Napisano 31.08.2011 - 19:57
Napisano 01.09.2011 - 09:41
http://www.fakt.pl/Skandaliczna-sesja-6-latek-quot-Vogue-quot-poniesie-konsekwencje-,galeria-artykulu,93473,2.html Voila. Dziewczynka ze zdjecia nr 2 i 4, Xellos, gdyby podsunięto Ci tylko zdjecie tej twarzy, to mialbys spory problem z identyfikacja jej wieku, twarz wyglada na 17 lat. Zwłaszcza ze znam 17-letnie dziewczyny, które bez charakteryzacji zadnej wygladają młodziej niż ta mała w makijazu! Super ze masz takie dobre zdanie o swoim rozeznaniu - obyś się kiedys nie zdziwil.
ps. Jako kobieta wiem cos niecos jak mozna zamaskowac dzieciecą lagodnosc rysów, to banalnie prosty trick, wcale sztabu fachowow nie trzeba, dobre sceniczne kosmetyki wystarcza . Moze jeszcze atutem skory powalczysz, ale zdażają sie nastolatki z nieskazitelną cerą wiec to nie regula. I nie pisze już tutaj o galeriankach okreslonym wieku itp, tylko ogolnie o tym ze zrobić z nastoletniej twarzy kobiecą tak żebys nie poznał, wcale nie jest trudno, wcale. Kwestia tylko wygladu danej osoby, są 15stki co wygladają na 10 i takie co wygladają na 20, bo np dużo palą.
Napisano 01.09.2011 - 10:29
Napisano 01.09.2011 - 11:03
Ale niech zacznie nas dziesiątkować jakiś wirus powodujący skrócenie długośći życia, niech coś takigo się stanie, to znów ludzkość wróci do 15-letnich matek i nikt w tym nic zdrożnego widział nie bedzie.
A co do tekstu że dojrzałym facetom podobają się dojrzałe kobiety...lol To powiedz mi dlaczego w rozmowach, na forach netowych, wszędzie gdzie toczą się swobodne rozmowy, większość panów 35+ wyraża chęć zamienienia swojej "starej" na gorącą najchętniej 19-stkę, góra 22-dwójkę. Pewnie dlatego ze dojrzałych mężczyzn pociągają kobiety w ich przedziale wiekowym...
Napisano 01.09.2011 - 13:36
Napisano 01.09.2011 - 15:56
Trochę to trąci hipokryzą, ze 50- latek i 25-tka to zdrowe...nie jest to zdrowe, chocby to i byla swiadoma decyzja 25 latki, podjęta z "miłości"... to sie chyba "gerontofilia" nazywa...
Napisano 21.06.2012 - 00:12
nowyekran.pl[/url]' timestamp='1340208400']
Zabił pedofila , nie poniesie odpowiedzialności
Są jeszcze na Ziemi sądy rozsądne i sprawiedliwe. Ojciec gwałconej 5-letniej córeczki zabił pedofil, ale nie będzie oskarżonym.
Ława przysięgłych w Teksasie zdecydowała nie stawiać w stan oskarżenia młodego 23- letniego ojca , który śmiertelnie pobił napastnika gwałcącego jego 5- letnią córeczkę.
" Prawo pozwala na użycie śmiertelnej siły aby powstrzymać napastnika- gwałciciela. Dowody wskazują że tak właśnie było" - stwierdził prokurator okręgowy Heather McMinn .
Dramat wydarzył się 9 czerwca br. Mocno zdenerwowany ojciec dziecka miał dzwoniąc na pogotowie miał problem wskazać gdzie znajduje się farma na której doszło do zdarzenia.
" Potrzebuję karetkę. Ten facet gwałcił moją córkę i pobiłem go i nie wiem co mam robić" - zrozpaczony wołał do dyspozytora. " Ten facet zaraz umrze, nie wiem co robić".... mówił.
Rozmowa trwała aż do przyjazdu pogotowia , ale kiedy ratownicy przybyli 47- letni Mora Flores już nie żył . Zmarł w wyniku obrażeń głowy.
Nie ujawniono tożsamości ojca aby chronić dobro dziecka, poszkodowanego przez gwałciciela.
Flores siła zaciągnął dziewczynkę w osamotnione miejsce ale widzieli to swiadkowie , którzy powiadomili ojca. (ciekawe że nie udzielono pomocy dziewczynce). Ojciec natychmiast podążył w kierunku krzyczącego dziecka, odciągnął napastnika i kilkakrotnie uderzył go w okolice głowy i szyi.
Ojca wprawdzie nie aresztowano , ale prowadzono postępowanie w sprawie zabójstwa. Adwokat , V'Anne Huser, określa swojego klienta jako "dobrodusznego człowieka , który nie mial zamiaru nikogo zabić"
Dokumentacja medyczna i świadkowie potwierdzają że dziecko było seksualnie napastowane.
Może i jest ten przypadek oderwany od polskiej rzeczywistości ale warto wiedzieć jak takie sprawy należy rozpatrywać. U nas pedofile wydają się byc "pod ochroną" .Mozna tak stwierdzić gdy wspomni się jak była prowadzona sprawa pewnego "dyrygenta"- pedofila
To on dyrygował "wymiarem niesprawiedliwości". Zupełnie niedawno czytaliśmy:
"Słupski sąd zgodził się w czwartek na kolejną przerwę w odbywaniu kary dla Wojciecha K., skazanego na 6 lat więzienia za pedofilię b. dyrektora i dyrygenta poznańskiego chóru Polskie Słowiki. Powodem udzielenia przerwy jest choroba muzyka."
Zauważyliście za kogo go uważają ? : "dyrektor, dyrygent, muzyk ale nie gwałciciel,tylko półgębkiem: skazany za pedofilię. To tak jakby był skazany " za niewinność" a pedofilem nie był.
PS Proszę zwrócic uwagę ze sprawa się nie " ślimaczy" miesiącami a zostala ostatecznie załatwiona w dwa tygodnie.
Napisano 08.07.2012 - 10:11
U nas skazali by go za przekroczenie obrony koniecznej, ewentualnie w drodze łaski uznali że był niepoczytalny w chwili popełnianego czynu.Oto przykład, jak powinien być traktowany człowiek, zmuszony do obrony własnej rodziny. Pozostaje jedynie pozazdrościć sądu stanu Teksas.
Napisano 08.07.2012 - 10:28
Napisano 17.04.2013 - 22:02
Napisano 17.04.2013 - 22:34
Napisano 17.04.2013 - 23:00
Napisano 17.04.2013 - 23:42
Ostatnio natrafiłem na pewien artykuł...
Zastanowiła mnie w nim szczególnie ta kwestia:
[i]W maju br. sąd w Osnabrucku, w Niemczech, orzekł że molestowania seksualne dzieci, dokonane na terenie Niemiec, przez obywateli kultury Tureckiej (muzułmanie), nie powinny być uznawane za czyny karalne, ponieważ jest to częścią wielusetletniej tradycji kulturowej narodowości muzułmańskich.
A co się dzieje w przypadku, kiedy jest obopólna zgoda stron, w której to jedna strona ma lat czternaście ( czy nawet trzynaście ) a druga lat dwadzieścia ?Mnie irytuje porównywanie pedofilii do homoseksualizmu lub zoofilii itd. Pedofil gwałci dziecko bez jego świadomości, zgody. Czytałam parę artykułów, jakie piętno pozostawia na człowieku takie molestowanie.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych