Hmm... temat rozwinął się w kierunku... niespodziewanym. Okazuje się, że "stali bywalcy" forum paranormalne.pl - nie dość, że w nic nie wierzą, to jeszcze nie ma szans obalić ich poglądów. No ludzie, dajcie pokój, odnoszę wrażenie, że najważniejsze dla Was to walić posty niż w ogóle uczestniczyć w dyskusji. Dobra, nieważne. Nie chce mi się sprawdzać który kiedy napisał artykuł o paranormalnej aktywności... no chyba, że nikt.
Proponuję nazwać forum NIEparanormalneIidźsobie.pl.
Aha, chciałem od siebie dodać: NIE ma życia po śmierci, ALE nawet jak jest, to wyobrażenia o nim nie mamy i muszę znosić fantazje ludzi o wybujałej wyobraźni, które z prawdą nie mają nic wspólnego.
Fakt jest jeden: nikt kto umarł do Nas nie wrócił, aby móc o tym opowiedzieć - PLUS - ktokolwiek kto sugeruje Nam jak wygląda życie po śmierci jest po prostu kłamcą (ewentualnie politykiem, albo ma zadatki )
Tak, ja też szukam odpowiedzi, ale jestem bardzo pesymistyczny, a przyznam szczerze, że CHCIAŁBYM aby istniało życie po... tylko no nic nie jest na razie w stanie mnie przekonać. I wcale nie jestem zadowolony, że żyjemy tylko raz, bo dla mnie to tragedia, że nie jesteśmy w stanie nic zrobić... nie trzeba daleko szukać, że niemowlę zabite w trakcie aborcji już nigdy nie pozna czym jest nasz świat, a przykładów można przytaczać.Najgorsze, że wszystko sprowadza się do tego samego - smutnego raczej wniosku.