Skocz do zawartości

Zdjęcie

Homoseksualizm - temat ogólny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1208 odpowiedzi w tym temacie

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Ja jestem tolerancyjny, mnie wisi jak dana osoba się ubiera/maluje/farbuje.

Nie na tym polega tolerancja, odpowiem ci fajnym cytatem:

"Tolerować nie znaczy zapomnieć, że to, co tolerujemy, na nic więcej nie zasługuje"

Nicolás Gómez Dávila

To, że coś toleruję, to nie oznacza, że mam się z tym zgadzać, mam prawo też i krytykować.

Użytkownik martius edytował ten post 13.03.2012 - 20:34

Sakrex.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niecodzienny

Ty na prawdę masz jakiś problem - po kiego diabła odświeżasz ten temat??? Tak cię nurtują problemy gejów?? Daj im człowieku żyć!!!

Mówisz że geje nie potrafią kochać??? A co ty kurde wiesz o miłości? Ja jestem gejem i nie akceptuje czegoś takiego jak zdrada i naprawdę kogoś kocham. Co powiesz na to??

Brzydzi cię myśl o "miżdżących" się homo?? Mnie brzydzi myśl o uprawiających seks rodzicach i co mam im tego zakazać?? Brzydzi mnie również myśl o
Tobie uprawiającym seks (i wierz mi nie tylko mnie) więc zmieńmy nasze prawo i zabrońmy ci tego!!

Czy ja się z czymś afiszuje?? NIE!! Nikt kto nie musi wiedzieć nie wie że jestem homo.

Mam się leczyć?? A nimby czemu bo Ty tak powiesz?? Chłopie jest demokracja a ja prawa nie łamie i nikomu nie szkodzę więc odwal się.

Przeprowadzono badania ble ble ble... Ufasz jakimś dziwnym badaniom?? Wiesz co to za forum?? Tutaj odrzuca się badania zakładając że każde (zarówno te uważające homoseksualizm za chorobę jak i ZA coś normalnego) mogą być podrobione by przedstawić i wpoić ludziom takie a nie inne postrzeganie świata. W dzisiejszych czasach naprawdę nikomu nie można ufać...

I wreszcie uwazasz że główny cel życia ludzkiego to posiadanie dzieci?? A więc spłódź czym prędzej potomstwo i zniknij z tego świata nikt cię tu nie potrzebuje. Życie ma naprawdę większą wartość i nie opiera się tylko na prokreacji. Problem tylko w tym że każdy musi sam odkryć sens swojego życia i jak widzę ty już swój znalazłeś i szczerze mówiąc to żal mi cię trochę bo twoje życie jest strasznie płytkie...

#198 Gość_Veckas

Gość_Veckas.
  • Tematów: 0

Napisano

Co myślicie o zalegalizowaniu adopcji dla takich osobników, o zalegalizowaniu związków partnerskich.

Koniec świata. Dziecko miało by już piekło do końca zycia, bardzo prawdopodobne że też dziką orientacje oraz psychikę. To jest tak chore że aż nie powinno się o tym mówić, na samą myśl ciary przechodzą. Jak chcą się bzdryngolić w pupke i papku to niech to robią gdzieś w swoim zaciszu zdala od normalnych ludzi, a gdzie tam jeszcze dzieci wychowywać, to trzeba leczyć!

leviatan.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

jest tak facet+facet nigdy nie= dziecko wiec nie maja do tego prawa Boga ( jak tam kto uważa natury ), wiec kategoryczne NIE.

#200 Gość_Veckas

Gość_Veckas.

Napisano

Wielu naukowców myślało pod prąd i było atakowanych przez resztę społeczeństwa. Dziś jest to samo. Ciekaw jestem co by było gdyby ktoś udowodnił iż homoseksualizm to choroba a na dodatek wyleczalna.

Tak to jest choroba psychiczna, a raczej poryta psychika i da się wyleczyć, trzeba sobie to najpierw uświadomić, nie ma na to lekarstw w aptece.

leviatan.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Wielu naukowców myślało pod prąd i było atakowanych przez resztę społeczeństwa. Dziś jest to samo. Ciekaw jestem co by było gdyby ktoś udowodnił iż homoseksualizm to choroba a na dodatek wyleczalna.

Tak to jest choroba psychiczna, a raczej poryta psychika i da się wyleczyć, trzeba sobie to najpierw uświadomić, nie ma na to lekarstw w aptece.

ale nie moze udowodnic, bo zostanie zaszczuty, wystarczy popatrzec na korwina, wie ze mozna obnizyc podatki, ale w mediach mowia, ze skoro oni wszyscy by podwyzszyli dla "dobra ogolu" to tak jest ok, a on gada bzdury, to samo ostatni sprzeciw poslki wobec "ekologicznych" standardów uni.

Niecodzienny.
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Ty na prawdę masz jakiś problem - po kiego diabła odświeżasz ten temat??? Tak cię nurtują problemy gejów?? Daj im człowieku żyć!!!

Nurtują mnie problemy społeczeństwa i nauki. Ja nie jestem jakimś poprawnym politycznie dupkiem który będzie starał się naginać wyniki badań aby pasowały do jakiejś urojonej ideologi, ja na postawie własnych obserwacji i rozmyślań staram się wysnuć żetelne naukowe wnioski.

Po za tym po co te trzy wykrzykniki? Jeden to za mało? A może pan jest zbyt nerwowy, co w sumie też jest u homoseksualistów częste.

#203 Gość_Veckas

Gość_Veckas.

Napisano

Sam fakt że się tym interesujesz już jest podejrzane.

Wiem że to nie do mnie, ale się wtrące

Mówisz że geje nie potrafią kochać??? A co ty kurde wiesz o miłości? Ja jestem gejem i nie akceptuje czegoś takiego jak zdrada i naprawdę kogoś kocham. Co powiesz na to??

Ja kocham mojego psa, rybki, ale jakoś ich nie zapinam w możliwe dziurki.

Brzydzi cię myśl o "miżdżących" się homo?? Mnie brzydzi myśl o uprawiających seks rodzicach i co mam im tego zakazać??

Człowieku co Ty w ogóle porównujesz.

Użytkownik Veckas edytował ten post 13.03.2012 - 23:30

buba.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sam fakt że się tym interesujesz już jest podejrzane.

Wiem że to nie do mnie, ale się wtrące

Ja kocham mojego psa, rybki, ale jakoś ich nie zapinam w możliwe dziurki.

ostatnio widziałem jak burek zapinał Twojeg psa ....przykro mi.
następnym razem upewnij się ,że Twój pies jak i psy w okolicy są właściwej orientacji...

Niecodzienny.
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Szczerze to nigdy nie widziałem by pies samiec robił to z innym psem samcem. No ale twoje pieski pewnie tak robią bo sam je uczysz?

No ale to co napisał znany już na forum homosioseksualista dowodzi jednego - że homoseksualisci naśladują zwierzęta, niedługo zaczną sobie obwąchiwać odbyty przy powitaniu.

Użytkownik Niecodzienny edytował ten post 14.03.2012 - 00:57

buba.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie widziałeś.To znaczy ,ze to nie możliwe?

Zachowania homoseksualne wśród zwierząt to rzecz naturalna.
Służą między innymi wyładowaniu napięcia seksualnego.

Nie rozumiem Twojego obrzydzenia homoseksualizmem.
Sam twierdzisz ,że służy to zahamowaniu rozprzestrzeniania się złych genów.
Wiec jest to raczej pożyteczne.W czym problem w takim razie?

Użytkownik buba edytował ten post 14.03.2012 - 01:12

Jenot.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A kto chciałby dobrowolnie zmienić swoją orientację seksualną? Podobają mi się kobiety - rękami i nogami zapierałbym się, gdyby ktoś planował mnie "wyleczyć" z heteroseksualizmu.
W imię czego "nawracać" gejów? Niezmiernie mnie to interesuje. Obawa o istnienie gatunku ludzkiego? W takim razie ja też powinienem przejść "kurację" - jestem hetero, ale nie chcę mieć dzieci.
A jeśli chodzi o względy estetyczne, to równie dobrze można wszystkich brzydkich ludzi wysyłać na przymusowe operacje plastyczne. Tylko kto miałby o tym decydować, skoro ile osób, tyle gustów?

leviatan.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

a w imie czego kastruje sie gwałcicieli? odp pewnie bedzie ze szkodza innym, a ja na to ze homo tez mi szkodza i dzieciaw okolo narazajac nas na takie widoki

Jenot.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Yyy... no dobra, odpowiem.

Stawianie znaku równości pomiędzy gwałtem, a 'narażaniem' postronnych osób na widok, który MOŻE się im nie spodobać ...

Stąd już prosta droga do eksterminacji ludzi otyłych, kalekich, upośledzonych, rudych, niskich, wysokich - WSZYSTKICH. Wychodząc na ulicę zawsze ryzykujesz, że się komuś nie spodobasz i dostaniesz po twarzy "za krzywe spojrzenie i chęć do życia". Uważasz, że to w porządku?
Nie chcę używać zbyt daleko posuniętych porównań, ale skoro przywołałeś gwałcicieli, to poziom absurdu i tak już jest krytycznie wysoki...
W latach 30-tych i 40-tych ubiegłego wieku też eliminowano jednostki, które nie odpowiadały pewnemu panu z wąsem. I nikt w Polsce nie wspomina tego dobrze.

leviatan.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

a dzis zabija sie jednostki ktore nie podobaja sie czarnemu panu z usa, to tego juz nie wiedzsz i ja nie proponuje eksterminacji homo, ale nie zycze sobie zeby sie z tym obnosili

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych