Przy tak żałosnych ludziach jacy Nim rządzą, to nie jest nowa informacja. Polskę jednak różni jako kraj coś innego; My zawsze wstawaliśmy z popiołów, niczym feniks; a świadczyć o tym może chociażby bogata historia Naszego kraju. Nie jestem patriotą, jednak nie należy z powodu pewnych, żałosnych zresztą słów skreślać od razu Polski. Słów, w które wierzymy, nie mając ku temu żadnych podstaw.Kraj sypie się w posadach
Jeżeli to nastąpi, bardzo mnie ten fakt ucieszy. Zawsze potrafiliśmy wyjść z różnych, nieprzyjemnych sytuacji; sami. Wejście do Unii Europejskiej od początku nie było dla mnie dobrym pomysłem; cały czas tak sądzę. Ale cóż ja mogę, póki co jestem jedynie zwykłą, szarą myszką wśród tych wszystkich rządzących bachorów poszukujących jedynie nowej rozrywki.Rozpad UE jest pewny
Brawa dla Jackowskiego!Pogoda zacznie wariować
Pogoda cały czas wariuje, a ten idiota nie stwierdził tu niczego nowego. Tu jedynie przychylam się do posta użytkownika ciemność.
Terroryści zaatakują Europę
Ponowne, gromkie oklaski dla Jackowskiego!
To akurat jest już tylko kwestią czasu; było USA, będzie i Europa.
Reasumując...
Dla mnie słowa tego... kogoś, są warte tyle co papier toaletowy, którym się podcieraliśmy i spuściliśmy go wraz z wodą w toalecie. Ujmując to w nieco krótszym zdaniu - „Są gó**o warte.”