Skocz do zawartości

Zdjęcie

Marsz Niepodległości w Warszawie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
646 replies to this topic

Tenhan.
  • Tematów: 52
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mentalność kalego, mówiłem już parę razy, Ci którzy tak otwarcie brzydzą się brutalnością i agresją, gdyby im dać kij do ręki to latali by i tłukli co tylko się rusza i na drzewo nie ucieka. Widać czarno na białym wypowiedzi "obrońców pokoju" tutaj jacy są kulturalni i pokojowi.

A jak, spałować dzadka, niech ma ! ;) Po co się pchał, nie ? Faszysta cholerny.

To typowe zachowanie bojowników o tolerancję. Akceptujemy wszystko i wszystkich oprócz tego co Polskie i Katolickie. Nie sądzę żeby było możliwe bycie tolerancyjnym bez bycia hipokrytą. Po prostu żeby w oczach niektórych być tolerancyjnym to trzeba ustępować wszystkim obcym i srać do własnego gniazda. Dlatego ja nie udaje wielce tolerancyjnego jakby oczekiwali niektórzy skrajni lewacy bo wiem że wcale nie chodzi im o to żeby panował pokój tylko wymaga się ode mnie tolerancji żebym był wołem który nie będzie umiał się obronić. Obecna tolerancja jest dla ludzi słabych i jest cnotą ludzi bez przekonań.

OOBE.
  • Tematów: 8
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

dryndryn

Taki koleś, jak ten 62 letni pan to taki dresiarz z lat wojennych. Mentalnie jest w tamtym okresie, "walcząc" o wolną polskę i zaburzając spokój normalnych obywateli. Tacy ludzie są równie niebezpieczni, i są wykorzystywanie do propagandy dresiarzy-nacjonalistów. Imho.

franas.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Poseł Artur Gorski ultraprawicowy i katolicki fanatyk osobnik pozbawiony w ogole lewej i srodkowej czesci mozgu a majacy prawa raptem szczatkowa zwolennik zakazu aborcji dla ciazy bedacej wynikiem gwaltu, stuprocentowy rasista i homofob. Naprawde ktos taki jest dla was wzorcem i osoba w czymkolwiek wiarygodna?

Każdy kto jest na prawo od lewicy ten rasista i homofob, tak ?

Straszny wysyp nowych nicków z dat około 11.11

Użytkownik franas edytował ten post 13.11.2012 - 22:06

niegoslav.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja się zastanawiam czy którykolwiek z tych pierdół społecznych które piszą bzdury na forum o faszyzmie i groźnym nacjonalizmie był na marszu (a nawet w promieniu chociaż 10 km od niego)? Czy połknął codzienną dawkę TVN, GW i siedzi zadowolony klepiąc w klawiaturę kolejne niewydarzone lewackie frazesy?

Ludzie nie są w stanie pojąć tego, że:

a) na marzs wybrała się grupka kilkunastu debili i huliganów którzy przyszli tylko i wyłącznie nawalać się z policją, czekali tylko na jakąś okazję
b) białe kaski w cywilu wmieszały się w tłum i zaczęli podjudzać do ataku na policję? Wystarczyło, że np jeden taki tajniak rzucił petardą (niegroźną), to znajdzie się idiota który też zacznie, ktoś w końcu rzuci kostką no i policja wkroczy do akcji - a wtedy trudno w przypływie adrenaliny i obawy o własne zdrowie siedzieć spokojnie. Z tego co wiem to policja nie patrzyła kogo wali, tylko bili kto się nawinął w danym miejscu.
c) nie wiem czy ktoś zauważył, ale Marian Kowalski (ONR) próbował zapanować nad gostkami walącymi w policję czym się da, więc wina nie jest po stronie ONR/MW.

I do "tolerancyjnych": czemu nie protestujecie jak widzicie sierpy i młoty (komunistów w pełnym wydaniu) na flagach, natomiast macie poważny problem widząc polską flagę?
Ten obrazek dobrze to oddaje: http://sphotos-f.ak....345725882_n.jpg

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Czemu stronniczy? Bo jest tak napisany. Przedstawienie smutnej miny dziadka, opowieść o jego chorobie, o tym że się zagubił w tłumie i zgarnęli go za niewinność. ;)

Taa, jasne. Zobaczcie filmy, wokół policji wiecznie kręciła się kupa ludzi z kamerami i jakoś ich nie pałowali, ani nie zgarniali. A przecież powinni, bo mogli kręcić policyjne prowokacje. :P
Moim zdaniem dziadek się zbytnio podjarał i z flagą rzucił się na jakiegoś policjanta. Dostanie rok w zawieszeniu i tyle.
Mamy stronniczy artykuł, bo przedstawiony jednostronnie i z znamionami prostackiej manipulacji. Przykro mi, niech się prawicowi dziennikarze nauczą porządnie preparować artykuły, bo te śmierdzą na kilometr przesadą.

Kelt@

Wybacz, po co mam jechać 350 km na marsz na który nie miałem ochoty iść? ;) To że byłeś na marszu daje Ci tyle, że widziałeś co się działo w promieniu max 50 metrów od Ciebie, nic więcej. Chyba że to Ty latałeś w pierwszym rzędzie z tymi kostkami brukowymi - to zwracam honor. :mrgreen:
Tak na serio, to prawdopodobnie więcej dowiedziałeś się z relacji w prasie, niż z tego co widziałeś na marszu. Z prostego powodu, oczy są jedne, dziennikarzy wielu.

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

@Kelt

Na trasie MN tam gdzie policji nie było nie doszło do ŻADNEJ zadymy, o czymś to świadczy chyba.

Były miejsca wokół MN gdzie nie było policji? Może wiesz lepiej bo ja wszędzie nie byłem, tam gdzie byłem to policja była w zasięgu wzroku a nawet rzutu kamieniem :roll:

Może powiesz ze swej perspektywy:
-ile było zadym
-w ilu miejscach nie było policji
-w ilu miejscach obstawionych przez policję do zadym nie doszło

Mogliśmy być w rożnych miejscach i odmiennie to widzieliśmy.

dryndryn.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

@Kelt

Na trasie MN tam gdzie policji nie było nie doszło do ŻADNEJ zadymy, o czymś to świadczy chyba.

Były miejsca wokół MN gdzie nie było policji? Może wiesz lepiej bo ja wszędzie nie byłem, tam gdzie byłem to policja była w zasięgu wzroku a nawet rzutu kamieniem :roll:

Może powiesz ze swej perspektywy:
-ile było zadym
-w ilu miejscach nie było policji
-w ilu miejscach obstawionych przez policję do zadym nie doszło

Mogliśmy być w rożnych miejscach i odmiennie to widzieliśmy.

bylo sporo takich miejsc ;) bylo tez sporo miejsc dogodniejszych do walki z Policja niz to co na poczatku marszu.. i dlaczego byl spokoj??

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Mogę potwierdzić, im dalej, tym mniej policji.
Cały marsz przebiegał spokojnie, a tekst rzucony z tira "widzicie, gdzie nie ma policji tam nic się nie dzieje". Znamienny

Użytkownik D.B. Cooper edytował ten post 13.11.2012 - 23:02

Serail.
  • Tematów: 52
  • Artykułów: 26
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

http://www.ngopole.pl/wp-content/uploads/2012/11/305578_10151153962828178_2144446648_n.jpg

Ty tak na poważnie z tym zdjęciem? :D Jak na moje to tylko jakiś gość w kominiarce z t-shirtem, na któym widać trzy trudne do zidentyfikowania litery. Jedną z całą pewnością jest "L", kolejną "I", ale co jest dalej, a co wcześniej? Zamiast słowa "policja" równie dobrze może tam być napisane 'Lion", "stolica", "prawica", "lewica", "kierownica" i mnóstwo innych słów... naprawdę uważasz, że to policjant?

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

naprawdę uważasz, że to policjant?

Tak.

Dołączona grafika

Żeby nie było że manipulacja, niektóre zdjęcia porównawcze w tym zlepku są chyba z ruskiego marszu w Warszawie o ile się nie myle.

Użytkownik Tsu edytował ten post 13.11.2012 - 23:17

Rufus0407.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak uwazam ze to policja. Ba nawet jestem pewien jak nie wierzysz masz kolejny dowod podany w poprzednim temacie

identycznie ubrani ludzie w takich samych kominiarkach z palkami teleskopowymi stoja tuz za plecami policji. Gdyby to byl zwykly huligan nie uwazasz ze raczej nie stal by sobie tak spokojnie?
Edit widze ze kolega mnie uprzedzil :)

Użytkownik Rufus0407 edytował ten post 13.11.2012 - 23:15

Karringoth.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

az taki problem masz ze znalezieniem tego? pierwsze lepsze zdjecie znalezione w pare sekund...
http://www.ngopole.p...144446648_n.jpg

Odpowiedź na post z tematu: Zdelegalizować SLD.

Wiesz, może wzrok mam nie taki sam jak za młodu, ale ani racy, ani kostki brukowej w rękach tego pana nie widzę... Skąd masz pewność, że nie był to jeden z tajniaków, mający wyłapać lub namierzyć najbardziej agresywnych uczestników marszu?

Jednak widac co poniektorzy nie grzeszyli inteligencja jedno ze zdjec podalem wczesniej tu masz filmik http://www.youtube.c...d&v=OT00Ixj5xqU jak "huligani" stoja sobie spokojnie za plecami policji z metalowymi palkami

No stoją za plecami. Już w tym temacie było to wyjaśnione, nie zamierzam tego przepisywać.

To, że policyjni tajniacy mieli kominiarki, to nie znaczy, że tylko oni je mieli...

Użytkownik Karringoth edytował ten post 13.11.2012 - 23:21

mjr Tsu.

Brak już słów

• Tematów: 30
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Po co, po co, po co. Po co policja miała by prowkować. Ja odsyłam tylko do historii najnowszej. Może być tak od lat 70' nawet.
Milicyjne prowokacje za PRL podczas strajków to była standardowa akcja, żeby rozjuszyć tłum do czerwoności, a potem obsmarować w gazetach pisząć o reakcyjnych bandytach i wywołać niepokój u społeczeństwa. Następnie wymierzać kary wg odpowiedzialności zbiorowej. Czy wy nie widzicie do cholery, że dzisiaj jest to samo ? Dopóki postkomuniści są u władzy będą stosowane identyczne metody. Niektórym to się na prawdę zapomina co było jeszcze stosunkowo nie tak dawno.
Hasło patriotyzm = faszyzm to również sowiecki wymysł, NSZtowców publicznie szkalowano i wmawiano ludziom że kolaborowali z niemcami, żeby zrobić z nich bandytów. To są te same metody.

Użytkownik Tsu edytował ten post 13.11.2012 - 23:42

dryndryn.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

nasz policjant na marszu koszulka z napisem, spodnie ,bluza

Dołączona grafika

nasz policjant zdjal kominiarke i odpoczywa z kolegami spodnie bluza takie same ;)

Dołączona grafika

Rufus0407.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Po co oni wogole chodzili w tych kominiarkach?Jesli chcieli sie wtopic w tlum by kontrolowac od wewnatrz przebieg marszu nie latwiej by im bylo to zrobic wygladajac jak zwykli szarzy ludzie?Czy moze wlasnie chodzilo im o to ze jak zaloza kominiarki beda latac z palkami teleskopowymi i cos naodwalaja to przecietny kowalski pomysli sobie ze to znowu te "huligany" i "kibole"? dodatkowo jak dryndryn wrzucil zdjecia to zauwazylem ciekawa rzecz. otoz pan z czerwonym plecaczkiem niby zwykly przechodzien ktory sobie stoi kolo grupki zamaskowyanych policjantow to ta sama osoba krecaca sie miedzy nimi na filmiku ktory wrzucilem wczesniej. Dlaczego on mogl chodzic po cywilu a reszta nie?

Użytkownik Rufus0407 edytował ten post 14.11.2012 - 00:16

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych