Skocz do zawartości

Zdjęcie

Homoseksualizm - temat ogólny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1208 odpowiedzi w tym temacie

AnkylDankan.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Perun: A co z Grecją jest coś nie tak. Może mam ich zaliczyć do Indonezji? Co z Japonią, Indiami? Proszę się jakoś ustosunkować że w żadnej kulturze nie tolerowano homoseksualistów.

Niecodzienny: Wciąż się zastanawiam skąd wziąłeś te wyniki badań. Jak nie podasz źródła to w zasadzie nie ma o czym pisać.

pawlitto.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Przeczytałem ten wątek od deski do deski i teraz już wiem, że pedałów jest znacznie więcej niż przypuszczałem :/
Precz z czarną dziurą gładka [...] górą!!!

Edycja: Dziki Kurak.

Dołączona grafika

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Powiem tak : co kogo obchodzi kto z kim, gdzie i kiedy? oO Co niektórzy tutaj zgromadzeni zachowują się jak mochery, które obgadują sąsiada - satanistę, bo nie poszedl do Kosciola. Za bardzo nie rozumiem, czemu ludzie lubią wpierniczać się w czyjes życie. Nie stworzycie "cudownej cywilizacji", w której każdy będzie taki sam i tak dalej. Pan z wąsem próbowal i widać jakie byly tego skutki. Co do "obmacywania się" publicznego, ja tam nie widzialem nigdy pary gejów "liżących się", za to chlopaków z dziewczynami owszem, w sumie to powinno też "gorszyć", tymczasem niezbyt "ostre" po prostu za gest zakochanych. Żeby zrozumieć homoseksualistę, trzeba byloby się nim stać, tymczasem możemy z wlasnej perspektywy na to spojrzeć, że nikt z nas by tak się nie zachowal jak oni. Taka innosć nie jest mile widziana w spoleczeństwie, więc nie mówcie mi, że oni to robią z wlasnej woli, taka jest po prostu biologia i już.

#214 Gość_Veckas

Gość_Veckas.
  • Tematów: 0

Napisano

zygać mi się chce

kto sie wpiernicza w czyje zycie? ja napoisalem jak chcą sie [...] to ich sprawa, ale won od wychowywania dzieci bo to ich mi szkoda, a nie tych gejow
Co Wy sobie myslicie, że ich milośc wzgledem siebie ejst taka jak synka i mamusi? Bląd, to jest dzika orientacja sexualna 

Dołączona grafika

Bierdol.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie trzeba się aż stawać homoseksualnych aby to zrozumieć. Rozumiem WithinTemptation, że użyłeś paraleli. Wystarczy poznać przeciętnego homoseksualiste i stwierdzić, że jest taki sam jak przeciętny heteroseksualista. Nie ma trzech głów, nie zieje ogniem. Je, pije jak każdy heteryk. Kocha i pragnie być kochanym jak każdy z nas. Odrobina empatii wystarczy aby to załapać ale niestety nawet ta odrobina empatii jest u niektórych przywalona tonami uczuć negatywnych i własnymi kompleksami.
Też uważam, że dwoje dorosłych, świadomych ludzi jeśli chcą bez przymusu, szantażu czyli zgodnie ze swoją wolną wolą robić coś ze sobą razem - to jest tylko i wyłącznie ich sprawa.
Każdemu, kto chciałby w to ingerować proponuję natychmiast instalacje kamerek internetowych w KAŻDYM pomieszczeniu swojego domu i udostępnienie obrazu na necie 24/7. No co ? Co Wam nie pasuję ? Że prywatność ? Że poszanowanie godności ? Że [...] kogo obchodzi co robicie w kiblu czy w sypialni ?
Otóż to ! [...]Was obchodzi co ktoś robi w swojej sypialni !

Veckas, nie jesteś jedynym wypowiadającym się w tym temacie, nie powinieneś wszystkie co co piszą inni odnosić od razu do siebie 

Dołączona grafika

Niecodzienny.
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Gdyby homo nie robiły jakichś chorych parad gdzie wymachują wibratorami i wpychają je sobie przez gacie to moze i by mnie to [...] interesowalo.

Dołączona grafika

Bierdol.
  • Tematów: 4
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jasne ! Też mam podobne odczucia jak Ty, Niecodzienny. Tylko moim zdaniem to jest ich reakcja, reakcja na nienawiść, reakcja na próby marginalizacji. Nie twierdze, że to skuteczny i adekwatny środek ale jedno musimy przyznać, przynajmniej sprawa co jakiś czas wraca w centrum zainteresowania a o to wszak chodzi (przykład-ten wątek)

Niecodzienny.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

To tak samo jakby pedofile walczyli o lżejsze kary całując portrety małych dzieci i dotykając tych obrazów wibratorami. Jesteście w centrum uwagi, brawo ale jako najgorsze gnoje i wrzody świata :)

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Tralalala, jakby wszyscy homo brali udzial w dzikich paradach :P Pomysl o takich, którzy nie mają takich chorych pomyslów, nie ubierają się na kolorowo i tak dalej. Normalni ludzie, którzy chcą żyć jak każdy inny. Żebym byl przeciwko, to tylko takie porównanie, ale ateisci/innowiercy powinni też zrzędzić, że w sierpniu pokazują w telewizji publicznej katolików idących na pielgrzymkę, jakos o to nikt afery nie robi :P Bo jeden nie chce parady homo, a drugiemu może nie spodobalaby się "parada" wiernych ;p

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 14.03.2012 - 18:40

Niecodzienny.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Dlatego nie popieram wolności, która prowadzi do degeneracji społeczeństw. Niedługo by doszło do parad [...] na ulice a potem seksu grupowego, no bo to niby nie moja sprawa a każdy jest wolny.

Dołączona grafika

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Nie przesadzaj proszę. Mnie natomiast caly swiat nie interesuje, nigdy nie spotkalem się z przejawami homoseksualizm, niech sobie ludzie robią co chcą. Wolnosć jest najważniejszym prawem czlowieka po prawie do życia; nie chcesz wolnosci? Okej, to znajdź jakiegos dyktatora, który rozkaże Ci, gdzie masz mieszkać, jaką masz mieć żonę (albo co ciekawsze faceta oO), pracę, ile dzieci i tak dalej. Czy w ogóle spotkaliscie się z takimi sytuacjami, że tak biadolicie? Czy może to media Was tak nakręcają? Wolnosć jest niezbędna czlowiekowi do życia, nikomu nie mamy prawa zabraniać, aby byl sobą i byl szczęsliwy (nie mówię o tych "paradach [...] na ulice", bo to absurd, który oraz jemu podobne nigdy by nie weszly w życie). Swoją drogą to czytalem, że osoby, które tak nienawidzą homo, często są sami homo, tylko skrywają swoje pragnienia, bo boją się spoleczeństwa - być może cos w tym jest?

Dołączona grafika

D.K..

Semper invicta

• Tematów: 2721
  • Artykułów: 16
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Proszę o przestrzeganie kultury wypowiedzi podczas dyskusji, a w szczególności stosowanego słownictwa. Więcej upomnień już w tym wątku nie będzie.

Niecodzienny.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Mnie natomiast caly swiat nie interesuje

I z tego masz takie małe pojęcie o społeczeństwie i jego degeneracji.

nigdy nie spotkalem się z przejawami homoseksualizm

A ja owszem i nie były to miłe spotkania bo na dodatkowej podobno edukacyjnej lekcji w szkole te ohydne zboczeńce chcieli wmówić nam że Newton i Einstein byli homoseksualni.

nie chcesz wolnosci? Okej, to znajdź jakiegos dyktatora, który rozkaże Ci, gdzie masz mieszkać, jaką masz mieć żonę (albo co ciekawsze faceta oO), pracę, ile dzieci i tak dalej.

Od kiedy brak liberalizmu obyczajowego to nakazywanie jakichś rzeczy? Zakazuje się rzeczy które degenerują społeczeństwo i szkodzą rozwojowi a nie to z jaką KOBIETĄ się ożenisz.

Wolnosć jest niezbędna czlowiekowi do życia, nikomu nie mamy prawa zabraniać, aby byl sobą i byl szczęsliwy

Myślisz że zakazanie społeczeństwu pewnych rzeczy które wpływają degenerująco odbierze ludziom szczęście?

Swoją drogą to czytalem, że osoby, które tak nienawidzą homo, często są sami homo, tylko skrywają swoje pragnienia, bo boją się spoleczeństwa - być może cos w tym jest?

W moim przypadku o nienawiści do tych osobników świadczy poznanie ich i tego jak działają.

Użytkownik Niecodzienny edytował ten post 14.03.2012 - 22:47

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

I z tego masz takie małe pojęcie o społeczeństwie i jego degeneracji.

Nie, ja widzę tę degenerację, tylko, że mnie to już nie rusza. Bardziej niż gejami, przejmowalbym się dziećmi klnącymi we wczesnej podstawówce (już od najmlodszych lat), albo tym, że spoleczeństwo glupieje, glównie przez srodki masowego przekazu (Trudne Sprawy i tak dalej), które degenerują ludzi; już malo kto czytuje książki, muzyka popularna też jest tandetna, bez przekazu, z szybko wpadającą w ucho prostą melodią.

A ja owszem i nie były to miłe spotkania bo na dodatkowej podobno edukacyjnej lekcji w szkole te ohydne zboczeńce chcieli wmówić nam że Newton i Einstein byli homoseksualni.

Nie wiem czy byli, czy nie - co to za różnica? Czy geje mają, nie wiem mniejsze mózgi, niższe IQ? Nie rozumiem czemu mieliby być gorsi. To już się zaczyna robić, jak stosunek religii do kobiet, które są często traktowane gorzej niż facet.

Zakazuje się rzeczy które degenerują społeczeństwo i szkodzą rozwojowi a nie to z jaką KOBIETĄ się ożenisz.

Powiedz mi, w jaki sposób homoseksualizm degeneruje spoleczeństwo? Już prędzej chyba te durne programy telewizyjne, które oglupiają naród, tymczasem co Ci robią homo? A no nic. Jest naprawdę o wiele więcej większych zagrożeń niż homoseksualizm.

Myślisz że zakazanie społeczeństwu pewnych rzeczy które wpływają degenerująco odbierze ludziom szczęście?

Ale w jaki sposób wplywają degenerująco, bo nie mam pojęcia? I odbierze szczęscie, bo zabierasz im możliwosć podejmowania decyzji w kwestii swego życia. Równoczesnie ktos móglby kazać Ci się związać z facetem - bylbys szczęsliwy? A no wlasnie.

@Kurak, owe zacenzurowane slowo zacytowalem od Niecodziennego, więc nie wiem czemu mialbyć dostać upomnienie.

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 14.03.2012 - 23:03

AnkylDankan.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wiem że będzie offtop bo to temat o gejach, ale mówiąc o degeneracji społeczeństwa, lepiej spojrzeć na programy telewizyjne jakie się emituje (np. w mtv).
Druga sprawa jest taka, że homoseksualiści których osobiście znam, sami śmieją się z aktywistów pro homo, i sami mówią że niektóre zachowania na takich paradach to tzw. jazda po bandzie. Tak więc reasumując, może tak naprawdę to nie homoseksualistów tak bardzo nienawidzicie, tylko oburzają was zachowania aktywistów. Może, lepiej postarać się tutaj o rzeczowość i nie generalizować całej grupy po zachowaniach jednej części.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych