Skocz do zawartości

Zdjęcie

Marsz Niepodległości w Warszawie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
646 odpowiedzi w tym temacie

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Kłania się nauka czytania ze zrozumieniem. Nie twierdzimy że manifestanci nie walczyli z POlicją, do starć oczywiście doszło jednak to tajniacy je spowodowali. To na POlicji ciąży wina za te zamieszki.

Nie ma na to żadnych dowodów poza stwierdzeniami i opiniami. Jak już Robakatorianin wspomniał mimo tysięcy osób z komórkami z aparatami i kamerami nie uchwycono żadnego rzetelnego dowodu. Skoro nie ma dowodów, to zamieszki wywołane przez prowokatorów z Policji to wymysły.

Próbujecie pocieszać się, że jesteśmy marginesem, nigdy nie dojdziemy do władzy, że sami się zniszczymy ale FAKTY są jednoznaczne. "Idzie nowe pokolenie, niesie Polsce odrodzenie".

Hłe, hłe, hłe.

Cóż mogę powiedzieć o nienawistnych komentarzach naszych przeciwników, "psy szczekają karawana jedzie dalej"

Niah, niah, niah.
Gdy zobaczę 1% głosów na partię nacjonalistyczną, to może się zastanowię. ;)

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Kelt

No tak, manifestanci przewidzieli że Polcjia będzie ich prowokowac, i wezęli ze sobą tony rac, świec, petard i kominiarek. Boże, nacjonaliści nie dość że to zbawcy Polski, Bogowie ekonomi, to jeszcze potrafią przewidywać przyszłość i zabezpieczyć się. Bravo.

frosti.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego jak bardzo cieszy mnie wasza bezradność. Próbujecie pocieszać się, że jesteśmy marginesem, nigdy nie dojdziemy do władzy, że sami się zniszczymy ale FAKTY są jednoznaczne. "Idzie nowe pokolenie, niesie Polsce odrodzenie".

Cóż mogę powiedzieć o nienawistnych komentarzach naszych przeciwników, "psy szczekają karawana jedzie dalej" :D
Pozdrawiam

Dresiarze, kibole i skini, to to ma byc to nowe pokolenie niosące odrodzenie Polsce? Odrodzenie w jakiej postaci? W takiej postaci, że natłuką hipsterów, "pedałów", policje, itp?

Ilamtris1.
  • Tematów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak narazie to na większości for wszyscy się kłócą kto lepszy, kto prowokuje, a nikt nie zastanawia jak mamy się jednoczyć w to święto.Może o to właśnie mediom chodziło?

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja obstaję że to raczej wina prostactwa łysych. ;)

No chamstwo to chamstwo i tego nie zmienisz. Po prostu nie trzeba być wydygańcem, bo to tylko ich prowokuje. Takich bezmózgów też nie trawie, ale jest ich wiele. Tyle ze dla Ciebie pewnie wszyscy łysi to narodowcy. Nie martw się, niektórzy są zbyt głupi nawet żeby zapisać się do jakiejkolwiek organizacji :D

Jednak to zwykle ludzie którzy odważą się ubierać i zachowywać inaczej są odważniejsi od szarego tłumu "kopiuj-wklej"

Potem płaczą, że są bici i szykanowani. I wypisują łzawe historyjki jak to oni walczą całym życiem o to żeby być tolerowanym.

Gdyby do władzy doszła ONR czy Młodzierz Wszechpolska (hhhaahhaahahhahhahahahahhahahaha) to Polska jako krajowi stricte nacjonalistycznemu, została by wypowiedziana wojna przez większość Sąsiadów. Polska to słabiutki kraj o słabiutkiej armi - większość naszych sąsiadów to technologicznie i wojskowo Tytani.

A on jeszcze bez bana ? Widać że masz pojęcie o każdej rzeczy o której tylko się wypowiesz :D Bez komentarza.

ONR ani MW nie są partiami politycznymi. Jeżeli ktoś miałby starać się o władzę to ogólny Ruch Narodowy, ale z tym to jeszcze nic nie wiadomo.

Dresiarze, kibole i skini, to to ma byc to nowe pokolenie niosące odrodzenie Polsce? Odrodzenie w jakiej postaci? W takiej postaci, że natłuką hipsterów, "pedałów", policje, itp?

Dresiarze nie interesują się polityka. A skinów to ja nie widziałem chyba od 10 lat.
Niechęć do hipsterów czy "pedałów" jak to piszesz to już tylko indywidualna postawa jak chyba każda, nie wszyscy muszą być radykałami we wszystkim. Dajcie już spokój z takimi tekstami. Homosiów to póki co w Rosji biją na potęgę, ale to też nie środowiska narodowe tylko putinowskie młodzieżówki i dresy :D
Jedyną "formacje" która powinno się otwarcie zwalczać to postkomuniści, usunięcie ich z życia publicznego całemu krajowi wyjdzie na dobre.

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tyle ze dla Ciebie pewnie wszyscy łysi to narodowcy.

Duża część łysoli przejawia takie zapędy.

Potem płaczą, że są bici i szykanowani. I wypisują łzawe historyjki jak to oni walczą całym życiem o to żeby być tolerowanym.

Do mnie nikt nie płakał. Jeśli ktoś się decyduje na dany wygląd to zwykle jest świadomy z czym ma do czynienia. I dziwnie rozumiem przez kolczykowanie, tunelowanie, tatuaże, dziwne ciuchy. Nie mylić z gimbusami kalkującymi dawno niemodne trendy. ;)

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jak narazie to na większości for wszyscy się kłócą kto lepszy, kto prowokuje, a nikt nie zastanawia jak mamy się jednoczyć w to święto.Może o to właśnie mediom chodziło?

Jednoczyć to się może bydło, owce, mrówki, pszczoły itp, a człowiek tym się powinien różnić od zwierzęcia, żeby używał rozumu, by np. jak ma dziecko to nie brać go na marsz i nie "jednoczyć" sie w marszu z agresywną młodzieżą.

dryndryn.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a slyszeliscie ze zlapali glownego chuligana??

Kuriozalne żądanie warszawskiej prokuratury: trzy miesiące aresztu dla 62-letniego, chorego na cukrzycę, uczestnika Marszu Niepodległości

http://wpolityce.pl/...-niepodleglosci

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

dryndryn@

[wykryty stronniczy artykuł]

dryndryn.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

czemu stronniczy? w artykule jest imie i nazwisko a takze zdjecie tego pana.. wszystko mozna sprawdzic ;)

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

a slyszeliscie ze zlapali glownego chuligana??

Kuriozalne żądanie warszawskiej prokuratury: trzy miesiące aresztu dla 62-letniego, chorego na cukrzycę, uczestnika Marszu Niepodległości

http://wpolityce.pl/...-niepodleglosci

Takiemu staruchowi (oceniajac ze zdjęcia, widać, że kondycja fatalna) zachciało się wojować? I co nie dał rady zwiać przed policją? Pewnie młodsi go wyścigneli, a policja złapała co złapała. To dobrze nawet, że go złapali może w więzieniu nabierze nieco rozumu skoro jeszcze w wieku 62 lat nie ma go wystarczajaco, żeby na taki marsz nie iść w takim wieku/kondycji.

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mentalność kalego, mówiłem już parę razy, Ci którzy tak otwarcie brzydzą się brutalnością i agresją, gdyby im dać kij do ręki to latali by i tłukli co tylko się rusza i na drzewo nie ucieka. Widać czarno na białym wypowiedzi "obrońców pokoju" tutaj jacy są kulturalni i pokojowi.

A jak, spałować dzadka, niech ma ! ;) Po co się pchał, nie ? Faszysta cholerny.

Użytkownik Tsu edytował ten post 13.11.2012 - 21:38

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Widziałem i takich dziadków, nawet starszych-żwawe dziadki. Oni chyba byli ze szwadronów Rydzyka. Babcie chciały rzucać się na policjantów. W innych miejscach widziałem jak ludzie robili sobie zdjęcia na tle policyjnych kordonów a niektórzy podchodzili do policjantów i dziękowali im za to że są.

Jest wiele krzyku o policyjne działania i sam fakt przebywania. Sam ich widok był podobno tak prowokujący że zamieszki przez nich się rozkręciły. Można zrobić eksperyment-w przyszłym roku niech policja nie obstawia pochodu i terenu przyległego-zobaczymy ile dni będą trwały rozruchy.

Kelt.
  • Tematów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Nie iść na Marsz bo 62 lata, nie iść na Marsz z dzieckiem. Nie iść bo "bandyty" - MEDIA SĄ Z WAS DUMNE :D a raczej z siebie, że im się manipulacje udają a wy łykacie to wszystko jak młode pelikany. Gadacie gadacie a minie kolejny rok i znowu będzie jeszcze więcej ludzi na MN. Skoro jest tak tragicznie, niebezpiecznie i w ogóle mordują, gwałcą i kradną to dlaczego te rodziny z dziećmi, ci starsi ludzie, ten tłum Polaków się tam zjawia po raz kolejny?

Z tego co pamiętam jakiś rok temu proponowałem żebyście sami na Marszu się pojawili i przekonali się jak to wygląda, i co? Nikt z was dupy za przeproszeniem nie ruszył. Ot ponarzekać, napisać pseudo yntelygentnego post i być z siebie dumnym. Dorzucić jakieś epitety co by się lepszym poczuć i jakiś pogardliwy ton. Niech żyją internety i świadomość ludzka.

Edit:
@Robakatorianin - ile dni? nawet 10 sekund by nie trwały. Żadnej lewicowej blokady by nie było bez policji. Był by spokój i miła atmosfera. Na trasie MN tam gdzie policji nie było nie doszło do ŻADNEJ zadymy, o czymś to świadczy chyba.

Użytkownik Kelt edytował ten post 13.11.2012 - 21:48

frosti.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Mentalność kalego, mówiłem już parę razy, Ci którzy tak otwarcie brzydzą się brutalnością i agresją, gdyby im dać kij do ręki to latali by i tłukli co tylko się rusza i na drzewo nie ucieka. Widać czarno na białym wypowiedzi "obrońców pokoju" tutaj jacy są kulturalni i pokojowi.

A jak, spałować dzadka, niech ma ! ;) Po co się pchał, nie ? Faszysta cholerny.

To, że w tamtym marszu się idzie po to, żeby "dostać pałą" to powinno być wiadome dla każdego.

Ja nawet w tym temacie na dzień przed marszem napisałem, że bedzie pałowanie i dostałem ostrzeżenie za to.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych