Napisano 27.08.2011 - 12:03
Napisano 27.08.2011 - 12:10
Użytkownik Patrolinho edytował ten post 27.08.2011 - 12:19
Napisano 27.08.2011 - 12:16
Napisano 27.08.2011 - 12:40
Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną, nie powoduje żadnych cierpień i nie upośledza możliwości funkcjonowania w normalnym społeczeństwie - nietolerancja NIE jest winą homoseksualistów, a, ponownie za przeproszeniem, debili, którzy agresywnie reagują na wszystko, co nie zgadza się z ich wydumanym porządkiem świata, nawet jeśli im to w ŻADEN sposób nie szkodzi.Promowanie i pozwalanie na wspólne przebywanie osób chorych psychicznie z resztą społeczeństwa może być niebezpieczne.
Zdefiniuj wypaczenie i upadek ludzkości. Bo mam wrażenie, że jako upadek i wypaczenie rozumiesz każdy model cywilizacyjny inny od ultraprawicowego. Takich hasełek słyszałem od groma i jeszcze trochę i jakoś nigdy nie zobaczyłem żadnych kryjących się niby pod tym konkretów. Proszę bardzo, czekam.Wypaczenie ludzkości (ba, być może nawet dzieci, o które tak się boicie), upadek ludzkiej rasy.
Napisano 27.08.2011 - 12:47
Homoseksualizm nie jest chorobą psychiczną, nie powoduje żadnych cierpień i nie upośledza możliwości funkcjonowania w normalnym społeczeństwie - nietolerancja NIE jest winą homoseksualistów, a, ponownie za przeproszeniem, debili, którzy agresywnie reagują na wszystko, co nie zgadza się z ich wydumanym porządkiem świata, nawet jeśli im to w ŻADEN sposób nie szkodzi.
Do czego to doszło, żebym musiał takie rzeczy tłumaczyć.Zdefiniuj wypaczenie i upadek ludzkości. Bo mam wrażenie, że jako upadek i wypaczenie rozumiesz każdy model cywilizacyjny inny od ultraprawicowego. Takich hasełek słyszałem od groma i jeszcze trochę i jakoś nigdy nie zobaczyłem żadnych kryjących się niby pod tym konkretów. Proszę bardzo, czekam.
Napisano 27.08.2011 - 12:52
Bardzo proste i dobitne wytłumaczenie, że homoseksualizm jest ad hominem. Cóż więcej można dodać... Chyba tylko tyle, że społeczeństwa przedchrześcijańskie radziły sobie bez praw dla homoseksualistów, bez parad równości, ludzie wiedzieli wtedy, że to jest złe. Wyłączam się już z dyskusji, ponieważ już przekazałem wszystko co miałem od siebie przekazać,Natomiast ze związku męzczyzny z mężczyzną lub kobiety z kobietą może najwyżej powstać ból okolic odbytnicy albo dolegliwości wymagające leczenie u ginekologa lub innych specjalistów.
Użytkownik Anima Damnata edytował ten post 27.08.2011 - 12:55
Napisano 27.08.2011 - 13:04
Napisano 27.08.2011 - 18:07
Popularny
Kitsune - zgodzę się z Tobą w tym, że świat upada, a ludzie sie najzwyczajniej na świecie "ześwinili". NWO nadchodzi, wszystkie znaki na niebie i ziemi na to wskazują. Jeżeli jednak myslisz, że liberalizacja dostępu do broni jest, czy ma być przejawem wprowadzenia NWO to jesteś w błędzie. Oni właśnie chcą zabra ludziom broń by nie mogli stawiać oporu i sie bronić. Sobie przecież broni nie zabiorą. Zapraszam do tematu Liberalizacja dostępu do broni palnej w Polsce. Poszerzajcie swoją wiedzę i horyzonty w każdym możliwym zakresie. Także w zakresie świadomości swoich praw do obrony swoich dóbr i wartości nabytych takich jak zycie, wolność, zdrowie, mienie. Żadne państwo nie ma Wam prawa tego odbierać jeżeli jesteście pełnoprawnymi, uczciwymi wolnymi ludźmi.WT, właśnie w Polsce dla dzieci jest według mnie najbezpieczniej. Pamiętacie te niezliczone afery o mordowaniu dzieci w szkołach?
I mówię, jeśli wprowadzą to w życie, to będzie zupełnie inny świat. Najpierw pedofile, potem marihuana, następnie broń, później w Rosji będą pozwalać na posiadanie małych bomb atomowych. I pewnie robienia takich bomb będą uczyć Rosjanie w swoich rodzimych szkołach.
Nie WT nie zabić siebie, a zostanie nam walczyć, wszystkim jeszcze normalnie myślącym, mającym normalne spojrzenie na świat i innego człowieka z takim (przepraszam za stwierdzenie) ludzkim padłem, dla którego seks z bezbronnym, nie mogącym w żaden sposób zaprotestować ani sie bronić dzieckiem jest innym rodzajem orientacji seksualnej. Zgadzam się z Tobą, że nadchodzą mroczne czasy. Robione jest wszystko byśmy stali się jak najbardziej nieswiadomi i bezbronni. Dlatego zabiera sie ludziom prawa, wolności, zagląda im się do komputerów, na konta a słuzby "państywowe" dostają co rusz nowe uprawnienia. Nie zauważyliście, że zmieniaja sie proporcje w zakresie naszych praw, które zastępowane sa przez przymus prawny i obowiązki a z drugiej strony rozszerza się uprawnienia resortów siłowych. Zasatnówcie się nad tym.To przerażające! Gdyby takie coś weszło w życie to zostanie się tylko zabić, albo kompletnie odizolować od świata, bo jakie nowe, inne reformy mogą wejść w życie? Jestem sceptykiem w tej kwestii, ale interesuje mnie NWO. I tam właśnie było coś o tym, że lucyferianie będą mogli legalnie urządzać orgie z udziałem dzieci, porywać ludzi, mordować. Jeżeli świat idzie w tym kierunku... Zobaczycie, my może będziemy rozwijać się technologicznie, ale co do społeczeństwa, duszy to nastaną mroczne czasy. Na szczęście ja nie planuję dzieci w przyszłości, przynajmniej mam pewność, że nie zostaną skrzywdzone No bo jaką mam pewność, że nie zostanie porwane np. ze szkoły? Mało takich przypadków jest?
WT - o czym Ty piszesz??? Ten temat Liberalizacja dostępu do broni palnej w Polsce, każdy zwolennik tego rozwiązania w tym kraju mówi o liberalizacji i jednakowych zasadach w dostępie do broni. Nikt nigdy, nie mówił i nie mówi o broni dla kazdego obywatela, nikt nie mówi o obowiązku. Wszyscy mówią o prawie do broni, o zasadach i jednakowym traktowaniu. Chyba nie do końca zrozumiałeś ideę liberalizacji. Przeczytaj co to oznacza, co oznacza jednakowy system wydawania pozwoleń. Nikt nie mówi o dostępie na takich samych zasadach jak kupuje sie bułki w sklepie i do tego bez pozwolenia. Nie wiem czy wiesz ale nawet w USA trzeba mieć pozwolenie na broń. Inaczej taka broń jest nielegalna. I proszę nie siej na forum nieprawdziwych informacji bo to dla ludzi zupełnie nie zorientowanych w temacie jest bardzo mylące.Też sądzę, że w Polsce jest w miarę bezpiecznie, ale co będzie jeśli wygrają zwolennicy wprowadzenia broni dla każdego obywatela? Czy nie będzie przypadków, że jakiś głupi małolat podkradnie ojcu broń i wymorduje ludzi w szkole? Czy nie będzie większego prawdopodobieństwa, gdy broń będzie w każdym domu, bardziej dostępna? [...]
Własnie WT. A co państwu do mojej osoby, wolności, zasad jakie wyznaję jezeli nie sa one w żadnej mierze sprzeczne i nie zagrażają wartosciom tzw. uniwersalnym przypisanym do wszystkich istot ludzkich. Czasem nie rozumiem Twoich postów. Z tego postu wyziera prawdziwy liberalista a w przypadku prawa do broni prezentujesz poglądy wręcz ideowego, zindoktrynowanego lewaka. I bez urazy nie mówię, że nie masz prawa do swoich poglądów czy zdania. Chodzi tylko o to, że jak sie ma jakies poglady, czemuś się hołduje i żyje się według jakiś zasad to nalezy się ich trzymac przez całe życie a nie stosować wybiórczo. Nie uważasz?A czy wy nie sądzicie, że homoseksualizm się NIECO różni od pedofilii? Przepraszam, ale co ma społeczeństwo do tego co ludzie robią w łóżku? Ja nie rozumiem co ma za znaczenie czy facet kocha się z kobietą czy innym facetem? Mnie denerwuje takie "porządkowanie" społeczeństwa, takie coś, że wszyscy mają żyć według takich samych reguł. Może wprowadźmy jeszcze jedną religię, skoro homoseksualizm jest zły? No przecież skoro jest jedyna słuszna i zdrowa orientacja, to tak samo jest jeden Bóg i jedna słuszna religia.Prosili o tak niewiele - "tak cięzko żyć w jednym związku", "homoseksualizm to dewiacja" "my chcemy tylko odrobinę wyrozumiałości i wolności w wyrażaniu swojego nowego zakochania".
To jest oczywiste, że należy dzieci chronić. Dzisiejszy świat, cywilizacja upada a wraz z nią wszelkie normy. Naptarzyłem się w swojej pracy zawodowej na "pedofilii". To jest choroba !!! - bez wątpienia. Nie ma mowy o żadnej innej orientacji seksualnej. Jest tylko w tym wszystkim jeden problem, którego nikt jeszcze nie poruszył. Często "pedofill" to osoba, która sama była seksualnie krzywdzona, wykorzystywana.co do zabijania pedofili to mówie stanowczo nie, poniewaz nie mozna bawic sie w Boga zycia i smierci, jednak to jest faktyczny problem,na pewno trzeba bronić dzieci przed takimi zboczeniami
Użytkownik Sentinel edytował ten post 27.08.2011 - 18:20
Napisano 27.08.2011 - 19:22
Użytkownik GuardAngel edytował ten post 27.08.2011 - 19:23
Napisano 27.08.2011 - 20:19
Użytkownik Sentinel edytował ten post 27.08.2011 - 20:19
Napisano 27.08.2011 - 21:12
Rosnąca skala procederu pedofilstwa jest zastraszająca !! Dzieci są świetością i jeśli ktoś występuje przeciwko nim w tak okrutny i CHORY sposób nie zasługuje na litość .
Napisano 27.08.2011 - 23:53
Napisano 28.08.2011 - 14:56
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych