Napisano 11.09.2017 - 15:01
Ten harmider to swieżo zebrane pranie. Pisalem juz ze zdjecie zostalo zrobione niechcący, dlatego jest taka jakosc. Nie_wiem jak i kiedy zostalo zrobione, po_prostu kiedy przegladalem zdjecia juz tam bylo. Wiedzialem ze jak napisze do wszystkich to znajdzie sie wiekszosc , ktorzy [wulg] sie do balaganu, a rzeczywisty problem oleją. Ja widze morde [wulg] demona, wy nie chcecie jej zobaczyc bo waszym najwiekszym problemem jest firanka. Dziekuje za uwage. Mozecie z powrotem zasiąść do kolejnego odcinka. "ash vs evil dead" , a jesli jest tu ktoś kto naprawdę chce pomoc, niech sie odezwie, zanim problem będzie większych rozmiarow
Co ty [wulg]. Ani slowa o duchach niemowilem. Jesli znajdziesz slowo duch w moich poprzednich wypowiadziach to ci zaplace [wulg] debilu.
Gdzie napisalem o duchach ? Znajdz to i mi wyślij, bo nie przypominam zebym chciaz o nich wspomnial. I kto tu jest ściemniaczem ? Kto wysysa z palca jakies duchy, o ktorych nie bylo mowy ? Sorry ale jesli widzisz duchy, w moich postach, to albo masz bujną wyobraźnię albo jesteś zwyklym sciemniaczem
Zapraszam ponownie jak ochłoniesz a swój wulgarny język proszę zachować u siebie na podwórku, tutaj nie będziemy go tolerować.
TheToxic
Napisano 11.09.2017 - 15:46
Użytkownik Wszystko edytował ten post 11.09.2017 - 15:50
Napisano 11.09.2017 - 16:46
Ten harmider to swierzo zebrane pranie. Pisalem juz ze zdjecie zostalo zrobione niechcacy ,dlatego jest taka jakosc. Niewiem jak i kiedy zostalo zrovione, poprostu kiedy przegladalem zdjecia juz tam bylo. Wiedzialem ze jak napisze do wszystkich to znajdzie sie wiekszosc , ktorzy prYpierdola sie do balaganu , a rzeczywisty problem oleją. Ja widze morde jebanego demona , wy nie chcecie jej zobaczyc bo waszym najwiekszym problemem jest firanka. Dziekuje za uwage. Mozecie z powrotem zasiąść do kolejnego odcinka. "ash vs evil dead" , a jesli jest tu ktoś kto naprawdę chce pomoc, niech sie odezwie , zanim problem będzie większych rozmiarow
Co ty pierdolisz. Ani slowa o duchach niemowilem. Jesli znajdziesz slowo duch w moich poprzednich wypowiadziach to ci zaplace jebany debilu.
Gdzie napisalem o duchach ? Znajdz to i mi wyślij, bo nie przypominam zebym chciaz o nich wspomnial. I kto tu jest ściemniaczem ? Kto wysysa z palca jakies duchy , o ktorych nie bylo mowy ? Sorry ale jesli widzisz duchy , w moich postach, to albo masz bujną wyobraźnię albo jesteś zwyklym sciemniaczem
Nie posikaj sie. Dostales pytanie gdzie jest ten demon to moze nam pokaz zanim wylecisz z banem. Ja powaznie mowie, a na forum jestem szanowany i znany jako Master Lowca Demonow dlatego lepszej pomocy niz ode mnie nie otrzymasz. Zaufaj mi.
TheToxic
Napisano 15.09.2017 - 10:30
u mnie w wynajmowanym mieszkaniu z tej listy 9/10, nie ma dziwnych zapachów - zamiast tego dodał bym punkt o lękowym zachowaniu ( 2 - 3 lata ) dzieci. Na początku prawie wszystkie rzeczy z wymienionych w tej liście miały miejsce teraz troche jest mniejsze natężenie tego ale ciągle się coś dzieje, nie wiem czy opisywać tutaj wszystko w sumie chciałbym bo troche tego jest.
Napisano 15.09.2017 - 15:08
@hubiii
Załóż temat w 'Naszych historiach'; przedstaw problem o co biega dokładnie. Może da się to racjonalnie wytłumaczyć. Przynajmniej będziesz spokojniejszy jeśli coś Ci tam doskwiera
Napisano 16.09.2017 - 23:45
ja tam jestem spokojny , duchów się nie boje. Mógłbym opisać ale bez szczegółów, które mogły by doprowadzić do osob ktore mieszkały ( znana osoba w mieście ), poza tym nie umiem za dobrze pisać, lepiej rysuje niż pisze txt
Napisano 19.11.2017 - 07:36
Ciekawi mnie zła, tajemnicza atmosfera w domu i czy to wpływa na relacje i nastroje domowników. Bo sama od lat coś takiego odczuwam no i są bardzo złe relacje z rodziną, a wszyscy mieszkamy razem. Często mówię że coś złego nas otacza, lub że ktoś bardzo dawno temu przeklął rodzinę ze strony mojej matki.
Napisano 06.05.2019 - 16:13
Napisano 07.05.2019 - 07:50
Napisano 08.05.2019 - 07:17
Duchy zabierają ciepło. Człowiek spala mięśnie żeby odtworzyć ubytek ciepła. Tak się składa, że był tylko jeden wolny pokój.
Nawiedzone domy to umieralnie. Ludzie którzy tam mieszkają, chorują i umierają w młodym wieku. Był taki film, "Nic śmiesznego",
główny bohater traci zdrowie i umiera. Duchy nękają mieszkających z nimi ludzi. Jednak w łatwy sposób, można sobie z tym problemem
poradzić. Istnieje sposób, na to żeby zobaczyć ducha. Z użyciem projektora LCD. Na rzutowanym obrazie, w postaciach, widać wampiryczne
postacie. Dzieje się tak, ponieważ ciało astralne duchów niszczeje. Gdy wiemy kto umarł w danym pomieszczeniu, to żaden problem dać na mszę.Jeśli duchów jest więcej lepiej się wyprowadzić.
Napisano 08.05.2019 - 08:15
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych