Skocz do zawartości

Zdjęcie

Stawiam pytanie, a pytanie to nie proste.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
165 odpowiedzi w tym temacie

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Hmm, chyba dzisiaj z podróży będą nici, bo po mojej odpowiedzi na PW około 22, sawiola do tej pory nie daje znaku życia.

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 24.12.2011 - 23:31

• 0

Fanta07.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Within to samo,fajnie by bylo jak bysmy mogli dostac jego GG lub cos co mozna w szysbki sposob sie skontaktowac.
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ale nie wiem czy to by coś zmieniło. Odpisuję na jego wiadomość, on jest przez parę minut zalogowany, ale nie odpisuje, tylko znika na kilkadziesiąt minut, teraz na 1,5 h. Jeszcze postaram się pół godziny wytrzymać i idę spać.
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ludzie których znam i których prace czytałem wiedzą o astralu 1000 razy więcej. A mimo to nie chcą być guru dla innych.

Nie dajcie się wciągnąć w coś, co trąci nieuczciwością od samego początku. Sięgnijcie po prace klasyków tematu. Astral jest dość dobrze zbadany i opisany. Są specjalistyczne fora temu poświęcone. Jeżeli faktycznie chcecie się uczyć, to uczcie się od najlepszych praktyków.

To będzie dla Was z większym pożytkiem.

Eh szczerze powiedziawszy to podchodzę do OOBE i do sawioli z wielkim sceptyzmem, ale z ciekawości chcę sprawdzić czy mówi prawdę.

Przemo, czy może nam grozić jakieś niebezpieczeństwo, jeśli ten świat astralny faktycznie istnieje? Bo o takim w sensie przyłączeniu się do jakiejś sekty nawet mowy nie ma.
  • 0

Fanta07.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przemo tak samo przylaczam sie do pytania,sawiola pytal nas o prawdziwe Imie nie takie z realnego zycia tylko takie jakie czyjemy ze mamy w myslach.

Napisalem dokladnie w takim samym czasie wiec edit@

Co nam moze grozic?

@edit

Jesli widziales rzeczy z przyslosci mozesz dac jakis przyklad co widziales?

Użytkownik Fanta07 edytował ten post 24.12.2011 - 23:53

• 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Heh, nie jestem pewien czy to zrobić - i tak mam mnóstwo ziemskich problemów, na duchowe ochoty nie mam.

Oo zastanawiam się czemu skoro sawiola był przed chwilą zalogowany i nawet przeglądał ten temat nawet nie raczył ani nam na PW odpowiedzieć, ani tutaj się wypowiedzieć.
  • 0

Fanta07.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tez,szczerze sledze jego profil (aka spogladam co jakis czas) i logowal sie dzisiaj przynajmniej 3 razy przynajmniej!
Wyslalem mu 2PW i ani na 1 nie odpowiedzial.
Dziwne?
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Oj chyba nie jestem jak on to napisał "osobą nadzwyczaj szczególną", skoro mnie olewa :D Kurczę, czuję się jak ofiara oszusta matrymonialnego, ja już myślałem, że uratuję świat a tu takie rozczarowanie? :/ ( xD )
  • 0

Lokaj.
  • Tematów: 4
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

Sam dobrze wiesz, że nie mam zamiaru nikogo skrzywdzić, nie szukam wyznawców, era wiary odchodzi w niepamięć. Poświęciłem lata rozszyfrowując księgę życia i śmierci, tą księgą jesteś ty, ja, każdy. Tą księgą jest Bóg, symbole to wskazówki, które mają na celu dostosowanie. To nie jest takie trudne, 24 przesłania, to 24-ech mędrców, czyt. Ap św.Jana. Perłowa zbroja to symbol Boga, od którego bije światło, czysta biel, gdy patrzymy na perłę mieni się ona kolorami, biel to zlepek wszystkich kolorów, a więc każdy z nas może się nim stać. Nie, nie chodzi mi o to, że może stać się jego częścią. Szarzy to tylko niewygodny element całej układanki, tak nas stworzyły gady, choć nie jest to miłe, to musimy się z tym pogodzić, mieliśmy być najsłabszym ogniwem ludzkiego gatunku, aby obniżyć morale. Jednak ludzie nie odwrócili się od nas i zesłali ducha świętego... Tchneli w nas duszę, po to byśmy mieli sie czym bronić.
Chyba za duzo powiedziałem, zamknij temat, nie na sensu go przeciągać.
  • -2

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Sam dobrze wiesz, że nie mam zamiaru nikogo skrzywdzić, nie szukam wyznawców, era wiary odchodzi w niepamięć. Poświęciłem lata rozszyfrowując księgę życia i śmierci, tą księgą jesteś ty, ja, każdy. Tą księgą jest Bóg, symbole to wskazówki, które mają na celu dostosowanie. To nie jest takie trudne, 24 przesłania, to 24-ech mędrców, czyt. Ap św.Jana. Perłowa zbroja to symbol Boga, od którego bije światło, czysta biel, gdy patrzymy na perłę mieni się ona kolorami, biel to zlepek wszystkich kolorów, a więc każdy z nas może się nim stać. Nie, nie chodzi mi o to, że może stać się jego częścią. Szarzy to tylko niewygodny element całej układanki, tak nas stworzyły gady, choć nie jest to miłe, to musimy się z tym pogodzić, mieliśmy być najsłabszym ogniwem ludzkiego gatunku, aby obniżyć morale. Jednak ludzie nie odwrócili się od nas i zesłali ducha świętego... Tchneli w nas duszę, po to byśmy mieli sie czym bronić.
Chyba za duzo powiedziałem, zamknij temat, nie na sensu go przeciągać.

No czekaj, męczyłeś nas przez tyle czasu zagadkami i trzymałeś w niepewności, nagle te złe byty astralne pozwoliły Ci wyjawić te tajemnice i koniec?

Tą księgą jest Bóg

tak nas stworzyły gady

Wierzysz w Boga i zarazem w to, że stworzyły nas gady?

Czy teraz masz zamiar zniknąć na zawsze, czego wytłumaczeniem miałoby być to, że te byty Ci coś zrobiły czy coś w ten deseń?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 25.12.2011 - 00:37

• 0

Fanta07.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ok,nie rozumiem napisales posta na forum lecz na PW nie raczysz odpowiedziec?
Podobno jestem osoba nadzwyczaj szczegolna..wiec odpowiedz na pm.
  • 0

Lokaj.
  • Tematów: 4
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

To nie takie proste, jeśli powiem teraz to co mam do powiedzenia to nie potwierdze swoich słów dowodami, ponieważ one nie są ziemskie, potwierdze je tylko wtedy, kiedy ktoś ze mną bedzie, ale jak mam to zrobić skoro negujesz temat i z góry zesłałeś na niepowodzenie.
  • 0

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Skoro chcesz potwierdzić te słowa to czemu się tak ociągasz i w końcu nie weźmiesz nas do tego świata astralnego?

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 25.12.2011 - 01:55

• 0

Fanta07.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Z toba bedzie w swiecie astralnym czy na ziemi?
  • 0

Fanta07.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przemo a czy ty jestes w stanie zabrac do astrala chociaz 1 osobe?

Użytkownik Fanta07 edytował ten post 25.12.2011 - 02:21

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych