quote name='Striker' timestamp='1321040560' post='467922']
miałem okazję będąc na urodzinach u dziadka, oglądać wiadomości w telewizji TRWAM (wiem, wiem, Radio Maryja to zło i w ogóle). I śmiejcie się, ale tam był podany w miarę niezmanipulowany obraz sytuacji - prezenterka powiedziała, że lewackie organizacje wmieszały się w tłum MN i zaczęli obrzucać policję butelkami i zachowywać się agresywnie. Cała ta sytuacja została ukazana jako prowokacja ze strony lewaków.
Na TVP2 natomiast, oczywiście wszystko zwalono na Bogu ducha winnych patriotów.
I możecie mnie teraz zminusować i wyśmiać, ale wiadomości w TRWAM są chyba jedynymi w polskiej telewizji wartymi oglądania (poddanymi cenzurze w najmniejszym stopniu)
Albo żyjesz w jakiejś fantazji albo łgasz..
Od kiedy kibice piłkarscy są lewakami? Bo Ci, których pokazywali w TV to byli kibole piłkarscy. Ani NOP ani ONR nie uważa kiboli za swoich. Kibolom to jak zwykle wszystko jedno czy to mecz czy marsz niepodległości, napić się i zadymę wywołać z Policją zawsze i wszędzie.....
Dlaczego reszta manifestujących stałą za tymi debilnymi kibolami? Dlaczego nie odeszli dając możliwość Policji aby ich otoczyć? Stali z nimi i przy nich. Jak się organizuje taki marsz to trzeba zorganizować jakąś ochronę, która taką agresywną grupkę potrafiłaby odseperować od reszty maszerujących i pozwolić Policji ją otoczyć.
Jakoś oglądałem relację marszu na Polsacie i TVN. Za każdym razem mówili, że nie wiadomo, która strona odpowiada za zniszczenia i że winni zostaną złapani i wtedy zostanie to ustalone.EDIT: Widzę, że już widz tvn24 i "patriota" pełną parą przyznał koledze wyżej minusa. Gratuluje temu Panu/Pani ślepoty, jak niektórzy ludzie niszczą nasz kraj i prawdziwych patriotów.
Wkurzają mnie tylko tacy jak Ty ... . Mam mieć oczy zamknięte i udawać, że to lewacy żeby być "dobrym Polakiem"? Nie lubię lewaków ale to nie oni zrobili pole bitwy z Warszawy tylko kibole i to nie pierwszy raz. A z kim Ci kibole sympatyzowali to wszyscy wiemy.
100 % racji masz , ani to robota Lewaków ani Młodzieży Wszechpolskiej ( choć ich nie lubię) czy faszyzującego ONR , tylko Kibole i zwykli bandyci zniszczyli auta i cześć niektórych ulic.
Użytkownik Decepticon edytował ten post 13.11.2011 - 19:00