Napisano 05.10.2011 - 18:51
Napisano 05.10.2011 - 19:36
Bardzo, bardzo dobre stwierdzenie. Najpierw propaganda, że to Kaczor jest ten zły i robi wstyd Polsce a teraz wszystkich krytykujących rząd wrzuca się do podgrzanego kotła.Byłoby to na rękę pewnym siłom politycznym, bo cały czas próbuje się przyszyć kiboli do PiS-u, tylko dlatego że maja coś przeciwko rządowi.
Napisano 05.10.2011 - 19:51
Obawiam się najgorszego bo na forach lubuskich ludzie się strasznie nakręcają
Napisano 05.10.2011 - 20:05
Cóż może faktycznie jestem dość stronniczy.
Jeżeli lubisz to droga wolna. Wypadki samochodowe zdarzają się praktycznie codziennie i jeszcze nikt na całe szczęście nie wpadł na pomysł żeby ich zakazać (genialnie sformułowane) zakazać samochodów - a też pilnują naszego zdrowia niezmordowani i bohaterscy mundurowi .
Tutaj uważam, że sprawa wygląda podobnie do tej o której dyskutowaliśmy w temacie o MMA. Różne społeczności walczą o swoje prawa na swój sposób i najpierw muszą ruszyć metody prymitywne, które są motorem napędowym dla tych bardziej cywilizowanych.
Napisano 05.10.2011 - 21:42
Polityka to nie jest miejsce na kult siły i wyzwiska rzucane w dużej grupie. To każdemu normalnemu człowiekowi kojarzy się jednoznacznie z agresywnym motłochem.
Napisano 05.10.2011 - 22:11
Niestety dyskusja w tym wątku schodzi na psy.
BY NIE ROBIĆ OFFTOPU, EDIT:
Taki mam zamiar, zasygnalizuję problem, nie dlatego, że nie podoba mi się że tracę punkty, prawdę mówiąc, szczerze mnie to wali, tylko dlatego, że reputacja wykorzystywana jest do rzeczy, do których wykorzystywana być nie powinna. Tak pisałem na samym początku, dlatego też nie rozumie dlaczego Mr. Mojo Risin', robi ze mnie dziecko, które płacze o minusy, i dlaczego wyrywa z kontekstu moje wypowiedzi. Cytuje tylko część mojego posta i robi ze mnie Bóg wie kogo.Miłosz - ja Ci plusuje zawsze takie zminusowane posty. Nie jestem pewien czy Super Moderatorzy mogą mieć wgląd w listę przyznawanych minusów. Wiem że Eury na pewno może to robić, możesz się do niego zgłosić z prośbą o zbadanie Twojego bilansu i wykrycia kto się tak bawi niecnie. Zawsze był na to cięty.
Ale nie ma się co zbytnio przejmować.
Użytkownik Miłosz edytował ten post 06.10.2011 - 18:31
Napisano 06.10.2011 - 00:25
OK, ale z czym kojarzy się agresja pojedynczego polityka normalnemu człowiekowi (vide określenia "dorżnąć watahy, wypatroszyć...........etc.) i jak wtedy rozumieć stwierdzenie (Twoje) że polityka to nie miejsce na kult siły i wyzwiska?
Napisano 06.10.2011 - 06:31
Co się działo na meczu Litwa - Polska w 25.03.2011?
Kraków spokojny? Ty chyba żartujesz, przejedź się na osiedle Oświecenia, koniecznie w nocy, zobaczysz jak jest spokojnie.
Nie chciałbym, żeby pobito bliską mi osobę (lub po prostu mnie), za sam fakt, że np lubi się Wisłę. Albo za to, że mieszka się tu, czy tam. To jest chore i to trzeba zwalczać.
W słowie "wypadek" zwiera się cała różnica. W przypadku burdy na 200 osób nie można mówić o wypadku, to świadoma decyzja dużej grupy ludzi.
Ale czy oni nie mają świadomości że tylko pogarszają sprawę? Polityka to nie jest miejsce na kult siły i wyzwiska rzucane w dużej grupie. To każdemu normalnemu człowiekowi kojarzy się jednoznacznie z agresywnym motłochem.
Czy agresja jest napędem do cywilizowanych metod? Raczej nakręca spirale nienawiści.
Czy prymitywne metody dogadywania się kibiców wrogich klubów doprowadziły kiedykolwiek do tych cywilizowanych, czy raczej do odwetów?
Użytkownik Shinji77 edytował ten post 06.10.2011 - 06:34
Napisano 06.10.2011 - 07:15
Synu, piszesz z żalem, że wątek schodzi na psy, by od razu go dobić swoimi łzami i oburzeniem, że ktoś ma czelność stawiać ci minusa??? W dodatku od razu z zarzutami typu "bo napisałem nieprzychylnie o PiS!"??? I jeszcze prosić moderatorów, by "wyjaśnili" (czytaj: "dali mi moje należne plusy!") tę sytuację?Za ten post otrzymałem około 2 pkt, kiedyś, bo ktoś mi je wyzerował, a teraz jest nawet na minusie.
Zwracam się tu do tych którzy odstawiają ten cyrk, jeżeli tak ma wyglądać wasze podejście do dyskusji to nie należy one do najwyższych lotów. Prowadzicie żenującą działalność i zaniżacie poziom tego forum. Słyszałem, że należy szanować poglądy innych, najwyraźniej wy nigdy o czymś takim nie słyszeliście. Jest to naprawdę dziwne, że na forum które ma służyć wymianie poglądów nie można wyrazić swojego zdania.
Zwracam się z uprzejmą prośbą o pomoc Moderatorów w rozwiązaniu zaistniałej sytuacji.
Dziękuję za uwagę.
Użytkownik Mr. Mojo Risin' edytował ten post 06.10.2011 - 07:21
Napisano 06.10.2011 - 10:46
Zauważ, że w naszym kraju jedyni ludzie, którzy cokolwiek wywalczyli dla siebie to właśnie ten "agresywny motłoch". Najlepszy przykład to kulturalni nauczyciele, którzy nigdy nic nie osiągnęli i nie osiągną (chyba, że dojdzie do prywatyzacji szkół). Polityka to właśnie kloaka w której liczy się tylko kult siły. Dlatego osobiście czekam na powrót śp. Augusto Pinocheta .
Napisano 06.10.2011 - 15:23
To przestań się mazać i ciągle pisać, że ktoś cie minusuje...Na początek powiem, że reputacja niema dla mnie żadnego znaczenia
Napisano 06.10.2011 - 16:39
Napisano 06.10.2011 - 16:42
Napisano 06.10.2011 - 16:49
Napisano 06.10.2011 - 17:07
A co, spodziewałeś się, że go pobiją? Dajcież spokój, przecież dresy nie są jakimiś brutalnymi bandytami, sam znam kilku(nastu) i nie są to ludzie, którzy by spuszczali komuś łomot bez powodu. Oczywiście są miejsca, gdzie można dostać w ryj za nic (np. warszawska Praga), ale generalnie banda dresów nie jest czymś czego trzeba się bardzo bać.Ale: stoi sobie pijana banda drecholi i karków na środku skrzyżowania ok 2 w nocy. Ekipa nabuzowana etc. Nagle z ciemności wyłania się... Gracjan i przechodzi przez to skrzyżowanie jakby nigdy nic. Goście się na niego gapią, nie za bardzo wiedzieli co zrobić i nawet nic nie pisneli.
Użytkownik domino edytował ten post 06.10.2011 - 17:07
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych