Skocz do zawartości

Zdjęcie

Trzecia wojna światowa właśnie rozpoczęta.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
491 odpowiedzi w tym temacie

QLIG.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jedna z baz systemu powstanie prawdopodobnie na terenie Polski w pobliżu granicy z Rosją,

I ja nie wiem,po co nasz kochany rząd się pcha w gierki USA...
  • 0

#122 Gość_chruszczow

Gość_chruszczow.
  • Tematów: 0

Napisano

jeszcze zestrzelą jakąś głowice nad polską to wtedy dopiero będzie, niech se amerykanie stawiają tarcze u sibei a nie w polsce, zresztą itak zaraz te przeciwrakiety ktoś ukradnie i sprzeda na złom :P
  • 0

QLIG.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po prostu Polska rząd nie potrafi być samodzielny...Polski albo nie było przez kilkadziesiąt lat,po I wojnie była krótko,potem rządzili nami Ruscy,dlatego teraz władza nie potrafi nic samodzielnie...Lepiej dać się owinąć wokól palca komu inemu.Było ZSRR,teraz dają się USA...
A tak o III wojnie,dziś kolejny raz mi się śniła wojna atomowa...I jak zawsze znowu na nic zdała się ucieczka.Ale pierwszy raz zlokalizowalem wybuch-Śląsk (okolice Katowic ) Jak ja kocham te sny...
  • 0

efreet.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

A tak o III wojnie,dziś kolejny raz mi się śniła wojna atomowa...I jak zawsze znowu na nic zdała się ucieczka.Ale pierwszy raz zlokalizowalem wybuch-Śląsk (okolice Katowic ) Jak ja kocham te sny...

Ja tez mialem taki sen. Byl niesamowicie realistyczny. Nie pamietam, zeby byl wybuch, ale bylo skazenie i to wielkie. Ludzie gineli na moich oczach. Probowalem uciekac, ale na nic sie to zdalo. Ciekawe czy to wynik czytania o tych sprawach czy "sen proroczy". Dodam tez, ze wielu moich znajomych tez ma ostatnimi czasy tego typu sny i to nawet ci co nie maja internetu, a wiec dostepu do paranoicznych materialow o koncu swiata ;) Ciekawe...
  • 0

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

A tak w ogóle to chciałbym zobaczyć jakiś "świeży" test broni atomowej.

Miejsce: USA, gdzieś na pustyni ;)
Akcja: test broni atomowej

Relacje na żywo: CNN, BBC ...

:)
  • 0

QLIG.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A tak w ogóle to chciałbym zobaczyć jakiś "świeży" test broni atomowej.

lLepij uważaj,żebyś na żywo nie obejrzał ;-)
  • 0

Gregorian.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wojna nuklearna wybuchnie 12 września?
Strona proroka:
http://yisraylhawkins.com
  • 0

QLIG.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wojna nuklearna wybuchnie 12 września?

Jedyna wojna jaka może wybuchnąć 12 IX to moja z szefem jak mi będzie chciał wolne zabrać :P Bo nuklearnej nie będzie...
  • 0

Lepek.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

nie uzyl by napewno :P :P poniewaz nie na tym polegala jego taktyka wojena ( wlasnie przez ta taktyke badania nad wzbogacanieum uranu byly tak slabo rozwiniete :P ) po pierwsze polska to byla swietny dostawca potrzebnych surowcow i sprzetu i sily roboczej po drugie za blisko nie miec po trzecie wybrazacie sobie co by sie wtedy stalo :P to moze nawet Francuzi by chwicili za bron gdyby uzyl bomby
  • 0

Gregorian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Macie jeszcze filmik proroka

• 0

Irey.
  • Tematów: 61
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Gregorian, ukradłeś mi linki :P
  • 0

Gregorian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wybacz, to się więcej nie powtórzy
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zawahiri zapowiada "nowe działania" al-Kaidy

Dołączona grafika

Uważany za numer dwa w kierownictwie al-Kaidy, Ajman al-Zawahiri zaapelował do muzułmanów świata o udział w ruchu oporu przeciwko USA - zapowiedział też "nowe działania" al-Kaidy - informuje w poniedziałek amerykańska stacja CNN.
W nagraniu, zaprezentowanym w niedzielę wieczorem na stronie internetowej, wykorzystywanej przez islamskich terrorystów, przywódca numer dwa al-Kaidy zaprezentował się na tle pełnej książek biblioteki. W obszernym, trwającym ponad godzinę wywiadzie, którego fragmenty przekazała CNN, Zawahiri zwracając się do Amerykanów ostrzegł ich, że kierownictwo USA ukrywa przed obywatelami kraju faktyczne rozmiary amerykańskiej "porażki" - zapowiedział też nowe działania organizacji.

Amerykańskie obawy - powiedział - winny dotyczyć obecności (USA) w rejonie Zatoki Perskiej, a także samego Izraela. "Obecne dni, z bożą pomocą, będą brzemienne w nowe wydarzenia" - zapowiedział jeden z głównych liderów al-Kaidy. Także w niedzielę w internecie ukazało się nagranie, przedstawiające Osamę bin Ladena i jego współpracowników w czasie spotkania w górskim obozie. Film, wyprodukowany przez As-Sahab, czyli medialną gałąź al-Kaidy, utrzymany jest w stylistyce dokumentu. Dołączone są do niego angielskie podpisy.

Na filmie widać, jak dwaj zamachowcy z 11 września, Wail Alshehri i Hamza Alghamdi odczytują swoje ostatnie przesłania. Ich zdjęcia przeplatają się z ujęciami walących się wież WTC, płonącego Pentagonu i modelu samolotu pasażerskiego. Pokazane zdjęcia obu zamachowców nie były nigdy wcześniej publikowane. Znaczną część filmu stanowią sceny z obozów szkoleniowych, najprawdopodobniej w Afganistanie, gdzie zamachowcy uczą się sztuk walki i obchodzenia z bronią. Komentarz spoza kadru mówi o potrzebie zjednoczenia i "przebudzeniu świadomości młodych ludzi islamu", które dokonało się dzięki bin Ladenowi.
http://wiadomosci.on...0,686,item.html
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Znaleźli kozły ofiarne, żeby utrzymać ludzi w tym, co rząd powiedział na temat 9/11.
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Bin Laden powiedział,że Izrael będzie nowym celem Al-Kaidy

http://www.indiadail...orial/13155.asp
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych