Skocz do zawartości

Zdjęcie

Obserwacje UFO - temat zbiorczy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
371 odpowiedzi w tym temacie

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A może ty osobiście nie widzisz żadnych wojen, tylko wierzysz w nagrania?

• 0

Niezłomnie strapiony.
  • Tematów: 1
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Lynx sorry ale dla mnie piszesz głupoty i na siłę chcesz zakląć rzeczywistość. Pisaliście że nikt nie kwestionuje tych nagrań, więc rękę grafika komputerowego odrzucamy. Wiatr w przestrzeni kosmicznej... to też zostawmy. Pozostaje poza lub ziemski napęd.

Zaciekawiony

Widzę,widzę. Pisalem ze mialem watpliwości, myslalem nawet przez chwile ze to jakas halkucynacja, ale już kilka osob potwierdziło moje obserwacje, wiec teraz moge wszystkich zapewnic, ze w kosmosie trwa wojna. Nie wiem kto z kim i dlaczego,ale tak jest. Stawiam na szali cały mój autorytet osoby która już nie raz wykazała tutaj kłamstwa innych. Oczywiście wiedziałem jaki będzie skład osobowych moich adwersarzy, czyli te same osoby które kłamały o 11 września, chemtrails, globalne ocieplenie, NWOitd. Te same osoby dają mi minusy. Przypadek? Nie, to wynajęta grupa osób która nie może dopuscic by ludzie zaczeli samodzielnie myslec i dostrzegać że poza tym cooficjalnie nam mówią, dzieją się rzeczy niesamowite i kluczowe dlanaszego bezpieczenstwa.

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 12:17

• -6

Gwynbleidd.

May the dark side of the Force be with you

Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Sprawa innych filmików ich wiarygodności i ewentualnego ich kwestionowania, to inna, osobna sprawa, nad którą też można przysiąść.

Aaaa. posiłkujesz się... powtarzam, bo widocznie nie zauważyłeś, nigdzie nie kwestionuję istnienia pozaziemskich pojazdów ani obcych cywilizacji... Natomiast baaardzo, ale to bardzo chciałbym zobaczyć te twoje kosmiczne batalie, w których biorą udział setki statków, te wybuchy, tarcze, lasery i rakiety (które o dziwo widzisz Ty i tylko Ty, a jakoś tak mi się wydaje, że z takim czymś na nocnym niebie, byłby całkiem przyzwoity wysyp filmików), cóż to musiał być za widok, ehhh
Jak pisałem, wczoraj spojrzałem w nocne niebo/księżyc tak jak Ty, nawet dwukrotnie, po te 20-30 minut i jakoś nic niezwykłego nie zauważyłem, ale, to już pewnie, głupi Ja, musiałem obserwować nie ten księżyc co trzeba...

Dlatego też ponawiam, kolejny raz pytanie, kiedy to przedstawisz filmik ukazujący owo wydarzenie, w przyzwoitej jakości, zamiast, co raz wrzucając inne filmiki?

Użytkownik Darth Gwynbleidd edytował ten post 09.03.2014 - 12:26

• 1

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Lynx sorry ale dla mnie piszesz głupoty i na siłę chcesz zakląć rzeczywistość.

Jak dla mnie, to ty wymyślasz bzdury i z uciechą patrzysz, jak ktoś na nie odpowiada. Nigdzie nie pisałem, że nagrania są prawdziwe - tego nie wiadomo i równie dobrze mogą być stworzone przez grafika. Nie wiadomo jak daleko od obserwatora są widoczne kropki - spokojnie mogą lecieć kilkadziesiąt metrów nad ziemią. Nie wiadomo, czy mają własny napęd - spokojnie mogą być popychane wiatrem lub ręką grafika. Wyciąganie na ich podstawie jakichkolwiek wniosków zakrawa na farsę albo skrajną naiwność.
  • 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Mam nadzieję, że wiele osób z lepszym sprzętem od mojego przeczyta moje posty i również zaczną rejestrować to co się dzieje na niebie.

Lynx
Ale jedna z kropek dolatuje do ksiezyca i.... odlatuje.

Chcecie lepszych nagran a jak już będą to napiszecie że to grafika komputerowa.

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 12:22

• -1

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tracicie czas. Koleś widział migającą gwiazdę na niebie i twierdzi że ufo strzelało w ziemię, że wojna jakaś w kosmosie się toczy. Przecież ewidentnie widać, że chłopak ma coś co zaczyna się na literę s.

Użytkownik Wszystko edytował ten post 09.03.2014 - 12:29

• 3

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mam nadzieję, że wiele osób z lepszym sprzętem od mojego przeczyta moje posty i również zaczną rejestrować to co się dzieje na niebie.

Myślisz, że nikt oprócz ciebie nie patrzy w niebo i dopiero twoje posty miały by być zachętą? :-D Są ludzie filmujący Księżyc dużo lepszym sprzętem niż ten, którym ktoś rzekomo nakręcił lądujące kropki. Kiedy oni zaczną coś takiego nagrywać, wtedy będzie o czym rozmawiać.

Lynx
Ale jedna z kropek dolatuje do ksiezyca i.... odlatuje.

Gdyby grafik bardziej się postarał, to jeszcze zmieniłaby się w Battlestar Galactica.
  • 2

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Na tym nagraniu(oglądać full screen 1080p HD) powinno być widać mnóstwo mniejszych pojazdów które otoczyły ten większy i pociski.

Jedyne co widać to odbłyski na dole ekranu od 0:40 sekundy jak jeden z mniejszych strzelał, pocisków niestety nie widać. Takkch nagrań gdzie gołym okiem widać było prawdziwą gwiezdą walkę a nagrała się kicha z masłem mam wiele.

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 12:59

• 0

Zevs.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Lynx sorry ale dla mnie piszesz głupoty i na siłę chcesz zakląć rzeczywistość. Pisaliście że nikt nie kwestionuje tych nagrań, więc rękę grafika komputerowego odrzucamy. Wiatr w przestrzeni kosmicznej... to też zostawmy. Pozostaje poza lub ziemski napęd.

Zaciekawiony

Widzę,widzę. Pisalem ze mialem watpliwości, myslalem nawet przez chwile ze to jakas halkucynacja, ale już kilka osob potwierdziło moje obserwacje, wiec teraz moge wszystkich zapewnic, ze w kosmosie trwa wojna. Nie wiem kto z kim i dlaczego,ale tak jest. Stawiam na szali cały mój autorytet osoby która już nie raz wykazała tutaj kłamstwa innych. Oczywiście wiedziałem jaki będzie skład osobowych moich adwersarzy, czyli te same osoby które kłamały o 11 września, chemtrails, globalne ocieplenie, NWOitd. Te same osoby dają mi minusy. Przypadek? Nie, to wynajęta grupa osób która nie może dopuscic by ludzie zaczeli samodzielnie myslec i dostrzegać że poza tym cooficjalnie nam mówią, dzieją się rzeczy niesamowite i kluczowe dlanaszego bezpieczenstwa.

Jeżeli naprawde wierzysz w to co tutaj napisałeś, przemyśl to jeszcze raz i postaraj się zrozumieć jakie głupoty wygadujesz. Jak dalej Ci się to będzie wydawało normalne to niestety ale

Tracicie czas. Koleś widział migającą gwiazdę na niebie i twierdzi że ufo strzelało w ziemię, że wojna jakaś w kosmosie się toczy. Przecież ewidentnie widać, że chłopak ma coś co zaczyna się na literę s.

Ten pan ma rację ^^

Chciałem jeszcze dodać, że nigdy się nie wypowiadałem w tematach o 11 września, NWO itd, nie szukaj moich postów, mówię prawdę. :)

Użytkownik Zevs edytował ten post 09.03.2014 - 13:20

• 2

skittles.
  • Tematów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jedyne co widać to odbłyski na dole ekranu od 0:40 sekundy jak jeden z mniejszych strzelał, pocisków niestety nie widać. Takkch nagrań gdzie gołym okiem widać było prawdziwą gwiezdą walkę a nagrała się kicha z masłem mam wiele.

Litości... Na tym nagraniu kompletnie nic nie widać prócz tego jednego jasnego punktu mimo hd i reszty bajerów! To ma być dowód na cokolwiek?

Równie dobrze to może wyglądać tak:

W 1:24 widać było jak pojazd skorzystał z napędu antygrawitacyjnego, a w 5:33 latają pociski miotane przez statek matkę, ale nie nagrało się, bo mam słaby sprzęt. To prawda.

Użytkownik skittles edytował ten post 09.03.2014 - 22:55

• 0

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Może na tych nagraniach zobaczycie coś co ostatnio tutaj opisuje
Na pierwszym nagraniu widzimy duże jasne świecące UFO,a poniżej po lewej takie mniej świecące niebieskie, ogólnie był tam całyrój mniejszych pojazdów, które raz na jakiś czas strzelały. Widać niektóre błyski od strzałów.

Na drugim nagraniuduże UFO zostało otoczone przez mniejsze pojazdy, które łoiły ze swoich armat.Najpierw widzimy pojazd po prawej u góry, potem na dole po lewej.

Mam nadzieję, że te nagrania bardziej was zadowolą. A ja idęnagrywać kolejną walkę:)

Użytkownik Niezłomnie strapiony edytował ten post 09.03.2014 - 23:04

• -2

Rogowiak.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie jestem jakimś zagorzałym sceptykiem. Dopuszczam możliwość istnienia wszelakich obcych cywilizacji i jestem świadom, iż fenomen UFO jest realnym zjawiskiem jakie możemy zobaczyć na niebie, ale na powyższych filmikach nie widzę żadnej walki powietrznej uskutecznianej przez jakieś statki kosmiczne i nie dziwię się, że ktoś może uznać te filmiki za mało wiarygodne, bo oprócz święcącego punktu nic więcej tam nie widać. Chyba, że za mało bystry jestem i nie dowidzę tam czegoś.

• 2

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Przez ponad dwie godziny ta sympatyczna "gwiazdeczka" nad księżycem... nawalała w niego ile technika dała i to z wzajemnością ;)
  • -2

Zevs.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Zastanawiam się jak napisać żeby nie było offtopu lub obrazy, ale postaram się dać Ci dobrą radę - powinieneś udać się do okulisty albo psychiatry, co do filmiku to jest takiej jakości jak Twoja reputacja.

• 3

Niezłomnie strapiony.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Ten pojazd przemieszczał się wolno po niebie, a wokoł niego latały mniejsze i do niego strzelały. Posłuchajcie komentarza dwóch przypadkowych chłopaków, którzy patrzyli w miejsce które filmowałem.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych