Skocz do zawartości

Zdjęcie

Marsz Niepodległości w Warszawie

• Zamknięty Temat jest zamknięty
646 replies to this topic

Decepticon.
  • Tematów: 3
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

[

quote name='Striker' timestamp='1321040560' post='467922']

miałem okazję będąc na urodzinach u dziadka, oglądać wiadomości w telewizji TRWAM (wiem, wiem, Radio Maryja to zło i w ogóle). I śmiejcie się, ale tam był podany w miarę niezmanipulowany obraz sytuacji - prezenterka powiedziała, że lewackie organizacje wmieszały się w tłum MN i zaczęli obrzucać policję butelkami i zachowywać się agresywnie. Cała ta sytuacja została ukazana jako prowokacja ze strony lewaków.

Na TVP2 natomiast, oczywiście wszystko zwalono na Bogu ducha winnych patriotów.

I możecie mnie teraz zminusować i wyśmiać, ale wiadomości w TRWAM są chyba jedynymi w polskiej telewizji wartymi oglądania (poddanymi cenzurze w najmniejszym stopniu)

Albo żyjesz w jakiejś fantazji albo łgasz..

Od kiedy kibice piłkarscy są lewakami? Bo Ci, których pokazywali w TV to byli kibole piłkarscy. Ani NOP ani ONR nie uważa kiboli za swoich. Kibolom to jak zwykle wszystko jedno czy to mecz czy marsz niepodległości, napić się i zadymę wywołać z Policją zawsze i wszędzie.....

Dlaczego reszta manifestujących stałą za tymi debilnymi kibolami? Dlaczego nie odeszli dając możliwość Policji aby ich otoczyć? Stali z nimi i przy nich. Jak się organizuje taki marsz to trzeba zorganizować jakąś ochronę, która taką agresywną grupkę potrafiłaby odseperować od reszty maszerujących i pozwolić Policji ją otoczyć.

Jakoś oglądałem relację marszu na Polsacie i TVN. Za każdym razem mówili, że nie wiadomo, która strona odpowiada za zniszczenia i że winni zostaną złapani i wtedy zostanie to ustalone.

EDIT: Widzę, że już widz tvn24 i "patriota" pełną parą przyznał koledze wyżej minusa. Gratuluje temu Panu/Pani ślepoty, jak niektórzy ludzie niszczą nasz kraj i prawdziwych patriotów.

Wkurzają mnie tylko tacy jak Ty ... . Mam mieć oczy zamknięte i udawać, że to lewacy żeby być "dobrym Polakiem"? Nie lubię lewaków ale to nie oni zrobili pole bitwy z Warszawy tylko kibole i to nie pierwszy raz. A z kim Ci kibole sympatyzowali to wszyscy wiemy.

100 % racji masz , ani to robota Lewaków ani Młodzieży Wszechpolskiej ( choć ich nie lubię) czy faszyzującego ONR , tylko Kibole i zwykli bandyci zniszczyli auta i cześć niektórych ulic.

Użytkownik Decepticon edytował ten post 13.11.2011 - 19:00

Doriska.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Na tych filmach z przemarszu zwróciłam uwagę na jedno...patrioci wychodzą zamaskowani??
a dlaczego?nie chcą być rozpoznawani jako patrioci?
czy moze chodzi o ukrycie przed ewentualna konsekwencjom swojego pseudo patriotyzmu?
no i kto za to zapłaci??nie patrioci?
skąd pieniądze na utrzymanie chuligana w wiezieniu?
złotych za pobicie człowieka?to kpina!nie wyrok
no ale ten człowiek był policjantem,wiec chyba dlatego nie trzeba sie wysilać z karom,nie rozumiem tego.
Jak marsz z założenia pokojowy może się przerodzić w takie coś jak totalny wandalizm?
wszystkie strony zajścia mianują się patriotami?
może każda ze stron w innej Polsce mieszka?

To jak z miłosierdziem katolickim o.Rydzyka,wiele procent narodu podpisuje się ze są katolikami,ale...darmo od nich kromki chleba głodnemu oczekiwać,kamieniem oberwie od razu.
Przewrotne to życie,a fanatyzm każdy czy polityczny czy religijny jest paskudny!!

Przykre dla mnie ze pomijając Niemieckich przyjezdnych tam byli Polacy-po obu stronach POLACY!!!
Brat bil brata,do czego musi jeszcze dojść by ludzie nauczyli się zwykłego szacunku do drugiego innego/nie gorszego!/człowieka??

Xellos.
  • Tematów: 1
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Hellos widziałem awantury, gdy Marsz jeszcze stał na Placu one już trwały. Co ty mi tu o jakiś hologramach? :o

@Helt

To skoro tyle widziałeś to odpowiedz w końcu na moje pytania. Już je streszczę chodź by do tego, kto rzucał kostką brukową, słucham.

Co do hologramów nie czaje jak mogłeś nie zrozumieć prostej analogii...ale uproszczę jak tam chcesz. Więc, uważasz, że przekaz na żywo w tv jest zmanipulowany i dlatego nie mogę ocenić co za osoby widzę walczące z policją ? Czy będąc tam na żywo zmieni się ta osoba ? Czy gdybym tam był, to kto inny by rzucał w policję kostką czy nadal byli by to kibole ?

#109 Gość_Sentinel

Gość_Sentinel.

Napisano

O to chodzi właśnie Doriska. Człowiek jest człowiekiem. Nikt nie jest lepszy czy gorszy. Każdy jest tego samego gatunku - Homo Sapiens. I każdy zasługuje na normalność, szczęście, wolność. Każdy ma obowiązki i prawa.

Ktoś kto stawia zachowuje się, głosi hasła rodem z Main Kampf - znanego nam wszystkim autora uważa się za patriotę tylko dlatego, że tak sobie powiedział. Tylko dlatego, iż uważa inne nacje za gorsze, gejów za chorych ludzi, kalekich za nie wartych życia etc, etc.

Ci ludzie chyba się ograniczają tylko do jedej literatury (tytuł powyżej) a świat dla nich ogranicza się do ich własnego podwórka. Tacy ludzie muszą miec koniecznie wroga na którym będa mogli wyładować swoje frustracje i nieudolność życiową. Gdzie tu mowa o ich poczuciu wartości???

Człowiek znający swoją wartość, zna też wartość drugiego człowieka, choćby był inny rasowo, kulturowo, poglądowo, religijnie i diabli tam wiedzą co jeszcze.

To się nazywa tolerancja. Ale w ruchach skrajnych, nacjonalistycznych takie słowo nie występuje. Nie ważne, że Polak - ważne że Gej, Lesbijka, kaleka - taki w ich (nacjonalistów) nie jest człowiekiem. Nie ma praw, nie jest patriotą. Jak wybiórczo działają ich mózgi.

Rzygać się chce !!!

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Prowokator-tajniak:

A tu organizator Marszu Niepodległości broni samochód TVN'u przed wandalami:

Nie ufajcie mediom. One są sterowane przez środowiska lewicowe i pokauzją nam tylko samą propagandową papkę. Cóz, lata praktyki (od powstania PRL'u...) czynią mistrza... :P

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Niemieccy antyfaszyści: nie braliśmy udziału w zamieszkach

To nieprawda, że niemieccy antyfaszyści w Święto Niepodległości na ulicach Warszawy prowokowali zamieszki - przekonują członkowie Porozumienia 11 Listopada. - Jak to jest możliwe, że osoby, które od trzech godzin są uwięzione w celi, mogą zdewastować centrum miasta? - pytał Niemiec Martin Schmidt.

...

- Zostaliśmy zatrzymani o godz. 12. Eskalacja rozpoczęła się o godz. 15, ale ci o których mówimy "Niemcy" po prostu siedzieli w więzieniu. (...) - Jak to jest możliwe, że osoby, które od trzech godzin są uwięzione w celi, mogą zdewastować centrum miasta - mówił.

...

Rzecznik Komendy Głównej Policji Mariusz Sokołowski, komentował te słowa w "Faktach po Faktach" w TVN24. Potwierdził, że 87 obywateli Niemiec zostało zatrzymanych już ok. godz. 12.00 w okolicy Nowego Światu.

- Mieliśmy do czynienia z grupą osób, która nagle zaatakowała ludzi świętujących odzyskanie niepodległości. Wtedy nastąpiło podprowadzenie pododdziałów policji i zatrzymania. Część z tych obcokrajowców próbowała jeszcze schronić się na terenie jednego z lokali na Nowym Świecie. Tam później policjanci znaleźli pałki, kastety, gaz łzawiący. Teraz nikt się do nich oczywiście nie przyznaje - powiedział Sokołowski. - Zatrzymaliśmy ich zanim jeszcze doszło do incydentu na pl. Konstytucji. Nie mogło ich tam być, bo przebywali w jednostce policji. Na pl. Konstytucji mieliśmy do czynienia z polskim chuligaństwem - sprecyzował.

klik

Czas przyznać, że ktokolwiek tam prowokował to był Polak. I przestać zwalać wszystko na Niemców. Niemcy paru przechodniów zaatakowali i za to zostali zatrzymani. Wszystko dalsze co się działo to Polak drugiemu Polakowi krzywdę robił.

Użytkownik Xellos edytował ten post 13.11.2011 - 20:25

#112 Gość_osiris

Gość_osiris.

Napisano

Państwo nie ma prawa dla doraźnych interesów wąskich grup ograniczać w jakikolwiek sposób tych wolności jakie zostały tam i w konstytucji zapisane.

To się konstytucję zmieni i już.
Mają większość w sejmie żeby robić co im się rzewnie podoba i w sejmie i z Polską.

Kelt.
  • Tematów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Kto rzucał kostką? Młodzi ludzie, nie mówię że nie byli to kibice ale tak sami z siebie nie zaczęli atakować policji. Emocje na placu były wielkie, lewakom puściły nerwy zaczęło się rzucanie w Marsz kamieniami i butelkami co spotkało się z odpowiedzią. We wszystko wmieszała się policja i się zaczęło na dobre. (Kolejny raz napiszę to samo bo nie rozumiecie - zadymy nie powinno być)

Nie mówię że przekaz na żywo jest zmanipulowany. Ogranicza się on do samego czynu i nie pokazuje początku zamieszek. Manipuluje się faktami na temat charakteru MN i jego uczestników, pokazuje się opinie stronniczych ,,ekspertów" np. z gazety wyborczej i sprowadza się tą wielką manifestacje do samej zadymy która trwała krótko w stosunku do samego Marszu.

@Sentinel teraz to ty już kłamiesz: Nikt nie głosi haseł z Mein Kampf to zwykłe oszczerstwo! Uważam się za patriotę bo kocham Nasz kraj, jestem dumny ze swojej narodowości i chce dla Polski jak najlepiej.

Nikt nie mówi że inne nacje są gorsze - mówię że interes Polski bardziej mnie interesuję niż interes Gwatemali czy innego kraju.

Homoseksualizm był kiedyś na liście chorób, za co go kto uważa to jego sprawa. Nikt nie zabrania im być sobie gejami czy lesbijkami, natomiast wiele osób sprzeciwia się organizowaniu przez nich parad, zawierania małżeństw czy adoptowania dzieci.

Kalecy nie warci życia? I co jeszcze chcesz na przypisać? Może prawica ukrzyżowała Jezusa bo był żydem? :lol
Tak się składa że na Marszu Niepodległości były osoby na wózkach inwalidzkich i wielu innych niepełnosprawnych. Nikt nie mówił, nie zachowywał się w stosunku do nich negatywnie, wręcz przeciwnie - ludzie im pomagali w czasie pochodu (tak nawet ci ,,bandyci" którzy odważyli się wziąć ze sobą szalik Wisły, Legii czy jakiejkolwiek innej drużyny piłkarskiej)

Tak Sentinel codziennie przed snem czytamy dzieciom Mein Kampf :lol

Nieudolność życiowa? Gdzieś wcześniej w tym temacie jest pokazana lista osób popierających Marsz Niepodległości, czy byłbyś w stanie powiedzieć jakiemukolwiek z nich że jest nieudolny życiowo i wylewa frustrację? Ach, zaraz mi napiszesz że chodzi Ci o kibiców tak? No przecież to są sami ludzie którzy czytać nie potrafią TO OCZYWISTE nie mają pracy, rodzin, pasji. Ty to dobrze wiesz znasz ich przecież doskonale.

Zrozum że w Marszu szli ludzie których zjednoczył wspólny cel - Oddanie hołdu bohaterom którzy wywalczyli nam wolność i pokazanie sprzeciwu wobec władzy która nie szanuje naszej Ojczyzny i sprzedaje ją. Była ta inicjatywa ludzi, nie partii - czysta idea.

@Doriska w porównaniu do ponad 20tysięcy ludzi tych z zasłoniętymi twarzami było niewielu. Powrócę z argumentem o strajkach: w ich trakcie także ludzie zasłaniają twarze, dlaczego? Czyżby wstydzili się walki o swoje prawa? Pewnie za chwilę użyjesz argumentu że część osób była ubrana na czarno ( tylko nie to!).

ONR, MW, NOP nie są organizacjami faszystowskimi!

Dopóki nie będziecie chcieli nie poznacie prawdy. Mi wystarczy widok łez w oczach kombatanta który szedł obok mnie gdy tłum wykrzykiwał hasło ,,Cześć i chwała bohaterom". Wystarczą mi rozmowy ze zwykłymi ludźmi w trakcie pochodu, wystarczy mi widok dzieci które niosły biało-czerwone flagi i piskliwymi głosami śpiewały hymn i wiele innych obrazów które dla was będą pewnie ,,faszystowskim kłamstwem".

Tak na zakończenie: Ilu Nas Było

Milosz.
  • Tematów: 47
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tym razem, coś dla wszystkich, czyli, Lewactwa, Neonazistów i Kiboli.

Prawda jest taka, że w kraju tak doświadczonym przez Nazizm i Komunizm, jest tragedią, że pozwalamy na działalność, panoszenie się tak radykalnych grup, które są tak przychylne tym ideologiom, bądź się z nich wywodzą. Trzeba rozwiązać ten problem, nawet bardzo radykalnym sposobem, skoro już niemożna wyjść z rodziną i cieszyć Polską Niepodległą, to znaczy, że czas najwyższy coś z tym zrobić!

Jedną tragedią jest, że po naszych ulicach panoszą się zafajdani Neonaziści, drugą tragedią jest, że i również zafajdane Skrajne Lewactwo robi dokładnie to samo, co „koledzy” ze swastyką. Czyli, zwalcza nie tylko swojego zagorzałego wroga, to widzieliśmy, dostaje się osobom zupełnie przypadkowym, wszczyna burdy i zamieszki. Oba ugrupowania nie pozostawiają dla normalnych ludzi miejsca.
Święto Niepodległości miało być świętem rodzinnym, mile spędzonym czasem, w dodatku przy pięknej pogodzie. Niestety, ale dzięki głównie tym dwóm grupom, święto zamieniło się w koszmar, do którego doszli jeszcze kibole, korzystając z okazji do rozróby. Gdzie dwóch się bije, tam trzeci korzysta, i skorzystali, przyłączając się, do „zabawy”.

Moim zdaniem, największym prowodyrem zamieszek było Skrajne Lewactwo, które blokowało i atakowało zarówno prawdziwych Neonazistów, jak i również normalnych ludzi, których niesłusznie nazywali nazistami, w imię chorego równania, Nazizm = Patriotyzm. Wynoście się do matuszki Rosji!

Niestety, problem istnieje, i trzeba go rozwiązać, nawet radykalnie, bo innego sposobu chyba niema. Niech w czasie kolejnego święta, normalni ludzie pozostaną w domach, na ulicy w ten czas pozostaną tylko Neonaziści i Skrajne Lewactwo i ewentualnie jeszcze Kibole, nie będzie w ten czas gadania, że wśród nich znajdują się normalni ludzie.
Bo normalni ludzie idą cieszyć się i świętować, a nie rzucać w policję kamieniami.
Otoczy się ich wszystkich ślicznie w kółeczku, spałuje się nery i radiowozami gdzieś wywiezie. Może uda się ich podrzucić Rosjanom, na roboty przymusowe na Syberię, drogi budować. Myślę, że kiepskie warunki tam panujące, mogłyby nie jednego z nich „nawrócić”. I będzie w ten czas spokój, będzie można w końcu, radośnie, normalnie świętować. Bez obawy, że ktoś może cię pobić, tylko za to, że cieszysz się, że żyjesz w Wolnej Polsce, i niesiesz jej Flagę w rękach.

Tak na zakończenie: Ilu Nas Było

Szkoda, że nie mieszkam w Warszawie, chętnie bym się przyłączył do was, pozdrowienia dla Wawy od Kraka.

EDIT: W prawdzie ten film był już wrzucony przez kogoś wcześniej, ale warto go obejrzeć, bo facet naprawdę mądrze gada.

http://www.youtube.com/watch?v=K38o3mSapBc&feature=player_embedded

Użytkownik Miłosz edytował ten post 13.11.2011 - 21:48

Xellos.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@Kelt

A czy ja gdzieś mówię, że marsz był zły ? Ciągle przekonujesz jak to było cudownie na marszu.

Dyskusja dotyczyła zadym. A Ty próbujesz przekonać parę osób tutaj co się nam zadymy nie podobają...że mamy o nich nie gadać, i na nie nie patrzeć, tylko skupić się na marszu.

Każdy ma prawo do dyskusji o tym co go porusza. Mi się nie podoją kibole robiący zadymę i tyle. Nie musisz mnie przekonywać co do słuszności świętowania tego dnia.

Użytkownik Xellos edytował ten post 13.11.2011 - 20:56

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

@Kelt

A czy ja gdzieś mówię, że marsz był zły ? Ciągle przekonujesz jak to było cudownie na marszu.

Dyskusja dotyczyła zadym. A Ty próbujesz przekonać parę osób tutaj co się nam zadymy nie podobają...że mamy o nich nie gadać, i na nie nie patrzeć, tylko skupić się na marszu.

Każdy ma prawo do dyskusji o tym co go porusza. Mi się nie podoją kibole robiący zadymę i tyle. Nie musisz mnie przekonywać co do słuszności świętowania tego dnia.

Faktycznie, wszyscy jesteśmy ślepi, jaja sobie robisz, czy tak od urodzenia masz???

Dyskusja skierowana została na temat zadym, nie musisz kłamać, dzieci raczej już a..a poszły.

martius :

Co sadzicie o organizowaniu takich manifestów patriotyzmu ?? Już za dwa miesiące na marszu z okazji święta niepodległości (tak jak i z rok temu) ma być obecna nawet Nowa Prawica z JKM na czele :)

Lecz niektórzy widza wyłącznie swoje i upierają sie, że to co w nich jest stanowi zawartość całego narodu.
...ale bzduraaa!

Mój odnośnik

kpiarz.
  • Tematów: 388
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Dla tych, którzy uważają, że członkowie niemieckiej antify byli O.K. wklejam wywiad z uczestnikiem defilady
historycznej, który został opluty przez Niemca :

O skandalicznym zachowaniu członka niemieckiej Antify – mówi portalowi Fronda.pl Jacek Nieszczerzewicz uczestnik defilady historycznej w rozmowie z Jarosławem Wróblewskim.

Jacek Nieszczerzewicz

Jako członek grupy rekonstrukcyjnej zostałeś wczoraj zaatakowany na Nowym Świecie. Jak do tego doszło?

- To miało miejsce na wysokości ulic Ordynackiej i Wareckiej. Byłem razem z kolegami ze Studenckiego Koła Historycznego Wojskowej Akademii Technicznej. Nie jestem jej członkiem, ale współpracujemy ze sobą. Szliśmy w mundurach z okresu napoleońskiego z lat 1830-31 na miejsce koncentracji grup defilady historycznej przy kościele Wizytek na Krakowskim Przedmieściu. Szliśmy od Muzeum Wojska Polskiego. Byliśmy w zwartej grupie, a ja jako sierżant Legii Nadwiślańskiej trochę na przedzie, aby w razie czego zwrócić uwagę na przejeżdżający samochód. W pewnym momencie zobaczyłem, że dzieje się jakieś zamieszanie.

Co się działo?

- Byli młodzi ludzie ubrani na czarno zamaskowani w kapturach, w kominiarkach. Widziałem jak wyjechał z Ordynackiej nieoznakowany radiowóz. Policjanci jednego z nich skuli kajdankami. Reszta zamaskowanych jednak stanęła przy Wareckiej i obserwowała nasz przemarsz. To byli Niemcy, zaczęli nas komentować w języku niemieckim. Byli dobrze zorganizowani, mieli też wśród siebie gościa z megafonem, on wydawał polecenia po polsku, inny tłumaczył na niemiecki. Niemcy wyzywali nas, pracowałem w niemieckich firmach i znam brzydkie niemieckie słowa. Gdy przechodziłem obok nich, to jeden z nich splunął mi na mundur.

Jak zareagowałeś?

- Zagotowało się we mnie. Kiedy on splunął, to ja odpowiedziałem mu tym samym czyli naplułem na niego. Zatrzymałem się i próbowaliśmy rozmawiać. Chciałem mu powiedzieć, żeby się odczepił, on nie chciał i doszło między nami do szamotaniny. On się zamachnął na mnie, ja broniłem się kolbą karabinu. Próbował mi go wyrwać. Zaczęliśmy się bardziej szamotać. Przyjechała policja i rozdzieliła nas. Nasze chłopaki przestali maszerować i ruszyli za mną. Zamaskowani Niemcy jednak się nie ruszyli w obronie swojego kolegi. Rozdzieliła nas policja. Dobrze, że szybko zareagowała. Gdyby nie ona mogło by być gorąco. Nie jestem z tych co da się bić jakiemuś niemieckiemu gówniarzowi.

Ilu było was, a ilu Niemców?

- Nas było ok. 30 ich dużo więcej. Naszą przewagą byłyby jednak długie historyczne karabiny.

Co mówił do ciebie ten Niemiec?

- Wyzywał mnie od faszystów, mówił, że mam faszystowski uniform. To był mundur z okresu Powstania Listopadowego. On zaczął później krzyczeć do policjanta, że to ja go zaatakowałem. Powiedziałem policjantowi, że to on napluł na polski, żołnierski mundur. Policjant kazał nam iść. Poszliśmy więc dalej Traktem Królewskim.

Od lat bierzesz udział w rekonstrukcji historycznej, 11 listopada defilada nie udała się.

- 11 listopada to jest moje święto i nie chcę, żeby ktokolwiek mnie tak obrażał. To, że zatrzymano defiladę historyczną, bo Niemcy zabarykadowali się w knajpie Krytyki Politycznej, to jest coś nie do pomyślenia.

W takie święto nie mogli przejść Traktem Królewskim do Muzeum Wojska Polskiego w rekonstruktorzy, odtwarzający m.in. żołnierzy z 1920 r., ułanów, żołnierzy kampanii wrześniowej, Powstania Wielkopolskiego, Powstania Warszawskiego, Berlingowców, spadochroniarzy gen. Sosabowskiego czy żołnierzy niepodległościowego podziemia. Trasy nie przejechały specjalnie przygotowane pojazdy historyczne…

- I jak można było do tego dopuścić? W największe narodowe święto blokuje się defiladę polskiej Niepodległości? Jak zmieniliśmy trasę na boczne ulice, to czułem się jakby ktoś napluł mi w twarz. Dlaczego policjanci nie potrafi sobie poradzić z bandą gówniarzy zamkniętą w knajpie? Niemcy w taki sposób zablokowali defiladę bardzo wielu świętującym ludziom, całym rodzinom, które przyszły z dziećmi oglądać ten przemarsz. W tak głupi sposób zabrano nam radość z tego wspaniałego święta.

Rozmawiał Jarosław Wróblewski
http://www.fronda.pl

Milosz.
  • Tematów: 47
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

*
Wartościowy Post

Niemcy wyzywali nas, pracowałem w niemieckich firmach i znam brzydkie niemieckie słowa. Gdy przechodziłem obok nich, to jeden z nich splunął mi na mundur.
Jak zareagowałeś?
- Zagotowało się we mnie. Kiedy on splunął, to ja odpowiedziałem mu tym samym czyli naplułem na niego.

Błąd, trzeba było mu dać kolbą karabinu w pysk! :grr:

Użytkownik Miłosz edytował ten post 13.11.2011 - 22:19

Imb.
  • Tematów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

@up

Dałem plusa, ale nie zgadzam się w pełni - najpierw zaczynamy kulturalnie (tak jak ten z artykułu), dopiero potem dosadnie tłumaczymy, jak bardzo się pomylił (tak jak Ty). ;)

Użytkownik Imb edytował ten post 13.11.2011 - 22:26

mefistofeles.
  • Tematów: 13
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Znaleziono winnego zadym, a konkretnie znalazł go Janusz Palikot. Nie żadna niemiecka bojówka, nie żadni kibole, nie żadna antifa czy jakaś inna manifa. Winnym owych zadym jest wg palikociarni Jarosław Kaczyński.

Zaznaczam, że nigdy nie głosowałem ani nie zamierzam głosować na PiS, socjalizm uważam za system zbrodniczy, także ten w wydaniu narodowym, ale to co się dzieje na lewej stronie i ich antykaczyńskie fobie to są jakieś jaja, by nie powiedzieć dosadniej bełkot błądzącego we mgle

Jak mawia Donald

miłujmy się

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych