Witkacy malując obrazy często podpisywał substancje po których tworzył dzieła może zrób tak samo, byłem , nie zobaczyłem, skończyłem.
Napisano 08.03.2014 - 22:19
Idąc za twoim przykładem również, wyszedłem z psem i co zobaczyłem na niebie? Ano, ten, no, księżyc, białe kropki które zwykli ludzie mają w zwyczaju nazywać gwiazdami i czarne tło, chyba niebo, żadnych Krążowników Imperium, floty Rebelii, Laserów Śmierci, ba, nawet oświetlenia samolotu czy helikoptera które mógłbyś wziąć za kosmiczną wojnę.
Z drugiej strony skoro to w sumie prawie Live, bo tylko 10 minut temu, masz, myślę, dobrą okazję by zrobić porządny filmik(na którym, oczywiście, widać ową batalię) i wrzucić ten oto dowód który unicestwi wszystkich wrednych sceptoli tego forum, naiwnie biorących kosmiczne okręty wojenne za gwiazdy czy planety, które w tamtych okolicach na niebie powinny się znajdować.
Btw. Co będzie następnym razem? Coś w tym stylu?
http://i60.tinypic.com/2nbhtmv.jpg
http://i60.tinypic.com/2kkkkh.jpg
http://i60.tinypic.com/2nkqtjp.jpg
Użytkownik Darth Gwynbleidd edytował ten post 08.03.2014 - 22:28
Napisano 08.03.2014 - 22:25
Nie wyczuwasz, że robię sobie po prostu jaja z waszej postawy? Kryształki lodu, pyłu, odblaskowe wycinki w koronach drzew, Syriusz, satelita. Co jeszcze debilnego wymyślicie by oficjalnie nie przyznać, że "TAK w kosmosie latają UFO!"Fascynujące. Mógłbyś wyjaśnić jak udało ci się to wszystko zidentyfikować? Bo ja tam raczej nierozpoznawalne kropki widzę, a nie planety czy lody, że o latających pojazdach nie wspomnę.
Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 08.03.2014 - 22:28
Napisano 08.03.2014 - 22:39
Nie wyczuwasz, że robię sobie po prostu jaja z waszej postawy?Fascynujące. Mógłbyś wyjaśnić jak udało ci się to wszystko zidentyfikować? Bo ja tam raczej nierozpoznawalne kropki widzę, a nie planety czy lody, że o latających pojazdach nie wspomnę.
Mam wrażenie że robisz sobie jaja w ogóle.
Lynx - jak to się dzieje, że gdy cytujesz Niezłomnego, to cytat jest podpisany Quintus Maximus?
Użytkownik Zaciekawiony edytował ten post 08.03.2014 - 22:42
Napisano 08.03.2014 - 22:44
Napisano 08.03.2014 - 22:51
Ani trochę. Powiedz, które z tych kropek to planety, które to lody, a które to walczące pojazdy kosmiczne. I w jaki sposób można je rozpoznać na tym filmiku z Księżycem? Bo dla mnie to kropki, punkciki, które nie muszą mieć nic wspólnego z Księżycem.Nie wyczuwasz, że robię sobie po prostu jaja z waszej postawy?
Napisano 08.03.2014 - 22:55
Napisano 08.03.2014 - 23:35
Napisano 09.03.2014 - 10:24
Kropki,punkciki, które sterują swoim lotem to nic innego jak tzw. UFO, czyli latający, sterowany obiekt, którego nie możemy zidentyfikować. Trzymając się wersji, że to kropki, punkciki, pyłki, lód potwierdzacie, że rozmawiać z wami na ten temat nie ma sensu. Czysta prowokacja z waszej strony.Bo dla mnie to kropki, punkciki
Temat to obserwacje UFO, a nie dowody na UFO. Piszę tu o swoich obserewacjach i nigdzie nie użyłem słowa udowodniam. Z braku lepszego sprzętu niestety moje nagrania pokazują 1/3 tego co naprawdę się tam w przestrzeni kosmicznej dzieje.nabieram przekonania, że po prostu prowokujesz nas. Jeśli chcesz coś udowodnić, to pokaż sensowne dowody, a nie swoje niczym nie poparte przypuszczenia.
Człowieku zepsuła mi się spacja jakbyś jeszcze nie zauważył. Języka prawdy nie trzeba już dopracowywać.Popracuj również nad językiem, zwłaszcza ortografią, pisanie "nie" łącznie z czasownikami jest rażącym błędem.
Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 10:25
Napisano 09.03.2014 - 10:33
Napisano 09.03.2014 - 10:55
Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 11:06
Napisano 09.03.2014 - 12:08
Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 12:10
Napisano 09.03.2014 - 12:08
Która litera w akronimie UFO oznacza 'sterowane'? Zawsze myślałem, że UFO to po prostu Unidentified Flying Object - niezidentyfikowany obiekt latający. Pisząc o obiektach sterujących swoim lotem już dokonujesz pewnej identyfikacji, a w tej sytuacji nie ma ku temu żadnych podstaw. Nie sposób powiedzieć, co sprawiło, że kropki na nagraniu się poruszają. Jest równie prawdopodobne, że to przez wiatr, wprawną rękę grafika komputerowego lub jakiś pozaziemski napęd. Inaczej mówiąc - wrzucone filmiki nie dowodzą niczego, są jedynie pożywką dla autosugestii.Kropki,punkciki, które sterują swoim lotem to nic innego jak tzw. UFO, czyli latający, sterowany obiekt, którego nie możemy zidentyfikować.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych