Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obserwacje UFO - temat zbiorczy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
371 odpowiedzi w tym temacie

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dyskutujemy o tamtych filmikach z youtuba czy o kosmicznych wojnach które widzisz co wieczór i nikt poza tobą? A może o twoich trzech filmach na których widać statyczne obiekty, bez żadnych pól siłowych, laserów ? O miejscu filmowania którego nie chcesz podać? Dlaczego niby ty widzisz a inni nie?

• -1

Niezłomnie strapiony.
  • Tematów: 1
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Chcę po prostu wiedzieć z kim mniej więcej rozmawiam, po co mam się dzielić informacjami z ludźmi którzy z góry odrzucają możliwość istnienia niezidentyfikowanych pojazdów latających. Może jest to konflikt lokalny Polski północnej, nie wiem. Wiem że osoba postronna i zupełnie mi obca potwierdziła że widzi na niebie walkę pojazdów w kosmosie i to jest dla mnie wyznacznik tego, że jeszcze nie czas dla mnie na pana w białym fartuchu i kolorowe kapsułeczki.
  • 1

Zaciekawiony.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A po co masz się dzielić informacjami z kimkolwiek skoro nie chcesz dyskusji tylko przytakiwania. Ja zadaję pytania a ty wklejasz cudze filmy, narzekasz na sceptycyzm i unikasz odpowiedzi.

• 1

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

To co jest na tych dwóch nie moich nagraniach według ciebie. Bo na moich już wiemy, Wenus, Syriusz i świecący wycinek w drzewach.
  • 0

Zaciekawiony.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wyglądają mi na jakieś cząstki pyłu albo lodu, na pewno nie wyglądają na obiekty techniczne. Brak dobrej perspektywy nie pozwala ocenić odległości i rozmiarów. Błyski poniżej to pioruny.

• -1

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

CZĄSTKI LODU lub cząstki PYŁU, które nagle się pojawiają,znikają, przyspieszają, zwalniają,zmnieniają kierunek lotu, wylatują n a orbitę, wchodząc w atmosferę zaczynają się jarzyć, latają grupowo w szyku, strzelają do siebie, mają regularny kształt i są ogromnych rozmiarów. OK, nie mam więcej pytań.

Cząstki lodu i pyłku :D A ja liczyłem na poważną treściwą dyskusję...

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 06.03.2014 - 21:44

• -1

Zevs.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Ale człowieku po co Ty wstawiasz czyjeś filmiki? Nie możesz zrozumieć, że normalni ludzi widząc Twoją reputację, czytając Twoje posty nie podparte jakimikolwiek dowodami nie mogą prowadzić poważnej dyskusji? Nie chcesz zdradzić miejsca, nie chcesz nagrać "gwiezdnych wojen". O czym w ogóle mowa.. Ja już na ten temat tu nie napisze. I Tobie proponuje to samo.

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Temat to obserwacje UFo temat zbiorczy, więc chyba wszystko jest na temat. Wczoraj ok 3 takich gwiazdeczek przeleciało sobie wolno na niebie. W okół jednej była walka ale zanim włączyłem kamerkę chmury wszystko zakryły.
  • -1

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Tutaj dłuższa wersja dla koneserów
  • 0

Gwynbleidd.

May the dark side of the Force be with you

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Ufo over Poland 1, 2 - Dla koneserów czego? Patrzenia na białą kulę na czarnym tle (1080p tu nic nie pomógł). Gdybym miał tylko trochę chęci to i ja mógłbym sklecić taki filmik i rozgłosić wszem i wobec, że znalazłem UFO, wierz lub nie to nie jest aż tak wiele roboty, tylko po co?

Ogólnie zgodziłbym się z Zaciekawionym jeśli chodzi o te twoje filmy, kwestia perspektywy z której się patrzy i paru innych czynników dobrze to tłumaczy moim zdaniem.
Nagraj porządnie to twoje Gwiezdne Wojny, które widzisz tylko Ty póki co + przechodzień, o ile istniał, bo ta sytuacja brzmi absurdalnie, zarzuć jakimiś konkretami żeby można było normalnie o tym podyskutować, zamiast brać Wenus, czy Syriusza za Gwiazdę Śmierci...

Ewentualnie (warn warnem ale powstrzymać się nie mogłem...), Star Wars okaże się tak naprawdę filmem dokumentalnym, oto trzon twojej floty...

11kdsib.jpg

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Ufo over Poland 1, 2 - Dla koneserów czego?

Jakbyś uważnie czytał dla koneserów jest drugi filmik, dla Ciebie wystarczy pierwszy, gdyż nie odróżniając kolorów nie ma sensu tracić 9 minut życia.

Gdybym miał tylko trochę chęci to i ja mógłbym sklecić taki filmik i rozgłosić wszem i wobec, że znalazłem UFO, wierz lub nie to nie jest aż tak wiele roboty, tylko po co?

To udowodnij nam, że możesz sklecić taki filmik, pokaż go i porównamy efekty.A po co? Żebyś udowonił że nie jesteś zwykłym trollem ;)

Ogólnie zgodziłbym się z Zaciekawionym jeśli chodzi o te twoje filmy, kwestia perspektywy z której się patrzy i paru innych czynników dobrze to tłumaczy moim zdaniem.

Jakiej perspektywy, jakie inne czynniki? Uzupełnij zatem wywód Zaciekawionego.

Nagraj porządnie to twoje Gwiezdne Wojny

Spokojna twoja rozczochrana ;)

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 07.03.2014 - 15:53

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Powiem wam, ze jestem troche przerazony. Jadac poligonem zobaczyłem na niebie, nie wiem, około stu takich obiektów jak na moich dwóch ostatnich filmikach! Coś jakby najprawdziwsza inwazja! W okół prawie każdego wielkiego pojazdu odkilku do kilkunastumniejszych pojazdów naparza ile sił z przeróżnej broni! Po prostu to jakaś wojna! Na szczescie tymrazem udało mi się nagrać gwiezdnąwalkę
  • -2

ultimate.

Animam debeo !

• Tematów: 46
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@up

Możesz zaprezentować swoje nagranie ? 

• 0

Padael.

Tauri

• Tematów: 73
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mimo dobrych intencji i szczerych chęci ja nie widzę dotychczas nic ciekawego, daj proszę przekonujący filmik z owych Star Wars. Jak na razie zgadzam się z opinią,że może to być gwiazda lub planeta z dygocącej ręki z brakiem perspektywy, proponuję udowadniać obrazem a nie polemiką .

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Pierwsze nagranie jakie przedstawię pokazuje anomalię w pobliżu księżyca,7 marca 2014r. Szkoda, że na nagraniu prawie w ogóle nie widać latających pocisków różnego typu. Gołym okiem to wyglądało bardziej spektakularnie.
Takich walk na niebie było wczoraj kilkadziesiąt!

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 08.03.2014 - 11:53

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych