jakiś pocisk.

Wybuch nastąpił o godzinie 5.55. Coś eksplodowało na trzecim piętrze kompleksu budynków ambasady. Zniszczona jest też tablica informacyjna przy wejściu. Jeden ze świadków z kolei opowiadał greckiemu radiu, że słyszał wybuch na dziedzińcu głównego wejścia. Chwilę później miał się tam pojawić ogień.

Wybuch tak głośny, że - według relacji świadków - w okolicznych budynkach wypadły szyby z okien. Ambasadę natychmiast otoczyły dziesiątki radiowozów i wozy strażackie. Wewnątrz są teraz antyterroryści z psami. Policja już prowadzi śledztwo w tej sprawie.

Amerykańska ambasada to jedno z najlepiej chronionych miejsc w greckiej stolicy. Budynek jest otoczony trzymetrowym stalowym płotem, przy każdym wejściu, a także na okolicznych skrzyżowaniach, stoją strażnicy.

http://www.dziennik....ArticleId=27823
  • 0

rsn.arush.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

moim zdaniem bedzie wojna i zniszczymy nasza planete tak, ze bedzie to przebiegunowanie w 2012 ale nie przez jakas komete tylko przez to ze planeta bedzie tak zniszczona od wojny
  • 0

Żbik.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przebiegunowanie na skutek wojny? Nie znam sie na tym ale to jest raczej niemozliwe. Zastanow się.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych