Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stawiam pytanie, a pytanie to nie proste.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
165 odpowiedzi w tym temacie

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jesli jednak sam postanowisz naukę wychodzenia nie grozi Ci nic.

Czyli za moją zgodą możesz mnie samemu "wyciągnąć" mnie z ciała, mimo, że nigdy sam tego nie robiłem i mogę bać się tego wyjścia? I czemu nie możesz tego omówić szczegółów na forum publicznym?

ale daję już sobie z nimi radę, jedyna niemila rzecz jaka może Cię spotkać to astralny przedstawiciel szarych, z nimi jest nieco trudniej, ponieważ starają się za wszelką cenę o to abyś nie wracał do ciała potrafią nawet wyciągnąć Cię i 'przytrzymywać',

Mogą mnie tak wyciągnąć, że mogę w ogóle nie wrócić? o__O I ponawiam pytanie : jak mają w tym cel? Jak to wygląda i co mogą mi zrobić?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 23.12.2011 - 18:02

• 0

Lokaj.
  • Tematów: 4
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Każdy byt żeruje na twoim strachu, cel szarych jest taki, aby Cię zastraszyć, przybierają postać, ktorej się obawiasz, stosują metodę przemocy, nie jestes w stanie z nimi walczyć potrafią Cie skutecznie zniechęcić do wychodzenia. Jesli znajdą w tobie obiekt zainteresowania, owszem będą Cię dręczyc, wyciągać, może mieć to wpływ na twoje emocje w życiu doczesnym.

Nie ma sytuacji w ktorej nie wracasz do ciała. W tym przypadku słowo przytrzymanie oznacza manipulację twojego ciała wbrew twojej woli. Mam juz 22 użytkowników, którzy pragną poznać przeżycie wyprawy, po to, aby uwierzyć, dla każdego z nich warunki są nieco inne, do każdego muszę podejść indywidualnie. Dlatego nie wygłaszam warunków oficjalnie.
  • -1

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

nie jestes w stanie z nimi walczyć potrafią Cie skutecznie zniechęcić do wychodzenia.

Wychodzenia z ciała czy OOBE?

Czy jeżeli podchodzę do Ciebie i ogólnie do OOBE sceptycznie też może mi się udać, choćby dziś wieczór? Czy mógłbyś dać mi gwarancję, że nic mi się nie stanie? Wystarczyłoby wyobrażenie sobie tego niebieskiego księżyca, o którym wcześniej mówiłeś?
  • 0

Lokaj.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Staraj się wyczyścić umysł, nie myśl o księżycu to tylko zanieczyści twoj umysł, możesz wygodnie położyć się w łóżku na plecach oprzyj łokcie w taki sposób, aby ręce wskazywały kąt 90 stopni dłonie muszą być skierowane w stronę nieba. Odpręż się i uspokój myśli. Bądź cierpliwy, dam Ci znak, nie pytaj jaki sam zobaczysz.
  • 0

smg.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coby nie być pierdołą i zapchajczasem, poczekam co napisze Within jutro.

I mam kolejne pytanko.

Czytałem gdzieś, że byt może wejść w moje ciało[?] Czy to prawda? Nie chcę nic nikomu zrobić nieświadomie czy coś.
  • 0

Lokaj.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Niedługa przyszłość da nam takie możliwości. Jesli wierzysz w opętania to masz juz odpowiedź.
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Oczywiście mam zamknąć oczy, tak? I czy godzina jest istotna?

Jesli wierzysz w opętania to masz juz odpowiedź.

A no właśnie - czy mogę być opętany i prześladowany później?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 23.12.2011 - 21:12

• 0

seiw83.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

twoje ciało jest podłaczone czyms co sie nazywa srebna nic, i tylko jedna dusza moze byc podlazona do jednego ciala, caly czas ty masz kontrole nad cialem b ocialo jest idealna manifestaja twoich najczystrzych pragnien(co niekoniecznie oznacza ze musza byc idealne). To co jest opetaniem to jest nic innego jak pasozytnictwo innych na tobie i nadpisanie ich woli ponad twoja. W kązdym momenie mozesz sie z tego uwolnic gdy znikna warunki dajace im dostep do ciebie- emocje. Wynika jedynie z jednej slabosci emocjonalnej strachu.Ciało jest Twoja swiatynia i nikogo wiecej.

Użytkownik seiw83 edytował ten post 23.12.2011 - 20:10

• 0

smg.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niedługa przyszłość da nam takie możliwości. Jesli wierzysz w opętania to masz juz odpowiedź.

Cóż, mając Ciebie za mentora, w razie takiego przypadku liczyłbym na pomoc .

Niedluga przyszłość da NAM???

Interesujące, doprowadzi to do istnego rozpieprzu [chyba, że pisząc "nam" nie masz na myśli ludzi 0.0].

Seiw, dzięki, ale to też zależy od umiejętności i siły woli, czyż nie? Jedna osoba da sobie radę, a ktoś inny wybije swoją rodzinę i siebie na końcu. Najgorsze jest to, że w razie takiego wypadku, nie wiem czy dałbym sobie radę

Użytkownik smg edytował ten post 23.12.2011 - 20:44

• 0

sechmet.
  • Tematów: 2
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

sawiola ewidentnie śni ;)

podpowiem Ci - autorze - sny są dobre, ale poza snami jest dalej, i fajniej

nie będzie rewolucji, jakkolwiek być może, w końcu, zaczniemy szybko ewoluować ;)

wszystko in plus, w ogólnym rozrachunku, zaś na krótkim dystansie..możesz poczuć dyskomfort ;)
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Przykro mi, położyłem się, gdzieś koło północy, leżałem, z rękami pod kątem 90* i dłoniami skierowanymi w stronę nieba, starałem się wyciszyć i pozbyć zbędnych myśli i nic. Za pierwszym razem leżałem tak jak głupi z 15 minut, aż mnie ręce zaczęły boleć, po paru minutach znów powtórzyłem - bez rezultatu. Dawałeś mi może w tymczasie jakieś znaki?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 24.12.2011 - 10:43

• 0

Piotrek.
  • Tematów: 12
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sawiola, kilka pytan z mojej strony:

Kto jest twoim Panem?

Czy pomagasz w otwieraniu bram do swiata, w ktorym nie powinnismy sie znajdowac - jeszcze teraz lub nigdy nie powinnismy przekraczac?

Czy jestes swiadom kosztow jakie ponieszesz za przekazanie informacji jakie z soba niesiesz do nas?
  • 0

Lokaj.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Z okazji tego niezwykłego dnia, składam wam wszystkim najserdeczniejsze życzenia, pragnę aby te święta płynęły wam w atmosferze spokoju, wspólnoty oraz wzajemnego szacunku, mam cichą nadzieję, ze każdy w was w te święta oczekuje na głodnego wędrowca
z pustym talerzem i sercem pełnym zaufania.

P.s służę plejadanom, jesli chodzi Ci o to. Within, przepraszam Cię, nie uzgodniłem z tobą szczegółów, wybacz, jesli się zgodzisz napisz do nie wiadomość prywatną.
  • 0

Lokaj.
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Mam jeszcze jedną prośbę. Z racji tego, że zgłosiło się do mnie 26-ciu użytkowników w celu ich wyciągnięcia, myślę, że tylu wystarczy, jesli ktoś ma jakies pytania, to jestem gotów na nie odpowiedzieć.
Bardzo prosiłbym także, o to, aby dojrzali forumowicze przypominali o tym nowicjuszom, jeśli będzie taka potrzeba. Muszę poświęcić czas tym, którzy juz się zgłosili. Proszę o zrozumienie i z góry dziękuję.

Użytkownik sawiola91 edytował ten post 24.12.2011 - 20:42

• 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Przypomina mi się film K-pax, a wam?
Plejadjanom służysz. yhyyy.... To ci niespodzianka.
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych