chyba nie zrozumiałeś przenośni,albo ktoś chce sie ujawnić przylatuje ,ląduje i wysiada albo prowadzi obserwacje i chce być nie widoczny,poza tym ktoś przy takiej technologi nie ma coś lepszego niż światła mijania
Napisano 05.10.2014 - 15:36
chyba nie zrozumiałeś przenośni,albo ktoś chce sie ujawnić przylatuje ,ląduje i wysiada albo prowadzi obserwacje i chce być nie widoczny,poza tym ktoś przy takiej technologi nie ma coś lepszego niż światła mijania
Napisano 05.10.2014 - 16:26
po prostu uważam ze nie potrzebowaliby,takich swiatełek albo przynajmniej przy wejściu w atmosferę wyłączaliby je....no ale któż to może wiedzieć
Napisano 28.10.2014 - 18:13
Popularny
Japonia
Napisano 01.11.2014 - 15:06
https://www.youtube....h?v=WkYz43qALMU
Niby zwykły filmik z ISS. Przypatrzcie się dobrze co widać za oknem od 2 minuty. Ten punkt nie przemieszcza się prosto tylko zmienia łagodnie kierunek.
Napisano 01.11.2014 - 17:18
A to dlatego, że punkt to zabrudzenie na iluminatorze, lub odbicie czegoś.
Użytkownik Mastiff edytował ten post 01.11.2014 - 17:22
Napisano 01.11.2014 - 17:33
Tak jak i ten filmik
Fake.
Użytkownik Mastiff edytował ten post 01.11.2014 - 17:33
Napisano 01.11.2014 - 20:42
Jest program to tworzenia takich rzeczy. Jak znajdę jego nazwę to podeślę. Tymczasem rzuć okiem na to :
http://thehoaxkiller...x.php?topic=3.0
Napisano 15.11.2014 - 22:14
Przy takiej jakości to może być cokolwiek, ale opcja że to lecący poniżej inny samolot, wydaje się trafna.
A coś takiego w takim razie?
Tak, widziałem jak powstał ten film, świetna robota, ale zamieszczam go celowo, bo znowu się zastanawiam
gdzie leży ta granica, gdy film jest za dobry/za słaby jakościowo by był prawdziwy. Wiesz może?
Twój komentarz, oczywiście jest jak najbardziej trafny,
przypomniał mi on jedynie rozmyślania o tym czy w tych czasach jakikolwiek filmik przekona kogokolwiek do zmiany poglądów.
Chyba naprawdę bez lądowania przed Białym Domem nikt ze sceptyków nie uwierzy w latające spodki, tym bardziej bawią mnie teksty o tym, że podniebne manifestacje mają nas przygotować na poznanie prawdy.
Napisano 16.11.2014 - 11:44
Mnie obecnie żaden filmik nie przekona, chyba że zbiór filmików wielu osób pokazujący dokładnie to samo w tym samym czasie. Zbyt łatwo podrabiać obecnie filmy żeby cokolwiek uznać na tej podstawie za prawdziwe.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych