Skocz do zawartości

Zdjęcie

Marsz Niepodległości w Warszawie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
646 odpowiedzi w tym temacie

Milosz.
  • Tematów: 47
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

I znów bydło przyjechało do Warszawy by zrobić zadymę i winę za cały cyrk, obarczyć policję, policja nie jest niczemu winna, trzeba było nie obrzucać policjantów racami i kostkami brukowymi to by było spokojnie, a tak, marsz został zablokowany na parędziesiąt minut i do akcji musieli wejść tajniacy by wyłapać najbardziej wyróżniających się rozrabiaków, i bardzo dobrze, tak ma być, lać pałami idiotów, po to one są.
Przy okazji, ktoś wkleił jakiś filmik z jakimś dzieciakiem skarżącym się, że dostał pałą, i wielkie współczucie, moje pytanie, skąd się tam wziął ten dzieciak i co robił, za darmo pałą nikt nie dostaje.
Na szczęście normalnych świętujących Wa-wie było znacznie więcej, a za rok pewnie będzie i jeszcze więcej! Pozdro dla Wa-wy od Kraka! :)

Użytkownik Miłosz edytował ten post 11.11.2012 - 23:07

mefistofeles.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Jak zwykle:

"Policja sprowokowała pokojowy marsz patriotów". :mrgreen:

Prowokacja to tylko wymówka. Masa gości poszła tam w jednym celu - gdyby Policji nie było to dopiero by się działo.

I doczekaliśmy się obiektywnej oceny samozwańczego autorytetu tego forum :)

no i w domu :) gratulacje dla tych co byli !! jest coraz wieksza sila i bardzo mnie to cieszy :)

Dołączona grafika

dla ludzi takich jak mylo to zawsze będzie banda faszystów i prowokatorów :) Fakty są jednak nieubłagane, głos takich ludzi (jak mylo) stanowi w coraz większym stopniu margines...na szczęście :)

Użytkownik mefistofeles edytował ten post 11.11.2012 - 23:33

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Mefistofeles

Margines? Myslisz że 50 tysięcy czy 100 tysięcy nacjonalistów zgromadzonych z wszystkich zakątków Polski jest jakimś zagrożeniem dla 36 milionów "normalnych" obywateli? Ochłoń stary, bo to nie jest nawet śmieszne. Jesteście marginesem i zawsze nim pozostaniecie, bo cywilizacja idzie do przodu, a konsweratyzm ją barykaduje. ONR czy Młodziesz wszechpolska to zbiorowisko dresów i kiboli, agresywnie nastawionych i skrajnych bezbrotonych osób które walczą o wolną polskę z ...Polakami..

Użytkownik OOBE edytował ten post 11.11.2012 - 23:43

mefistofeles.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mefistofeles

Margines? Myslisz że 50 tysięcy czy 100 tysięcy nacjonalistów zgromadzonych z wszystkich zakątków Polski jest jakimś zagrożeniem dla 36 milionów "normalnych" obywateli? Ochłoń stary, bo to nie jest nawet śmieszne. Jesteście marginesem i zawsze nim pozostaniecie, bo cywilizacja idzie do przodu, a konsweratyzm ją barykaduje. ONR czy Młodziesz wszechpolska to zbiorowisko dresów i kiboli, agresywnie nastawionych i skrajnych bezbrotonych osób które walczą o wolną polskę z ...Polakami..

przepraszam za osobistą i subiektywną dygresję, ale czy jest na tym forum lekarz?

ViRuS.
  • Tematów: 2
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ale o czym wy mówicie, wiadome że media będą trąbić o przykładach sporów z policją i jakiś tam dziwnych wybryków tych waszych lewaków, antyfaszystów itd. ale tak naprawdę to było to:
Dołączona grafika to - marsz niepodległościowy i 95% ludzi po prostu w nim uczestniczyło, tak jak ludzie uczestniczą w procesji kościelnej czy mszy świętej.

Użytkownik ViRuS edytował ten post 11.11.2012 - 23:58

#471 Gość_wadm. Aton

Gość_wadm. Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Nie spinaj się tak OOBEku. Kilkadziesiąt tysięcy na miejscu i kilkakrotnie więcej sympatyków nie dotarło, nie mogło lub nie chciało przyjechać. Siła nas. Jesteśmy młodzi i mamy czas. Możemy długo czekać na dogodny moment by uzdrowić Polskę. Tobie pozostaje frustracja zwiększająca się z każdym następnym 11 listopada.

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Może na tym forum jestem marginesem, bo jest opanowane przez nacjoli (z jakiegoś dziwnego powodu). Ale wpadnijcie na inne fora, zobaczcie czy też jest tam was tak wielu. ;)

Chłopaki, tworzycie sobie w głowie jakąś wyimaginowaną wersję rzeczywistości. :mrgreen:
Jaka siła? To jest kupa ludzi którzy przyjechali wziąć udział w święcie. To nie jest jakaś wasza armia.
Odlatujecie powoli.

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Aton

Frustracja? Za rok mnie w tym chorym kraju nie będzie. Wiem, to lepiej dla wszystkich. Wiem też, że przez tak nacjonalistyczne podejście, sprowokujecie atak dyplomatyczny bądz bardziej stanowczy - wojenny innych, normalnych, liberlanych państw, wysoko rozwiniętych technologicznie i wojskowo i wtedy wam się odechce wojenki jak wasze dzieci będą krzyczeć - "Tatusiu, dlaczego, dlaczego zachowujesz się jak wojownik z 221 r.p.n.e". Wtedy zrozumiesz.

nexus6.
  • Tematów: 14
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Narodowcy nie pokazali żadnej siły. Wręcz przeciwnie, pokazali dramatyczną słabość. Może bezkarnie bić ich dzieci i rozbijać laptopy. Czym zaskoczą za rok? Nastraszą władzę marszem w którym policja zgwałci ich żony? Był to jeden wielki pokaz bezsilności, bezradności i żałosności.

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mefistofeles

przepraszam za osobistą i subiektywną dygresję, ale czy jest na tym forum lekarz?

Mówiłem że tutaj niektórzy mają swój jakiś inny barwny, pełen nieznanych innym postaci, świat ;D Na każdym kroku jakieś faszyzmy, niektórzy widzą 100 tys nacjonalistów w jednym miejscu, rodziny z dziecmi, weterani z NSZ, babcie z transparentami TRWAM - to pewnie też dresy i kibole, heheh, nic nie wiadomo co w takiej głowie się uroi. Na prawdę już szkoda gadać, po prostu jaka inna bajka nie wiem skąd, nie wiem jak jest ludziom wtłaczana, to już chyba za późno na ratunek i na lekarza.

To nie jest jakaś wasza armia.
Odlatujecie powoli.

Oj Mylo, nie wiesz, że Aton lubi się podroczyć :P

Użytkownik Tsu edytował ten post 12.11.2012 - 00:39

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Pamiętam jak Tusk szedł do wyborów 2007 :) pod hasłem straszne podsłuchy PiS-u, straszne nachodzenie ludzi przez służby, u nas będzie inaczej.

HidesHisFace.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Spodziewałem się zadymy, rac, petard i kamieni lecących w stronę policji i generalnie pokazu barbarzyństwa i brutalności nieprzystojącego komukolwiek, kto nie zatrzymał się na etapie jaskiniowca. No i dostałem to, czego się spodziewałem - skrajna prawica jak zawsze pokazuje swoje dziecinne kompleksy.
W świecie, w którym pokazem siły jest zachowanie spokoju i pragmatyzm zobaczyłem bandę naparzającą się jak na kiboli przystało. Nie wiem czemu, ale natychmiast skojarzyło mi się to z małym, rozwydrzonym bachorem rzucającym się na podłogę w sklepie i kopiącym matkę po kostkach starając się swoją "siłą" wymusić poważne traktowanie i kupienie lizaka.

Użytkownik HidesHisFace edytował ten post 12.11.2012 - 00:57

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nacjonaliści nie lepsi. Żyjący w świecie policyjnych prowokacji, bitych niewinnych dzieci, przebranych policjantów, wlotów ABW, agentury i zastraszania. Tylko potem w dziwnych okolicznościach giną dowody, albo policja karze je zniszczyć. :D

Już widzę te płacze szefów MW czy ONR. Że pokojowo, że petardy rzucali prowokatorzy, że to niemieccy lewacy, policja w przebraniu, geje w kominiarkach, w ogóle są biedni i niewinni. ;)

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Tym razem dowody nie zginą :) Widać, że po zeszłorocznych doświadczeniach ludzie byli czujni z aparatami.

http://niezalezna.pl...cyjnych-szpicli

Masz to z czego tak drwisz, przebrani policjanci:

Dołączona grafika

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

To chyba oczywiste że jeśli zaczynają się zamieszki to wysyła się tajniaków żeby wyłapali największych zadymiarzy. To normalna praktyka, skuteczna.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych