i kolko emocji sie kreci:)
Kazdy z nas jest zepsuty od momentu poczecia- taki juz mamy swiat i przez cale zycie walczymy z problemami ktorych w wiekszosci niejestesmy sprawcami- problemami z niprzerzytymi emocjami. Podoba mi sie rada przedmowcy. Kazdy z nas ma trudne przezycia ale to wszytko jest konstrukcja praw BOZYCH, to z czym macie doczynienienia - to jedno z tyh praw PRAWO ATRAKCJI, jesli w waszej duszy jest nieprzezyta emocja to ciagle , w kolko nieustanie beda sie pojawiac osoby ktore bede sprawdzac czy chcecie przezyc emocje. A kiedy to wiadomo, jeslikogos walnieto 11 razy w dupe i nie bylo mile to ta osoba albo zlosci sie gdy ma jakas nieprzezyta emocje albo ma jakis nalog, a wtedy mysli zejest ok b osie czuje dobrze, a nalog to nic innego jak JA RZADAM , JA OCZEKUJE zektos bedzie taki owaki. A zatem jesli sie boicie to znazyze gdzies czai sie emocja, pozwolcie sobie na chiwle boou fizycznego z ktorym zwiazany jest strach i zyjcie WOLNO. W kazdym z nas sa setki a moze tysiace emocji, jedne sa ciezsze niz inne, jedni potrzebuja roku a inni chwili zeby przezy te same emocje. Ale to wszytko jest pieknie stoworzone,bo za rogiem czai sie PRAWO KOMPENSACJI a ono jest mniej przyjemne.