Skocz do zawartości

Zdjęcie

Marsz Niepodległości w Warszawie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
646 odpowiedzi w tym temacie

nexus6.
  • Tematów: 14
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Za 30 sekund stał przed nami szpaler Policji ubrany jak na wojnę i zaczął... strzelać, strzelać w tłum. Bez powodu, bez potrzeby. W normalnych ludzi, dzieci, starsze osoby, kobiety.

Właśnie po to jest zakaz posiadania broni. W normalnym państwie tłum odpowiedział by ogniem. Jak zwykle mit państwa sankcjonuje pewne zachowania władzy niedopuszczalne w każdym innym wypadku. Czy gdyby zamiast policji stała tam sobie grupka uzbrojonych mężczyzn i zaczęła strzelać bez powodu, to każdy przeszedł by nad tym do porządku dziennego?

NIGDY NAS NIE POKONACIE!

Przyszłością Polski jestem również ja.  Dlaczego miałabyś mnie pokonywać.  Dlaczego chcesz ze mną walczyć?

Kupa śmiechu. Nigdy żadne z was nie będzie żyło w takim państwie o jakim marzy. To coś o nazwie Polska nie istnieje jako mistyczny stwór. To tylko terytorium, zamieszkujący je ludzie i politycy u władzy.

Avenarius.
  • Tematów: 12
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widocznie policja uznała że sezon ochronny na narodowców, patriotów i prawicowców dobiegł końca i można rozpocząć odstrzał.

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Mi pozostaje uciekać z tego Narodowo-Dresiarskiego kraju do normalnych państw.Z zimnym piwkiem będę oglądał jak się naparza was po pyskach, Polak - Polaka, Europejczyk - Eurpoejczyka, Człowiek - Człowieka. Jesteście bezradni Narodowcy, jesteście słabi, bezbronni, rzucacie się jak dzieci w kołysce, nie macie siły argumentów tylko lecicie populizmami, większość ludzi to inteligentne jednostki i łatwo wyłapują sensowną myśl a populizm. Zginiecie w łajnie własnej niewiedzy. Zginiecie dla Katolickiego Boga - wielce miłosiernego Pana, który stworzył świat tylko dla Polski, a resztę narodów po to byś ty mógł ze sztandarem w ręku mordować niewinnych ludzi. Dlaczego urodziłem się w kraju w którym wyznaje się te same zasady co w plemiennej Mezpotami, bo jakiś kolo na lekcji Polskiego wpoił mi że POLSKA JEST WIELKA, Polska to Mesjasz, Mesjanizm..wymiotuje tym podstępnym populizmem. Wolę czarnucha, chińczyka czy nawet psa od nacjonalisty, bo takiego zakłamania i cynizmu nie znajdziesz nigdzie jak u nacjola. Przykład? Mój kumpel, patriota, został pobity przez ONR-owców tylko za spojrzenie w ich strone. Mój kumpel jest Polakiem z krwi i kości, jest ich bratem z krwi. I co nacjole, co mu powiedzie w twarz - przepraszam cię Bracie, lecz moja dresiarska natura nie pozwala mi zachamować się...

Chaffee.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To dobrze, że Policja sprowokowała pokazanie pazurów przez tych kiboli i użyła gumowych kul, przynajmniej udało się to zdusić w zarodku i potencjalni zadymiarze położyli uszy po sobie za wczasu.

Użytkownik Chaffee edytował ten post 12.11.2012 - 12:15

Kilroj.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wstyd mi za takie zachowanie Policji. Szczególnie dlatego, że zajmuje się ochroną i bezpieczeństwem innych - a to co oni sobą prezentują to niestety nie ma żadnego związku z powyższymi cnotami.

http://www.youtube.com/watch?v=h71NBPwRZ-4

Dla wszystkich, którzy uważają, że takowe działania Policji nie występują.

Poseł Artur Gorski ultraprawicowy i katolicki fanatyk osobnik pozbawiony w ogole lewej i srodkowej czesci mozgu a majacy prawa raptem szczatkowa zwolennik zakazu aborcji dla ciazy bedacej wynikiem gwaltu, stuprocentowy rasista i homofob. Naprawde ktos taki jest dla was wzorcem i osoba w czymkolwiek wiarygodna?

Kupa śmiechu. Nigdy żadne z was nie będzie żyło w takim państwie o jakim marzy. To coś o nazwie Polska nie istnieje jako mistyczny stwór. To tylko terytorium, zamieszkujący je ludzie i politycy u władzy.

Na cale szczescie panstwo w postaci jaka widza w swoim ociezalym umysle naziole, faszysci, narodowcy i inni im podobni juz raz istnialo i zostalo raz na zawsze starte z powierzchni ziemi. Nigdy wiecej ludzie normalni nie pozwola na jego powtorzenie, wiec szkoda waszych klawiatur.

edycja: overdose
Dołączona grafika
Dołączona grafika

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Co do prowokacji przez policje - gdzie są twarde dowody się pytam? Gdzie są zdjęcie lub filmik "tajniaka" w zielonej kominiarce rzucającego race lub podpalającego samochód? Nie ma.

Są tylko zdjęcia tajniaków, którzy są tam do wyłapania osób rzucajacych race i prowokujacych zadymy, więc tez nic dziwnego, że "tajniacy" znaleźli się w pobliżu miejsc gdzie była rzucana raca bo pewnie chcieli ująć zadymiarza, a jacyś świadkowie uroili sobie że to pewnie ten w zielonej kominiarce rzucił, ale oczywiście zdjęć lub filmów z dowodami nie ma.

Tymczasowy.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Jakże śmieszą mnie tutaj wypowiedzi lewactwa, któremu najwyraźniej nie w smak to, że na Marszu z roku na rok jest coraz więcej osób, a więc coraz więcej osób odyskuje świadomość narodową, coraz więcej osób widzi, że została im odebrana wolność i niezależność. Wasze, na pozór, drwiące wypowiedzi są tylko oznakiem waszej frustracji spowodowanej tym, że lewica nigdy nie będzie miała takiego poparcia w kraju, ponieważ Polacy widzą, że jest to tylko banda zakłamanych, zdemoralizowanych bandytów z chorymi pomysłami.
Najprzyjemniej czyta mi się wypociny OOBE, który zarejestrował się dzień przed 11 listopada i jedyne, co tu robi, to nieudolnie prowokuje i wylewa swoje żale co do Marszu.
Tak więc uciekaj z tego Narodowo-Dresiarskego kraju, jak sam to pięknie ująłeś, OOBE, pojedź do jakiegoś tolerancyjnego kraju, typu Francja, Wielka Brytania, gdzie rasizm nie istnieje, szczególnie ten ze strony muzułmanów i czarnoskórych, gdzie nie prowokują zamieszek tylko dlatego, że nie dostają już tak wielkich zasiłków od państwa.

Flayed One.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do prowokacji przez policje - gdzie są twarde dowody się pytam? Gdzie są zdjęcie lub filmik "tajniaka" w zielonej kominiarce rzucającego race lub podpalającego samochód? Nie ma.

Są tylko zdjęcia tajniaków, którzy są tam do wyłapania osób rzucajacych race i prowokujacych zadymy, więc tez nic dziwnego, że "tajniacy" znaleźli się w pobliżu miejsc gdzie była rzucana raca bo pewnie chcieli ująć zadymiarza, a jacyś świadkowie uroili sobie że to pewnie ten w zielonej kominiarce rzucił, ale oczywiście zdjęć lub filmów z dowodami nie ma.

ale kilka niezłych nagrań jest, np:

niezły tekst:

http://lukaszwarzech...odleglosci-2012

Użytkownik Flayed One edytował ten post 12.11.2012 - 13:32

Kilroj.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jakże śmieszą mnie tutaj wypowiedzi lewactwa, któremu najwyraźniej nie w smak to, że na Marszu z roku na rok jest coraz więcej osób, a więc coraz więcej osób odyskuje świadomość narodową, coraz więcej osób widzi, że została im odebrana wolność i niezależność.

Oszolomom i fanatykom zawsze sie wydawalo i bedzie wydawac, ze maja co raz wiecej zwolennikow ze ich ruch rosnie w sile i zawsze beda sie podpierac pustym belkotem o swiadomosci narodowej, odzyskaniu wolnosci i niezaleznosci. tylko wasz problem jest taki, ze nie dostrzegacie tego, ze zawsze i wszedzie jestescie tylko bledem statystycznym i niczym wiecej.

ale kilka niezłych nagrań jest, np:

niezły tekst:

http://lukaszwarzech...odleglosci-2012

to wszystko co macie do przedstawienia jako dowody rzekomej prowokacji? bo predzej mozna na tej podstawie stwierdzic prowokacje kibolstwa, ktore usiluje wmowic zwyklym ludziom, ze bydlece zachowania podczas ich demonstracji to wina przebranych policjantow.
czy w ogole ktos z narodowego oszolomstwa mysli nad tym co mowi, pisze i co przedstawia jako dowod?

hayashi.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@ OOBE

Pytanie - kto tu jest populistą..? To, że nadrzędną wartością jest dla mnie Naród i dobro
Rzeczypospolitej czyni mnie populistą i nie wiem czym jeszcze..? Skoro jesteś taki
wszechwiedzący to powinieneś wiedzieć, że kultura Mezopotamii nie była kulturą plemienną,
tylko wysoko rozwiniętą cywilizacją. Ponadto, dlaczego używasz określenia "czarnuch"..?
Dlaczego dyskryminujesz czarną rasę..? Czy ty potrafisz odróżnić postawę nacjonalistyczną
czy patriotyczną od szowinistycznej..? Nie interesuje mnie twój kumpel, ponadto ja nie jestem
kibolem - do piłki nożnej mam całkowicie obojętny stosunek. I co, nazwiesz mnie dresiarzem..?
Przykro mi, nie jestem nim. Opanuj się, człowieku, przestań się rzucać. Skoro tak Ci się spieszy
na Zachód, proszę - jedź tam, nikt Cię tutaj nie trzyma. Ale powiem Ci jedno - podziękuj temu
krajowi, spróbuj głosić swoje poglądy w kraju islamskim - gwarantuję Ci pobyt w więzieniu
i, być może, śmierć. To samo czeka Cię na Zachodzie za 50 lat. Ponadto powiem Ci coś - moją
postawę można określić nacjonalistyczną, ale jednak imponują mi Japończycy i życzę im jak
najlepiej, traktuję ich jako wzorzec nowoczesnego społeczeństwa. Więc jak widzisz, nacjonalista
nie traktuje swego narodu jako idealny ani też nie życzy innym unicestwienia.

Takie postawy, jak tego użytkownika, naprawdę mnie śmieszą. Oceniać dużą grupę społeczną
na podstawie tv czy jednego przypadku... Przez takich ludzi Naród traci ducha i staje się
bezkształtną masą, która jest podatna na siły zewnętrzne - czyt. lewactwo, islamizację,
upadek moralny...

dryndryn.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

nowoczesne oddzialy ORMO :mrgreen:

Dołączona grafika

nexus6.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na cale szczescie panstwo w postaci jaka widza w swoim ociezalym umysle naziole, faszysci, narodowcy i inni im podobni juz raz istnialo i zostalo raz na zawsze starte z powierzchni ziemi. Nigdy wiecej ludzie normalni nie pozwola na jego powtorzenie, wiec szkoda waszych klawiatur.

Państwa w ogóle muszą przestać istnieć. "Państwo, Rząd, Najwyższy, Wiekuisty, Agresor wobec osób i mienia należącego do społeczeństwa. Wszystkie państwa, wszędzie, jakkolwiek demokratyczne, dyktatorskie lub monarchistyczne, obojętnie czy czerwone, białe, niebieskie lub brązowe." Siłowe narzucanie innym władzy powinno być kwalifikowane jako akt przestępczy, a w najlepszym wypadku jako choroba psychiczna.

Bierdol.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Utopia nexus6. Jeśli nawet poddamy kwalifikacji czyn, akt lub chociażby zamiar, kto miałby go orzec (arbitraż) i egzekwować ? Wymiar sprawiedliwości, organ policyjny ? No to już mamy klasę rządzącą i tłum :/
Sąsiad, który jest od ciebie silniejszy zabierze ci jedzenie i co zrobisz ? Do kogo się odwołasz ?
Te i masę innych przesłanek tworzy zorganizowane grupy, klany czy w końcu narody. Wspólny interes, umowa społeczna (tak, tak, to również brzmi jak naiwna utopia :))

nexus6.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Utopia nexus6. Jeśli nawet poddamy kwalifikacji czyn, akt lub chociażby zamiar, kto miałby go orzec (arbitraż) i egzekwować ? Wymiar sprawiedliwości, organ policyjny ? No to już mamy klasę rządzącą i tłum :/
Sąsiad, który jest od ciebie silniejszy zabierze ci jedzenie i co zrobisz ? Do kogo się odwołasz ?
Te i masę innych przesłanek tworzy zorganizowane grupy, klany czy w końcu narody. Wspólny interes, umowa społeczna (tak, tak, to również brzmi jak naiwna utopia :))

Chodzi o to żeby samemu wybrać sobie prawo i egzekutywę, a nie żeby władza była narzucona poprzez uzurpację i terror.

Napisałeś o umowie społecznej, ale klasyczne państwo nie zawiera z obywatelem umowy. Klasyczne państwo działa w próżni kontraktowej i może robić co chce.

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ale się lewi spienili, jak piwo ze świeżej beczki, nie ma to jak wytykać komuś chamstwo, prostactwo i zachowania prosto z epoki kamienia łupanego, samemu rzucając inwektywami post w post i pokazując kompletny brak szacunku do czegokolwiek. Chamstwo, hipokryzja, kłamstwa, główne domeny antypolaków.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych