Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obserwacje UFO - temat zbiorczy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
371 odpowiedzi w tym temacie

Vaqowsky.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jakby to było nagrane w latach 90tych.. to ja bym w to uwierzył. Dzisiaj grafika komputerowa potrafi właściwie wszystko przy takiej jakości nagrania. Trochę ten dźwięk mnie odrzuca wydaje mi się za sztuczny ale kto wie jaki jest w rzeczywistości..może właśnie taki :P

Użytkownik Vaqowsky edytował ten post 03.03.2014 - 16:00

• 0

Niezłomnie strapiony.
  • Tematów: 1
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Nagranie za dnia Star Wars, wczoraj bylem świadkiem kolejnych zaciętych podniebnych pojedynków...
  • 3

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No, to już jakiś konkret. Teraz jeszcze podaj lokalizację, chętnie przyjrzałbym się temu miejscu na mapie.

W jakim miejscu nieba znajdował się obiekt na nocnym filmie? Jak wyglądał i zachowywał się gołym okiem? Jaka godzina?

• 0

Zevs.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Przecież to może być wszystko zwykła gwiazda, iss, nawet ten popularny lampion chiński. Nagraj te błyski o których tak często piszesz. Ten filmik tak naprawdę nic nie wnosi do tematu gwiezdnych wojen :D. Napisałem tak bo zaraz by był warn za obraze albo coś...

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

"W jakim miejscu nieba znajdował się obiekt na nocnym filmie? Jak wyglądał i zachowywał się gołym okiem? Jaka godzina?"

Był u góry na wprost mojej osoby, trochę powyżej budynków, godzia ok 20. Na nagraniu niewidać tego tak dobrze, ale w okół tego obiektu latało kilka mniejszych pojazdów i całkiem porządnie strzelały do tego większego statku. W pewnym momencie pomyślełem, że to po prostu nie możliwe i zaczepiłem idącego chodnikiem chłopaka, by tez spojrzał na tę walkę. Chłopak potwierdził, że widzi walkę jednego większego pojazdu z kilkoma innymi mniekjszymi. Nie mam tego nagrane (siadała mibateria w kamerce), aleraz widziałem jak ten większy pojazd naparzał do tych mniejszych z działka laserowego. Takich walko tego dnia na niebie było naprawdę dużo.
Aha i wczoraj jadąc samochodem widziałem jak na widocznym kawałku księżyca trwała prawdziwa naparzana, statki lasery, rakiety... Polecam obserwację księżyca!

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 05.03.2014 - 19:48

• 0

Zaciekawiony.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Walkę na księżycu widzieliby wszyscy a nie tylko i wyłącznie ty, więc coś tu jest nie tak.

W takim położeniu na niebie o tej godzinie widać Jowisza.

A tajemniczy obiekt z drugiego filmu wygląda mi na oświetloną od tyłu przerwę między drzewami - ten sam kształt i położenie. Dlatego po raz trzeci pytam o dokładne miejsce bo to już wygląda podejrzanie że nie chcesz ujawnić miejsca filmowania.

• -1

Vaqowsky.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

nagrałeś syriusza i nazwałeś to gwiezdnymi wojnami ? Komedia  :facepalm:

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Czy wedlug Was na tym nagraniu grupa Wenus i Syriuszy opuszcza ziemię, czy może nagranie jest fakeiem, a może to jednak UFO?

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 05.03.2014 - 22:51

• 0

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up

MiB zarządzili ewakuację. Ten film chyba nie jest dowodem, w tym o czym piszesz ?

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

@up nie do końca rozumiem... Nagrania są dowodem, że istnieją pojazdy o właściwościach takich jakie mają pojazdy, które od tygodnia obserwuje na polskim niebie. Raz widziałem walkę w chmurach nie do końca naturalnych ;) i był to niesamowity widok jak pociski przeszywały te chmury pozostawiając w nich ślad trajektorni. Wszystko było takie ciche i bardzo intensywne.
  • 0

Vaqowsky.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Dokładnie, nikt nie kwestionuje tych nagrań, tylko te Twoje "Gwiezdne Wojny"

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

No to co widzisz na tych nagraniach? Na początku jak zobaczyłem coś ala walkę byłem pewny, że coś mi się pomerdało w głowie. A widziałem pociski, impakty, pola siłowe, odpadające cześci pojazdów. Jednak dla mnie, człowieka otwartego, było to za wiele. Niestetyale kolejne obserwacje potwierdziły, że ktoś się ostro wziął ze łby, a areną starcia jest nasza planeta. Sądząc po wytrwałości tych maszyn ta wojna może trwać bardzo długo. Aha i wczoraj widziałem jak jeden pojazd nawalał pociskami w miejsce skąd wylatują inne pojazdy. Jako ciekawostkę napiszę, że miejsca z których te maszyny wylatują znajdują się na byłym poligonie wojskowym...
  • -4

Zaciekawiony.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A gdzie dokładnie?

• 0

Zevs.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Nie ma czegoś takiego jak trajektornia xD. Prosze Was juz nie zaśmiecajmy tego tematu takimi bezsensownymi postami, wdajemy sie w dyskusje z osoba ktora moim zdaniem jest dzieckiem. Kompletnie niepotrzebnie.
  • 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

To co widzicie na tych nagraniach panowie? Karty na stół. Chcecie poważnie rozmawiać czy mamy nazywać siebie dziećmi i rzucać piaskiem za dodanie "n" do słowa? Jedyną osobą która zaśmieca ten temat jest pan powyżej, ja jedynie zdaje relację z tego co widzę na niebie i chyba robię to we właściwym temacie...
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych