Skocz do zawartości

Zdjęcie

Marsz Niepodległości w Warszawie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
646 odpowiedzi w tym temacie

Beren.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

@mylo święto 11 listopada jest poprzedzone kolejną miesięcznicą katastrofy smoleńskiej, więc już masz podtekst religijny ;)
@Kelt u mnie w mieście ludzie z prawicy i lewicy razem świętowali. Może dlatego, że mieszkam bliżej granicy zachodniej granicy? :)
Byłem na oby dwóch marszach(ofc. nie ten z lewicą) i szczerze powiedziawszy, za dużo nienawiści w stronę opozycji, jak i rządzących. Polacy powinni razem świętować, a nie osobno.

Pozdrawiam
Młody, który pracuje i studiuje (czyli ,poniekąd, wykształcony)

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kelt@

Czytałem. W skrócie: zdobycie władzy - następnie silna Polska. Nie widziałem żadnych konkretów. Konkrety to dają organizacje typu Instytut Miesesa czy C. A. Smitha. Nacjonaliści zajmują się głównie populizmem i "siłą narodu".
Resztę głupiutkich wycieczek osobistych sobie daruj. :roll:

conders2@

Jak dla mnie to zbyt wiele wiary w Polsce, zbyt mało racjonalizmu. Ludzie bardzo łatwo stają się czyimiś żołnierzykami bo uwierzyli.

Młody, który pracuje i studiuje (czyli ,poniekąd, wykształcony)

Wykształciuch! :mrgreen:

Klajcor88.
  • Tematów: 5
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

http://narodowcy.net.../11/O2_5589.jpg

Dzięki Kelt!
Sami policyjni prowokatorzy :D

Swoją drogą, ciekawe ile będzie kosztować wstawienie tych słupków i kto za to zapłaci ;)

Użytkownik Klajcor88 edytował ten post 13.11.2012 - 13:35

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Z tyłu na tym zdjęciu są przecież tajniaki w nomexowych kominiarkach, które tylko oni noszą.

Konkrety to dają organizacje typu Instytut Miesesa czy C. A. Smitha.

Właśni ludźmi z tych organizacji powinno się obsadzić rząd, po ewentualnym przejęciu władzy i po uprzednich negocjacjach ;> Chyba nie sądzisz, że "ekipy" sportowe w szalikach i glanach zabrały by się za górne szczeble państwa, rotfl.
Nie martw się, sensowne plany już są zakładające multum opcji, gorzej że jaj niektórym brakuje.

Mortalis.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Czyli chcecie aby w tym kraju było tak: Nie wyglądasz jak narodowiec? NIE JESTEŚ POLAKIEM!!! Jesteś Homo? NIE JESTEŚ POLAKIEM!!! Ja dziękuje, nie sądzę, że o taką wolność walczyli moi przodkowie.

Bałbym się wyjść z domu, kiedy byście doszli do władzy. Kryształowa noc 2.0 ? Ale na szczęście nigdy do niej nie dojdziecie.

Użytkownik Mortalis edytował ten post 13.11.2012 - 15:51

mjr Tsu.

Brak już słów

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A jak wygląda narodowiec ? ;p

Klajcor88.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Dołączona grafika

Może wyglądałeś tak ? To się nie dziw xD

Zakładam, że tak NIE wygląda narodowiec?

mjr Tsu.

Brak już słów

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No raczej nie, ale hipsterzy są gnębieni przez wszystkich :D

Klajcor88.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ci na zdjęciu to marni modele z jakiegoś taniego sklepu odzieżowego a nie hipsterzy.
A hipster to jakaś wymyślona pseudo subkultura do której pasujesz Ty jako narodowiec i ja jako ja.

Google podpowiada, że narodowiec wygląda tak.
Dołączona grafika
wyglądasz tak ?

mjr Tsu.

Brak już słów

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie. Dlatego stwierdzenie

Nie wyglądasz jak narodowiec? NIE JESTEŚ POLAKIEM!!!

jest głupotą jakich mało. Nosiłem włosy do ramion parę lat, tera mam takie medium w porówaniu do kiedyś. Koszule tego typu lubie, a tak to ubieram się jak mi się podoba. Łysi mnie od pedałów nie wyzywają bo nie chodzę jak jakaś fleja z opuszczoną głową, krzywą miną i posturą jak bym miał zaraz wziąc nogi za pas kiedy ich mijam. Myślę że to właśnie jest przyczyną wszystkich zaczepek. Trochę pewności siebie.
Po za tym, zawsze się trzeba liczyć, obojętnie czy wygladajac jak metal, czy jak hipster, czy jak łysy dresik że znajdą się ludzie opozycyjnie nastawieni którym się coś nie będzie podobać. Takie życie. Ale to chyba nie temat o modzie co ?

A no i co jest złego w panu na zdjęciu powyżej ? Normalny facet.

Użytkownik Tsu edytował ten post 13.11.2012 - 16:12

Klajcor88.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Ale to chyba nie temat o modzie co ?

Ty zacząłeś temat o modzie ;)

A no i co jest złego w panu na zdjęciu powyżej ? Normalny facet.

Normalny, nienormalny, nie mnie oceniać. Nie wiem co robi po godzinach.
Nie napisałem tez że jest w nim coś złego prawda ?

Łysi mnie od pedałów nie wyzywają bo nie chodzę jak jakaś fleja z opuszczoną głową, krzywą miną i posturą jak bym miał zaraz wziąc nogi za pas kiedy ich mijam.

Mnie też nie, chyba że jest ich pięciu w kominiarkach (o ile w ogóle byli łysi) i stoją sobie obok hailującego (UPS, przepraszam. Pozdrawiającego się po rzymsku) tłumu.

Już mam dość tego Twojego hate'u na odmienność. I nie jestem za przejęciem władzy przez ONR bo to dla mnie tak abstrakcyjny i wątpliwy moralnie pomysł, że trudno mi uwierzyć ilu jest jego zwolenników.
Męczący temat, za długi offtop, ja wiem co wiem i Ty wiesz co wiesz. Do porozumienia nie dojdziemy.
Miłego wieczoru.

Użytkownik Klajcor88 edytował ten post 13.11.2012 - 16:22

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Klajcor88

Gdyby do władzy doszła ONR czy Młodzierz Wszechpolska (hhhaahhaahahhahhahahahahhahahaha) to Polska jako krajowi stricte nacjonalistycznemu, została by wypowiedziana wojna przez większość Sąsiadów. Polska to słabiutki kraj o słabiutkiej armi - większość naszych sąsiadów to technologicznie i wojskowo Tytani. Więc panowie z ONR - rozwiążcie te organizacje bo to jest naprawdę śmieszne i tylko robiecie szkode normalnym ludziom. Jak macie problemy z hormonami to macie lasy, łąki kupcie sobie pistolety, naboje do nich, kastety, siekiety i do roboty - spełniajcie swój zwierzęcy, obywatelski obowiązek obijania mordy innym którzy nie mają problemów z testosteronem i innymi hormonami.

Użytkownik OOBE edytował ten post 13.11.2012 - 17:57

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tsu@

Właśni ludźmi z tych organizacji powinno się obsadzić rząd, po ewentualnym przejęciu władzy i po uprzednich negocjacjach ;> Chyba nie sądzisz, że "ekipy" sportowe w szalikach i glanach zabrały by się za górne szczeble państwa, rotfl.

Lol, bo ktoś tam niby walczy żeby kogoś wsadzić na stołki? Daj mi dowód że nie postawią swoich ludzi u władzy. Jakoś Giertych + MW niegdyś nie słynęła z rządów ekspertów.

Łysi mnie od pedałów nie wyzywają bo nie chodzę jak jakaś fleja z opuszczoną głową, krzywą miną i posturą jak bym miał zaraz wziąc nogi za pas kiedy ich mijam. Myślę że to właśnie jest przyczyną wszystkich zaczepek. Trochę pewności siebie.

Czyli to wina ludzi którzy chcą się inaczej ubierać, że łysi ich chcą lać? Ja obstaję że to raczej wina prostactwa łysych. ;)
Wielu narodowców też się tego tyczy, nieraz to wyrażaliście na forum. Macie jakiś wielki problem jeśli ktoś śmie być "inny".
Jeśli interpretować to ze strony Nietzschego, to boicie się burzycieli waszych utartych ram. Jednak to zwykle ludzie którzy odważą się ubierać i zachowywać inaczej są odważniejsi od szarego tłumu "kopiuj-wklej".

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Oglądałem ten MN na żywo i chciałem zabrać jakiemuś policjantowi pałę aby natłuc tych "patriotów" z takimi flagami:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Myślałem że po Euro już te chińskie flagi wylądowały w koszach-jednak ludzie dalej wrzeszczą jacy to z nich miłujący ojczyznę rodacy ...

Co do prowokacji policyjnych to policjanci zapewne wręczali każdemu petardy, świece, racę i kazali rzucać? Kostkę brukową także i wciskali ludziom w rączki i kazali rzucać? Kostka była na miejscu ale pozostałe gadżety to manifestujący profilaktycznie zabrali ze sobą czy może na komisariatach rozdawali?

Setki osób filmowały cały MN i nagrało się jedynie kilka fragmentów ze stwierdzeniami o policyjnej prowokacji. Niestety na nagraniach tego nie zarejestrowano, jaka szkoda... Tylko jakieś głupie komentarze że widzieli ale niestety się nie nagrało-jaka szkoda...a takie fajne nagranie by było... Mnóstwo gadania dzieci z JP a zero faktów.

Parę uwag do nielicznych "dowodów"...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DrKE-fhTWcE
Prowokatorzy atakują policję na początku Marszu Niepodległości. Wcześniej policyjni tajniacy nagrani w 1 sekundzie filmu, po lewej stronie, wraz z oddziałem policji, a następnie w 1:14 i później. Atak prowokatorów - 2:30.
Prośba do grafików:
Możecie zrobić stop-klatki i wkleić zdjęcia osób w cywilnych ubraniach z powyższych czasów? Na początku widoczni są policjanci lecz później w 2.30 są kibole-dlaczego? Szczegóły: inne buty i spodnie. Nagle policjanci zamienili dżinsy na dresy? Sam fakt posiadania kominiarki o niczym nie przesądza, jednak wygodnie jest dziecku z JP powiedzieć że to policyjna prowokacja.

Tak jak w tym filmiku:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UUXAVMlKkFI
Mocny tytuł:
Policja strzela w tłum. Marsz Niepodległości
Jednak wystarczy się przyjrzeć że policja oddała jedynie salwę ostrzegawczą w GÓRĘ a następnie oczekiwała. Nikt nie strzelał do tłumu- nie w tej sytuacji.

Co do tego zdjęcia:
Dołączona grafika
Skąd wiadomo że to policjanci? Skąd wiadomo że to nomexowe kominiarki skąd wiadomo że takie kominiarki noszą jedynie policjanci-zwłaszcza że na allegro można taką kupić już od 35zł.
Podejrzewam że to są policjanci lecz na podstawie tego zdjęcia bardziej stwierdziłbym że oni próbują wyłapać kiboli dewastujących co się da.

W kwestii poniższego nagrania:
http://www.youtube.com/watch?v=h71NBPwRZ-4&feature=player_embedded
Próba rozmowy z rzecznikiem policji, posłowie RP próbują rozmawiać z policją by wspólnie rozwiązać problem 'napiętej sytuacji' na Marszu Niepodległości 2012. Policjanci w kominiarkach widoczni na filmie brali aktywny udział w zamieszkach, rzucali petardami, kamieniami, zachowywali się prowokująco.
Rzecznik policji to ten pan:
Dołączona grafika
Osoba widoczna na filmie jedynie koordynowała działania. W jej działaniu nie widzę niczego złego.
W komentarzu do filmu ponownie pojawia się standard: policjanci w kominiarkach widoczni są na filmie lecz jakoś nikt nie zarejestrował faktu ichniej prowokacji. Normalnie setki osób filmowały lecz niczego nie uchwyciły. Setki osób widziały lecz nic nie nagrały lub zarejestrowały całość kamerą o jakości lodówki-na nagraniach nic nie widać ale mordy drą jakie dzieci JP są pokrzywdzone, jakie to państwo policyjne bla bla bla.

Konkrety to dają organizacje typu Instytut Miesesa czy C. A. Smitha.

Właśni ludźmi z tych organizacji powinno się obsadzić rząd, po ewentualnym przejęciu władzy i po uprzednich negocjacjach.

Z wielką przyjemnością zastąpiłbym biurokrację technokracją.

Kelt.
  • Tematów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kłania się nauka czytania ze zrozumieniem. Nie twierdzimy że manifestanci nie walczyli z POlicją, do starć oczywiście doszło jednak to tajniacy je spowodowali. To na POlicji ciąży wina za te zamieszki. Poczytajcie sobie o psychologii tłumu i zastanówcie się czy zachowanie służb było właściwe.

@Mortalis:

Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak bardzo cieszy mnie wasza bezradność. Próbujecie pocieszać się, że jesteśmy marginesem, nigdy nie dojdziemy do władzy, że sami się zniszczymy ale FAKTY są jednoznaczne. "Idzie nowe pokolenie, niesie Polsce odrodzenie".

Cóż mogę powiedzieć o nienawistnych komentarzach naszych przeciwników, "psy szczekają karawana jedzie dalej" :D
Pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych