Napisano 17.11.2011 - 08:31
Napisano 17.11.2011 - 09:18
Napisano 17.11.2011 - 09:23
nakręcajcie się dalej
to śmieszne, argumenty wyssane z palca i bajki o biciu rekonstruktorów
a że rekonstruktor odsyła na stronę RedWatch - to bawimy się w 3 małpki
Użytkownik Al Pacino edytował ten post 17.11.2011 - 09:25
Napisano 17.11.2011 - 09:33
nakręcajcie się dalej
to śmieszne, argumenty wyssane z palca i bajki o biciu rekonstruktorów
a że rekonstruktor odsyła na stronę RedWatch - to bawimy się w 3 małpki
Ciekawi mnie, komu tak strasznie zależy na białym PR dla prawaków i ONR'u
czyżby na rękę rządzącym był Reichstag ?
PS
moje słowa o planowanym dymie ONR'u -" i spalimy Reichstag?" - brzmią dzisiaj jakkolwiek... proroczo , to miłe wiedzieć, że intuicja działa
PPS
Co jak co, ale skrajna prawica aby znajdowała tyle uznania u co niektórych forumowiczów ? hmmm
Napisano 17.11.2011 - 11:27
to nie żaden PR, ale merytoryczne demaskowanie rozmywania odpowiedzialności za prowokację.
Napisano 17.11.2011 - 11:38
http://www.youtube.com/watch?v=e2U6HuduyhA
I jak tutaj dziwić się rozruchom skierowanym przeciwko tym psom systemu ?
Co do tematu wyjętego z książek fantasy, przed którym lewactwo popuszcza ze strachu, czyli "Ruchu Narodowego" tutaj mamy oficjalne stanowisko ONR'u i MW. Także Szechter i reszta tych czerwonych świń musi się jeszcze dużo nauczyć.
a piszą o 39 zabójstwach Faszystów w Polsce w ciągu ostatnich 15 lat ? nie, nie piszą
- Zachowanie policji było oburzające - mówi "Gazecie" ojciec jednego z zatrzymanych Niemców. Dodaje, że pozew przeciwko funkcjonariuszom policji zostanie złożony na początku grudnia. - Syn i jego koledzy po powrocie z Warszawy muszą się poddać terapii. Mają traumę - mówi rozmówca gazety.
Użytkownik Shinji77 edytował ten post 17.11.2011 - 12:03
Napisano 17.11.2011 - 13:58
Zatem, biedny rekonstrukcjonista nie odsyła na stronę RedWatch ? mam zrzuty ekranu podać ?
Co więcej, ten biedny rekontrukcjonista najpierw bił kolba karabinu dziewczynę, a potem te biedne 100 kilo dostało wp..... i ... stało się takie biedne....
Napisano 17.11.2011 - 20:22
Napisano 17.11.2011 - 21:35
Zatem, biedny rekonstrukcjonista nie odsyła na stronę RedWatch ? mam zrzuty ekranu podać ?
Co więcej, ten biedny rekontrukcjonista najpierw bił kolba karabinu dziewczynę, a potem te biedne 100 kilo dostało wp..... i ... stało się takie biedne....
Kupa śmiechu, panowie. A w mediach piszą o tym, jak to ta zła antifa z Niemiec przyjechała bić polaków... dzizas
a piszą o 39 zabójstwach Faszystów w Polsce w ciągu ostatnich 15 lat ? nie, nie piszą
to może do tego się odniesiecie ?
Napisano 17.11.2011 - 23:44
Spisane słowo w słowo. Podkreśliłem jedyny w tej wypowiedzi fragment, do którego można się przyczepić. Dziennikarka nigdzie nie powiedziała, że "Bóg, Honor, Ojczyzna" to hasło wywołujące agresję. Trzeba mieć naprawdę sporo złej woli i zacietrzewienia, żeby nadinterpretować jej słowa.- Czy było widać na transparentach niesionych przez jednych i drugich jakieś hasła które potem mogłyby rodzić takie podejrzenie, że z intencją agresji jednak przyszli w to miejsce?
- Były takie hasła.
- Bardzo dzię...
- Znaczy były to przede wszystkim hasła Bóg, Honor, Ojczyzna, tak...? Były to hasła przeciwko in vitro... To były najróżniejsze hasła, ale przede wszystkim można było zaobserwować pałki w rękach.
No, ale przecież to "broń" obusieczna. Równie dobrze możesz podłączyć się pod paradę równości i demolować miasto, zrzucając tym samym odpowiedzialność na organizatora...Aby zdławić następne marsze ( czytaj: wszelkie marsze kojarzące się z LK oraz prawicą, patriotyzmem) projektuje się pociągać do odpowiedzialności majątkowej organizatorów za szkody.
Napisano 17.11.2011 - 23:55
Napisano 18.11.2011 - 09:08
Nie, no śmiesznie się czyta jak zwalacie całą winę na Niemców (którzy nota bene nie zdążyli za bardzo namieszać bo zaraz zostali zatrzymani). Naprawdę musicie sobie wykrystalizować jakiegoś urojonego wroga?
Demonizowanie mediów jest po prostu śmieszne. Najlepiej tę kwestię oddaje poniższy obrazek:
Mimo, że przedstawia sytuację jednoznaczną, której po prostu nie da się przedstawić w inny sposób, znajdą się tacy, którzy doszukują się jakichś spisków.
Wybaczcie, ale nawet w TV widać, że nie było spokojnie w czasie obchodów Święta Niepodległości.
Bandytów nie mam zamiaru bronić, niezależnie z której stali strony.
Moje poglądy najlepiej oddaje jeszcze inny obrazek:
Na karę zasługuje każdy nieprzestrzegający prawa, ale rzeczywistości nie da się zaklinać. W większości bandyci albo wspierali prawą stronę, albo się pod nią podczepili i wykorzystali sytuację do ustawki z policją.
Co do jegomościa atakującego fotografa - żadna lewacka prowokacja. Już się potwierdziło, że to "kibic" Legii. Złapano go dzięki uprzejmości schizofrenicznych i paranoicznych mediów prawicowych. Kibice już Sakiewiczowi gorąco dziękują. Tak czy inaczej sytuacja jest typu win-win. Bandzior zatrzymany, Sakiewicz udupiony. Może jednak powstanie ta rock-opera o jego osobie
Kolejna sprawa:
Spisane słowo w słowo. Podkreśliłem jedyny w tej wypowiedzi fragment, do którego można się przyczepić. Dziennikarka nigdzie nie powiedziała, że "Bóg, Honor, Ojczyzna" to hasło wywołujące agresję. Trzeba mieć naprawdę sporo złej woli i zacietrzewienia, żeby nadinterpretować jej słowa.- Czy było widać na transparentach niesionych przez jednych i drugich jakieś hasła które potem mogłyby rodzić takie podejrzenie, że z intencją agresji jednak przyszli w to miejsce?
- Były takie hasła.
- Bardzo dzię...
- Znaczy były to przede wszystkim hasła Bóg, Honor, Ojczyzna, tak...? Były to hasła przeciwko in vitro... To były najróżniejsze hasła, ale przede wszystkim można było zaobserwować pałki w rękach.
No, ale przecież to "broń" obusieczna. Równie dobrze możesz podłączyć się pod paradę równości i demolować miasto, zrzucając tym samym odpowiedzialność na organizatora...Aby zdławić następne marsze ( czytaj: wszelkie marsze kojarzące się z LK oraz prawicą, patriotyzmem) projektuje się pociągać do odpowiedzialności majątkowej organizatorów za szkody.
Napisano 18.11.2011 - 09:56
Napisano 18.11.2011 - 10:39
Napisano 18.11.2011 - 14:46
0 użytkowników, 7 gości oraz 0 użytkowników anonimowych