Napisano 31.08.2011 - 19:57
Napisano 01.09.2011 - 09:41
http://www.fakt.pl/Skandaliczna-sesja-6-latek-quot-Vogue-quot-poniesie-konsekwencje-,galeria-artykulu,93473,2.html Voila. Dziewczynka ze zdjecia nr 2 i 4, Xellos, gdyby podsunięto Ci tylko zdjecie tej twarzy, to mialbys spory problem z identyfikacja jej wieku, twarz wyglada na 17 lat. Zwłaszcza ze znam 17-letnie dziewczyny, które bez charakteryzacji zadnej wygladają młodziej niż ta mała w makijazu! Super ze masz takie dobre zdanie o swoim rozeznaniu - obyś się kiedys nie zdziwil.
ps. Jako kobieta wiem cos niecos jak mozna zamaskowac dzieciecą lagodnosc rysów, to banalnie prosty trick, wcale sztabu fachowow nie trzeba, dobre sceniczne kosmetyki wystarcza. Moze jeszcze atutem skory powalczysz, ale zdażają sie nastolatki z nieskazitelną cerą wiec to nie regula. I nie pisze już tutaj o galeriankach okreslonym wieku itp, tylko ogolnie o tym ze zrobić z nastoletniej twarzy kobiecą tak żebys nie poznał, wcale nie jest trudno, wcale. Kwestia tylko wygladu danej osoby, są 15stki co wygladają na 10 i takie co wygladają na 20, bo np dużo palą.
Napisano 01.09.2011 - 10:29
Napisano 01.09.2011 - 11:03
Ale niech zacznie nas dziesiątkować jakiś wirus powodujący skrócenie długośći życia, niech coś takigo się stanie, to znów ludzkość wróci do 15-letnich matek i nikt w tym nic zdrożnego widział nie bedzie.
A co do tekstu że dojrzałym facetom podobają się dojrzałe kobiety...lol
To powiedz mi dlaczego w rozmowach, na forach netowych, wszędzie gdzie toczą się swobodne rozmowy, większość panów 35+ wyraża chęć zamienienia swojej "starej" na gorącą najchętniej 19-stkę, góra 22-dwójkę. Pewnie dlatego ze dojrzałych mężczyzn pociągają kobiety w ich przedziale wiekowym...
Napisano 01.09.2011 - 13:36
Napisano 01.09.2011 - 15:56
Trochę to trąci hipokryzą, ze 50- latek i 25-tka to zdrowe...nie jest to zdrowe, chocby to i byla swiadoma decyzja 25 latki, podjęta z "miłości"... to sie chyba "gerontofilia" nazywa...
Napisano 21.06.2012 - 00:12
nowyekran.pl[/url]' timestamp='1340208400']
Zabił pedofila , nie poniesie odpowiedzialności
Są jeszcze na Ziemi sądy rozsądne i sprawiedliwe. Ojciec gwałconej 5-letniej córeczki zabił pedofil, ale nie będzie oskarżonym.
Ława przysięgłych w Teksasie zdecydowała nie stawiać w stan oskarżenia młodego 23- letniego ojca , który śmiertelnie pobił napastnika gwałcącego jego 5- letnią córeczkę.
" Prawo pozwala na użycie śmiertelnej siły aby powstrzymać napastnika- gwałciciela. Dowody wskazują że tak właśnie było" - stwierdził prokurator okręgowy Heather McMinn .
Dramat wydarzył się 9 czerwca br. Mocno zdenerwowany ojciec dziecka miał dzwoniąc na pogotowie miał problem wskazać gdzie znajduje się farma na której doszło do zdarzenia.
" Potrzebuję karetkę. Ten facet gwałcił moją córkę i pobiłem go i nie wiem co mam robić" - zrozpaczony wołał do dyspozytora. " Ten facet zaraz umrze, nie wiem co robić".... mówił.
Rozmowa trwała aż do przyjazdu pogotowia , ale kiedy ratownicy przybyli 47- letni Mora Flores już nie żył . Zmarł w wyniku obrażeń głowy.
Nie ujawniono tożsamości ojca aby chronić dobro dziecka, poszkodowanego przez gwałciciela.
Flores siła zaciągnął dziewczynkę w osamotnione miejsce ale widzieli to swiadkowie , którzy powiadomili ojca. (ciekawe że nie udzielono pomocy dziewczynce). Ojciec natychmiast podążył w kierunku krzyczącego dziecka, odciągnął napastnika i kilkakrotnie uderzył go w okolice głowy i szyi.
Ojca wprawdzie nie aresztowano , ale prowadzono postępowanie w sprawie zabójstwa. Adwokat , V'Anne Huser, określa swojego klienta jako "dobrodusznego człowieka , który nie mial zamiaru nikogo zabić"
Dokumentacja medyczna i świadkowie potwierdzają że dziecko było seksualnie napastowane.
Może i jest ten przypadek oderwany od polskiej rzeczywistości ale warto wiedzieć jak takie sprawy należy rozpatrywać. U nas pedofile wydają się byc "pod ochroną" .Mozna tak stwierdzić gdy wspomni się jak była prowadzona sprawa pewnego "dyrygenta"- pedofila
To on dyrygował "wymiarem niesprawiedliwości". Zupełnie niedawno czytaliśmy:
"Słupski sąd zgodził się w czwartek na kolejną przerwę w odbywaniu kary dla Wojciecha K., skazanego na 6 lat więzienia za pedofilię b. dyrektora i dyrygenta poznańskiego chóru Polskie Słowiki. Powodem udzielenia przerwy jest choroba muzyka."
Zauważyliście za kogo go uważają ? : "dyrektor, dyrygent, muzyk ale nie gwałciciel,tylko półgębkiem: skazany za pedofilię. To tak jakby był skazany " za niewinność" a pedofilem nie był.
PS Proszę zwrócic uwagę ze sprawa się nie " ślimaczy" miesiącami a zostala ostatecznie załatwiona w dwa tygodnie.
Napisano 08.07.2012 - 10:11
U nas skazali by go za przekroczenie obrony koniecznej, ewentualnie w drodze łaski uznali że był niepoczytalny w chwili popełnianego czynu.Oto przykład, jak powinien być traktowany człowiek, zmuszony do obrony własnej rodziny. Pozostaje jedynie pozazdrościć sądu stanu Teksas.
Napisano 08.07.2012 - 10:28
Napisano 17.04.2013 - 22:02
Napisano 17.04.2013 - 22:34
Napisano 17.04.2013 - 23:00
Napisano 17.04.2013 - 23:42
Ostatnio natrafiłem na pewien artykuł...
Zastanowiła mnie w nim szczególnie ta kwestia:
[i]W maju br. sąd w Osnabrucku, w Niemczech, orzekł że molestowania seksualne dzieci, dokonane na terenie Niemiec, przez obywateli kultury Tureckiej (muzułmanie), nie powinny być uznawane za czyny karalne, ponieważ jest to częścią wielusetletniej tradycji kulturowej narodowości muzułmańskich.
A co się dzieje w przypadku, kiedy jest obopólna zgoda stron, w której to jedna strona ma lat czternaście ( czy nawet trzynaście ) a druga lat dwadzieścia ?Mnie irytuje porównywanie pedofilii do homoseksualizmu lub zoofilii itd. Pedofil gwałci dziecko bez jego świadomości, zgody. Czytałam parę artykułów, jakie piętno pozostawia na człowieku takie molestowanie.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych