Napisano 12.11.2012 - 02:12
Napisano 12.11.2012 - 02:16
Napisano 12.11.2012 - 02:42
Użytkownik katabas edytował ten post 12.11.2012 - 02:44
Napisano 12.11.2012 - 04:17
faktŻyjący w świecie policyjnych prowokacji
faktbitych niewinnych dzieci
faktprzebranych policjantów
owszemwlotów ABW, agentury i zastraszania
Smutno mi się robi jak cię czytam. Dzieci z rodzinami i dresiarze/kibole w jednym rzędzie hahahaha.
Użytkownik Tsu edytował ten post 12.11.2012 - 04:20
Napisano 12.11.2012 - 07:47
Nie spinaj się tak OOBEku. Kilkadziesiąt tysięcy na miejscu i kilkakrotnie więcej sympatyków nie dotarło, nie mogło lub nie chciało przyjechać. Siła nas. Jesteśmy młodzi i mamy czas. Możemy długo czekać na dogodny moment by uzdrowić Polskę. Tobie pozostaje frustracja zwiększająca się z każdym następnym 11 listopada.
Po długiej podróży nareszcie w domu. Kilka słów ode mnie zanim położę się spać.
1) Frekwencja genialna! To My jesteśmy przyszłością Polski!
NIGDY NAS NIE POKONACIE!
Użytkownik Aidil edytował ten post 12.11.2012 - 07:54
Napisano 12.11.2012 - 08:20
Frekwencja genialna! Ciężko określić ilość osób ale stawiam na jakieś 50 tysięcy.
Pomimo tego udało się opanować zamieszanie i ruszyć dalej
Atmosfera kapitalna, ludzie przyjaźnie nastawieni, dużo rodzin z dziećmi, osób starszych. Śpiewy, okrzyki, biało-czerwone flagi. Rewelacja
Napisano 12.11.2012 - 09:32
Nie spinaj się tak OOBEku. Kilkadziesiąt tysięcy na miejscu i kilkakrotnie więcej sympatyków nie dotarło, nie mogło lub nie chciało przyjechać. Siła nas. Jesteśmy młodzi i mamy czas. Możemy długo czekać na dogodny moment by uzdrowić Polskę. Tobie pozostaje frustracja zwiększająca się z każdym następnym 11 listopada.
J******* ze smiechu z krzesla.Generalnie było świetnie, z roku na rok jest lepiej i sądzę że ta tendencja się utrzyma. Narodowcy to obecnie chyba najsilniejszy ruch społeczny w kraju.
Czyli po prostu nic nie macie.Nie jesteśmy związani z żadną partią, nie posiadamy dużego kapitału, mamy tylko siebie i to co potrafimy razem wypracować.
I zawsze tak sie bedzie o was mowic, bo wlasnie tym jestescie.Jak widzę na forum wciąż sporo jest ignorantów i lewaków, ale szczekajcie sobie dalej bo nic więcej nie możecie zdziałać. Mylo pisz dalej "piękne" posty, mówcie o bydle, bandytach, zwierzętach, faszystach czy czymkolwiek innym.
Tak wlasnie jest - nigdy niczego nie poprzecie czynami.Nas to nie rusza bo ten zbiór słów nie jest, nie był i nigdy nie zostanie poparty czynami.
To My jesteśmy przyszłością Polski!
NIGDY NAS NIE POKONACIE!
Napisano 12.11.2012 - 09:39
Nacjonaliści nie lepsi. Żyjący w świecie policyjnych prowokacji, bitych niewinnych dzieci, przebranych policjantów, wlotów ABW, agentury i zastraszania. Tylko potem w dziwnych okolicznościach giną dowody, albo policja karze je zniszczyć.
To chyba oczywiste że jeśli zaczynają się zamieszki to wysyła się tajniaków żeby wyłapali największych zadymiarzy. To normalna praktyka, skuteczna.
Napisano 12.11.2012 - 09:51
Napisano 12.11.2012 - 10:27
Nie wiem czemu, ale Wy zawsze macie tendencje do przekoloryzowania. Jak znajoma kiedyś na fejsbuku napisała, że na marszu Młodzieży Wszechpolskiej w Krakowie 20 tys ludzi było, to myślałam, że ze śmiechu padnę. Którędy oni szli do tej pory się nie dowiedziałam, a widzieć ich nie widziałam, chociaż uczelnie mam przy samym Wawelu prawie. Dlatego wybaczysz, ale te twoje 50 tys potraktuje z przymrożeniem oka. Co do prowokacji - kto tym razem to był? Geje, niemieccy lewacy, żydomasoneria czy zaprzedana UE policja? To straszne, że żyjesz w świecie w którym sprawy mają się tak, że wszyscy łącznie z mediami zawiązują spisek przeciw nacjonalistom. Bardzo Ci współczuje, nie ma co się cieszyć.1) Frekwencja genialna! Ciężko określić ilość osób ale stawiam na jakieś 50 tysięcy.
2) Zadyma - Jako osoba która BYŁA na miejscu i wiedzę czerpie z tego co widziała na własne oczy stwierdzam, że doszło do brutalnej i zaplanowanej prowokacji. Cała sytuacja to kpina i chamstwo w najczystszej postaci. Pomimo tego udało się opanować zamieszanie i ruszyć dalej, no ale media mają co chciały - ZADYMĘ, BY JAK NAJMNIEJ OSÓB ZWRÓCIŁO UWAGĘ NA SIŁĘ MARSZU NIEPODLEGŁOŚCI.
3) Atmosfera kapitalna, ludzie przyjaźnie nastawieni, dużo rodzin z dziećmi, osób starszych. Śpiewy, okrzyki, biało-czerwone flagi. Rewelacja
Użytkownik livin edytował ten post 12.11.2012 - 10:32
Napisano 12.11.2012 - 10:58
Użytkownik Fajfol edytował ten post 12.11.2012 - 10:59
Napisano 12.11.2012 - 11:16
Napisano 12.11.2012 - 11:23
Napisano 12.11.2012 - 11:28
Nacjonaliści nie lepsi. Żyjący w świecie policyjnych prowokacji, bitych niewinnych dzieci, przebranych policjantów, wlotów ABW, agentury i zastraszania. Tylko potem w dziwnych okolicznościach giną dowody, albo policja karze je zniszczyć.
To chyba oczywiste że jeśli zaczynają się zamieszki to wysyła się tajniaków żeby wyłapali największych zadymiarzy. To normalna praktyka, skuteczna.
Tak to jest bardzo oczywiste, oczywista oczywistość. Jak ktoś najpierw drwi z istnienia owych przebranych policjantów. A 10 minut później pisze, że takowi istnieją i to normalne. Same oczywistości jak zawsze w Twoich postach.
Użytkownik Tenhan edytował ten post 12.11.2012 - 11:33
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych