Ja obstaję że to raczej wina prostactwa łysych.
No chamstwo to chamstwo i tego nie zmienisz. Po prostu nie trzeba być wydygańcem, bo to tylko ich prowokuje. Takich bezmózgów też nie trawie, ale jest ich wiele. Tyle ze dla Ciebie pewnie wszyscy łysi to narodowcy. Nie martw się, niektórzy są zbyt głupi nawet żeby zapisać się do jakiejkolwiek organizacji
Jednak to zwykle ludzie którzy odważą się ubierać i zachowywać inaczej są odważniejsi od szarego tłumu "kopiuj-wklej"
Potem płaczą, że są bici i szykanowani. I wypisują łzawe historyjki jak to oni walczą całym życiem o to żeby być tolerowanym.
Gdyby do władzy doszła ONR czy Młodzierz Wszechpolska (hhhaahhaahahhahhahahahahhahahaha) to Polska jako krajowi stricte nacjonalistycznemu, została by wypowiedziana wojna przez większość Sąsiadów. Polska to słabiutki kraj o słabiutkiej armi - większość naszych sąsiadów to technologicznie i wojskowo Tytani.
A on jeszcze bez bana ? Widać że masz pojęcie o każdej rzeczy o której tylko się wypowiesz
Bez komentarza.
ONR ani MW nie są partiami politycznymi. Jeżeli ktoś miałby starać się o władzę to ogólny Ruch Narodowy, ale z tym to jeszcze nic nie wiadomo.
Dresiarze, kibole i skini, to to ma byc to nowe pokolenie niosące odrodzenie Polsce? Odrodzenie w jakiej postaci? W takiej postaci, że natłuką hipsterów, "pedałów", policje, itp?
Dresiarze nie interesują się polityka. A skinów to ja nie widziałem chyba od 10 lat.
Niechęć do hipsterów czy "pedałów" jak to piszesz to już tylko indywidualna postawa jak chyba każda, nie wszyscy muszą być radykałami we wszystkim. Dajcie już spokój z takimi tekstami. Homosiów to póki co w Rosji biją na potęgę, ale to też nie środowiska narodowe tylko putinowskie młodzieżówki i dresy
Jedyną "formacje" która powinno się otwarcie zwalczać to postkomuniści, usunięcie ich z życia publicznego całemu krajowi wyjdzie na dobre.