Napisano
03.12.2011 - 02:33
Cale multum nowych moderatorow, uczciwie dodam,potrzebnych, niepotrzebne zajmuje sie tematyka sobie kompletnie nie znana, uzurpujac sobie prawo moderatora to wszechwiedzy!.
"24 godziny nie pisania, za obrone, bezbronnego nowego uzytkownika, nazwanegho schizofrenikiem, dodam z mety, na forum paranoormalne pl...
JEST BEZNADZIEJNIE GLUPie!!!
Wnosze o poprawke!"!!
Albo forum wezmie pod ochrone paranormalnych, albo kurna niech zmieni nazwe na pseudonormalnych pl.!!!
Forum pada,a komu zalezy bardziej na forum jak nie na wladzy nad innymi!!! Miiiii!
Regulamin mowi, nie wolno obrazac...schizofrenik na kazdynm kroku to dla forum juz taka norma, ze nie obraza! To jest obraza!!!
To nie modul elektroniczny okresklajacy stan psychiki! Jak forum paranormalne, chce funkcjionowac jako paranomalne ,a nie chore umyslowo!
Schizofrenik szuka podobnego sobie, telepata i zasrany oswiecony rowniez, a kogo szuka reszta? Przynosi zyski forum????
Ani forum, ani cialu ani duchowi, a ten ostatni najbardziej mnie zajmuje.Porzadek na forum to nie tylko technika, ale serce tez...
Chyba sie walnelam w wiedzy bo to jest juz, poczucie wladzy....Obrazilam moderatorow?
Pozdrowienia dla Pokerka-Wladza to wladza, nie wazne czy mysli, wazne, ze rzadzi.
Wesolych swiat.
PsII
Gdyby nie to, ze wiele ludzi mi zaufalo, tu na tym forum, i nie zawsze zgodnych z mna, juz bym nic nie pisala,dla nich tu sie pokazuje i dla nich troche porozpierdzialam.
A co to moderator, jak sam nie przesterzega regulaminu? Pokerek wroc teraz i tu!
Udowodnicie mi, ze nazwanie uzytkownika schizofrenikiem nie jest kurna obrazaniem!!!I
tak sie obrazil glowny obraziciel? Schizofrenik dla sceptyka to obraza, ale dla dziewczyny co pisze to ...norma, mac
I wlasnie tak pojawia sie nowa nazwa forumowych doktoro,w sceptycznie nastawionych nawet do wlasnej spermy, jako budulca do dalszego rozwoju gatunku ludzkiego, pod pretekstem, ze ten ze rozwoj, jest wynikiem ....schizofrenii!
Kurde mac, nie moge juz pisac, bo mnie to forum wnerwia!
:Pokerek masz u mnie 64 godziny zakazu pisania, a jak Cie zlape na pisaniu, to...bedziesz moj!!!
Niech Cie reka Boska broni....
m