Jakiś czas temu też próbowałem coś takiego robić chociaż nie wiedziałem, że takie coś wogóle jest możliwe... Kilka dni z rzędu budziłem się o tej samej godzinie 8:46 (idealnie) :smile: :smile: :smile: Moja siostra od miesiąca budzi sie w nocy o tej samej godzinie 4:41 Hehe... ale tego już nie kontroluje i stało się trochę uciązliwe...
Już tego nie robie bo tak samo budziłem się w weekendy i nigdy nie mogłem się wyspać. Jest to jak najbardziej możliwe. Czasem przed snem jak w domu jest całkowity spokój, nic się nie rusza i wszystko śpi to lubie się bawić swoim umysłem... ciekawe rzeczy mozna robic. Np. staram się odciąć czucie od wszystkich kończyn... po pewnym czasie jak się dobrze skupie nie jestem w stanie nawet palcem ruszyć.
Próbowałem też zasnąć z otwartymi oczyma. Słyszałem o kilku przypadkach jak koleś zasypiał na lekcji i nikt nie zauważał, że właśnie w tej chwili śpi... :crazy: :crazy: Niestety tego jeszcze nie potrafie... powieki automatycznie mi się zamykają... naturalny odruch
Ale trenuje... wszystko jest możliwe :-D
Teraz często mam tak, że jak popatrzę się na zegarek to trafiam na godziny typu 12:12, 13:13 albo kilka sekund przed taką godziną
Nie wiem czym to jest spowodowane ale robię to zupełnie nieświadomie.
Nasze mózgi mają nieprawdopodobne możliwości tylko sami o nich nie wiemy :-| :-|