Skocz do zawartości

Zdjęcie

Homoseksualizm - temat ogólny

• Please log in to reply
1208 replies to this topic

Kardamon.
  • Tematów: 7
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Eee? A teraz o co Ci chodzi?

Po prostu odpowiedz mi na zadane wcześniej pytanie:

Co to za "wynaturzenie" skoro wspomniane barany były homoseksualne, a barany to przecież natura? Barany mają psychikę, którą mogły sobie skrzywić?

Niecodzienny.
  • Tematów: 9
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

To zwierzęta nie chorują psychicznie? Hmmm.. ciekawa teoria, opowiedz mi o niej więcej.

Kardamon.
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

To zwierzęta nie chorują psychicznie? Hmmm.. ciekawa teoria, opowiedz mi o niej więcej.

Doczekam się odpowiedzi?

buba.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Doczekam się odpowiedzi?

nie doczekasz ....patrz kilka postów wyżej.....ba z reszta cały temat o tym świadczy

AnkylDankan.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niecodzienny, w jaki sposób wybierano próbkę do badań o których mówisz?

Potem:

- Nie istnieje u nich coś takiego jak miłość która występuje w parach heteroseksualnych. Jedyne co ich łączy w pary to porządanie seksualne które jest krótkotrwałe a wiec związki homoseksualne też najczęściej są krótkotrwałe.

Jak to badacze sprawdzili? Czy przez pytania? Jakie były to pytania?

- Homoseksualiści zmieniają swoich partnerów jak rękawiczki i bardzo rzadko występuje coś takiego jak ustatkowanie się i "założenie rodziny". 70% homoseksualistów dekalruje że zdradzali swoich aktualnych partnerów.

Znowu, to samo pytanie.

- Bardzo duża aktywność seksualna powoduje bardzo szybkie rozprzestrzenianie się AIDS dzięki któremu średnia życia osób homoseksualnych wynosi 40-50 lat.

Jeśli piszesz "Bardzo duża aktywność seksualna", to mówisz chyba też o osobach heteroseksualnych, zła konkluzja podana w tekście.

- Większość kultur uznawała homoseksualizm za czyn godny potępienia, oczywiście że takie związki występowały w tych kulturach jednak były potępiane i były to "ukryte" związki.

Jaki procent tych kultur? Jak definiujesz kulturę? Czy bierzemy wszystkie kultury na świecie?

- Bzdura jest że homoseksualiści niczym nie różnią się od heteroseksualnych mężczyzn. Zniewieścienie i metroseksualizm to cecha towarzysząca praktycznie wszystkim homoseksualistom, jeżeli chodzi o gejów, a lesbijki stają się bardziej męskie.

Kto był badany, i w jaki sposób badacze doszli do takiego wniosku. (Mówiąc prawdę ja ostatnio widzę zupełnie odwrotny trend)

A po drodze jak będziesz odpowiadał to podaj źródło.

Użytkownik AnkylDankan edytował ten post 16.03.2012 - 09:37

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Bzdura jest że homoseksualiści niczym nie różnią się od heteroseksualnych mężczyzn. Zniewieścienie i metroseksualizm to cecha towarzysząca praktycznie wszystkim homoseksualistom, jeżeli chodzi o gejów, a lesbijki stają się bardziej męskie.

Ekhem.. http://img.wiocha.pl...9263ebce784.jpg Takich zdjęć na wiocha.pl, jest mnóstwo, co dopiero poza nią... Poza tym, jeśli gejów można byłoby rozpoznać po wyglądzie, to nie trudno byłoby ich identyfikować, prawda? A tu często jest niespodzianka taka, że jest to osoba, po której tego byśmy się nie spodziewali; cicha woda, a może po prostu normalny człowiek?

nie doczekasz ....patrz kilka postów wyżej.....ba z reszta cały temat o tym świadczy

Jesteś śmieszny i niepoważny. Po prostu gubisz się w swoich słowach - skoro homoseksualizm jest według Ciebie chorobą psychiczną, a zarazem twierdzisz, że u zwierząt nie występują choroby psychiczne, a za razem zwierzęta też są homoseksualne... No cóż, chyba sam nie wierzysz w to co mówisz, bądź "wyznajesz" poglądy, w których brak logiki i ich sam nie rozumiesz...

EDIT: O kurde, dobra - raz przyznam Ci rację, fakt pomyliłem się. Tak to jest jak się czyta o 6 rano forum :P Byłem przekonany, że pisze to Karaś. Ok, sorry.

Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 16.03.2012 - 13:38

Niecodzienny.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

Poza tym co to za "wynaturzenie" skoro wspomniane barany były homoseksualne, a barany to przecież natura? Barany mają psychikę, którą mogły sobie skrzywić?

Oto odpowiadam po raz kolejny że zwierzęta również chorują psychicznie..

Jesteś śmieszny i niepoważny. Po prostu gubisz się w swoich słowach - skoro homoseksualizm jest według Ciebie chorobą psychiczną, a zarazem twierdzisz, że u zwierząt nie występują choroby psychiczne, a za razem zwierzęta też są homoseksualne... No cóż, chyba sam nie wierzysz w to co mówisz, bądź "wyznajesz" poglądy, w których brak logiki i ich sam nie rozumiesz...

Ty nie rozumiesz co ja piszę, ponieważ nie pisałem nigdy że u zwierząt nie występują choroby psychiczne.

Użytkownik Niecodzienny edytował ten post 16.03.2012 - 13:26

martius.
  • Tematów: 14
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

No cóż, ja muszę powiedzieć, że brzydzi mnie praca ludzi, którzy pracują przy mięsie, ubabrani w krwi, obrzydza mnie pan menel siedzący pod sklepem, zapijaczony i zaniedbany, a jednak nie bulwersuję się tym

Racja, neich każdy robi to, co lubi.

Co do homosiów, to trzeba ich tolerowac, jak i kazdego innego czlowieka. Jednak z drugiej strony mam prawo czuć odrazę i obrzydzenie do homoseksualizmu (mam oczywiscie na myśli seksualną postawe, a nie konkretnego człowieka).

Użytkownik martius edytował ten post 16.03.2012 - 17:37

Karringoth.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

O, widzę, że Niecodzienny znowu zaczyna na tym forum swoją "antygejowską krucjatę". Ciekawe czy skończy się tak jak ostatnim razem, kiedy to nasz bojownik najpierw zaczął uciekać od niewygodnych kwestii, aby ostatecznie zniknąć. No cóż, zobaczymy. Zdaje sobie niestety sprawę, że najprawdopodobniej będę pisał to samo co kilka miesięcy temu, albo to samo co kilka innych osób wypowiadających się przede mną, ale poczułem potrzebę napisania, więc to zrobię.

W każdym razie zacznę od początku:

- Nie istnieje u nich coś takiego jak miłość która występuje w parach heteroseksualnych. Jedyne co ich łączy w pary to porządanie seksualne które jest krótkotrwałe a wiec związki homoseksualne też najczęściej są krótkotrwałe.

Podaj źródło, skąd wziąłeś tą informację. Oczywiście pisane przez obiektywnych ludzi, najlepiej podających swoje nazwiska, w celu weryfikacji danych.

Homoseksualiści zmieniają swoich partnerów jak rękawiczki i bardzo rzadko występuje coś takiego jak ustatkowanie się i "założenie rodziny". 70% homoseksualistów dekalruje że zdradzali swoich aktualnych partnerów

J.w

Bardzo duża aktywność seksualna powoduje bardzo szybkie rozprzestrzenianie się AIDS dzięki któremu średnia życia osób homoseksualnych wynosi 40-50 lat.

A co jest powiedz mi złego w dużej aktywności seksualnej? Dodam jeszcze, iż to nie to jest raczej powodem rozprzestrzeniania się AIDS, a ignorancja dużej części osób ukazujące się przez niestosowanie środków zapobiegawczych oczywiście RÓWNIEŻ WŚRÓD HETERO.

Podczas badania 19 homoseksualistów wykryto że mają oni mniejszy mózg, jednak badanie to pozostaje pod znakiem zapytania gdyż wszyscy badani zmarli na AIDS i być może to ta choroba była przyczyną zmniejszenia mózgu.

Patrz odpowiedź na Twój 1-szy "fakt".

U baranów którzy są 100% homoseksualistami wykryto również zmniejszony mózg.

Patrz wyżej.

- Większość kultur uznawała homoseksualizm za czyn godny potępienia, oczywiście że takie związki występowały w tych kulturach jednak były potępiane i były to "ukryte" związki.

Ah, a jakie to dokładnie kultury? Starożytna Grecja? Rzym? Aztekowie? Indianie? Star. Egipt? Macedonia? Ojej, może Japonia? Albo chociaż Indie?
Mam deja vu? Wydaje mi się, że kiedyś to pisałem...

Gdyby homo nie robiły jakichś chorych parad gdzie wymachują wibratorami i wpychają je sobie przez gacie to moze i by mnie to [...] interesowalo

Jeśli dobrze pamiętam to kilka miesięcy temu już kilka osób prosiło Cię o pokazanie zdjęć. A, więc jak? Będziesz łaskaw nam udowodnić, że źródłem tych rewelacji nie jest jednak Twój palec?

Rozumiem że jak podam źródło to wtedy dopiero zaczniecie dyskusję?

Wtedy zaczniemy brać Cię na poważnie, bo wybacz, ale w internecie, nie podpisując się nazwiskiem to mogę sobie napisać cokolwiek, o czymkolwiek i wyobraź sobie, że z prawdą to może nic nie mieć wspólnego. A dopóki nie podasz źródła, to Twoje fakty można włożyć pomiędzy porwania przez UFO, a Yeti.

Perun:

Mam tylko nadzieje,ze nie masz na mysli Grecji,piszac o kolebce europejskiej cywilizacji(demokracji,kultury itp.) bo to bzdura.

A to niby czemu, bo jest sprzeczne z Twoją tezą?

Ani Rzymu,w ktorym na tego typu zabawy niewolnikami u familii(ktore nie mialy co robic z majatkiem przez cale zycie),patrzono z niechecia,podobnie jak na cala reszte orgio-pomyslow w roznej familio-niewolniczo-zwierzecej konfiguracji.

Nie zgodzę się, w Rzymie stosunki patrycjusza z niewolnikiem były dość częste i nikt na to nie patrzył z niechęcią o ile pan był stroną aktywną. Jakby był stroną bierną to patrzono by na niego nie z niechęci do takiego stosunku, tylko dlatego, że niewolnik był uważany w Rzymie za osobę gorszą od obywatela Rzymu, tymczasem stanie się stroną bierną przez pana podczas stosunku z niewolnikiem byłoby uważane za wyniesienie niewolnika ponad siebie, obywatela Rzymu. Należy również zauważyć, że stosunek Rzymianina z kimś ponad nim nie był uważany za coś złego, jak np. Uważa się, iż Cezar był kochankiem króla Bitynii Nikomedesa IV i z tego co pamiętam uważa się, że stroną bierną w stosunkach jednak w karierze politycznej, religijnej czy militarnej mu to nie przeszkodziło.

Użytkownik Kardan edytował ten post 17.03.2012 - 01:06

Niecodzienny.
Reputacja Żałośnie niska
Reputacja

Napisano

To że na wysokich szczeblach władzy panoszył się homoseksualizm to jest oczywista oczywistość gdyż właśnie na samej górze w tym kastowym systemie szerzą się największe degenerację i sodoma. Pedofilie politycy w Szkocji odprawiające lucyferiańskie obrzędy, gwałty polityków/prezesów na podwładnych. A szary człowiek na to patrzy i myśli a oni mu perfidnie wmawiają że to jest dobre.

Wtedy zaczniemy brać Cię na poważnie, bo wybacz, ale w internecie, nie podpisując się nazwiskiem to mogę sobie napisać cokolwiek, o czymkolwiek i wyobraź sobie, że z prawdą to może nic nie mieć wspólnego. A dopóki nie podasz źródła, to Twoje fakty można włożyć pomiędzy porwania przez UFO, a Yeti.

Jak dam źródło to jak widać nic ciekawego nie napiszesz, uciekniesz i co najwyżej napiszesz że się ze mną nie zgadzasz BO TAK. Gdybyś tak dobrze znał homoseksualizm jak Ci się wydaje to odpowiedział byś na moje argumenty jeszcze silniejszymi kontrargumentami, ale waszym jedynym kontrargumentem jest to że nie ma źródła, doskonali eksperci./

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jak dam źródło to jak widać nic ciekawego nie napiszesz, uciekniesz i co najwyżej napiszesz że się ze mną nie zgadzasz BO TAK.

Prawdopodobnie takowego źródła nie posiadasz i dlatego tak piszesz ;)

Karringoth.
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

To że na wysokich szczeblach władzy panoszył się homoseksualizm to jest oczywista oczywistość gdyż właśnie na samej górze w tym kastowym systemie szerzą się największe degenerację i sodoma. Pedofilie politycy w Szkocji odprawiające lucyferiańskie obrzędy, gwałty polityków/prezesów na podwładnych. A szary człowiek na to patrzy i myśli a oni mu perfidnie wmawiają że to jest dobre.

Nie bardzo wiem do czego teraz się odnosisz.

Jak dam źródło to jak widać nic ciekawego nie napiszesz, uciekniesz i co najwyżej napiszesz że się ze mną nie zgadzasz BO TAK.

O, ciekawe, a na podstawie, którego mojego posta w tym temacie wysnułeś takie założenie?

Bo ja na podstawie Twojego zachowania w tym temacie mogę powiedzieć, że i tak nie ma sensu pisać Ci kontrargumentów, bo te, które Ci najmniej pasują po prostu ominiesz.

Gdybyś tak dobrze znał homoseksualizm jak Ci się wydaje to odpowiedział byś na moje argumenty jeszcze silniejszymi kontrargumentami, ale waszym jedynym kontrargumentem jest to że nie ma źródła, doskonali eksperci./

Nie, naszym, ciągle nie obalonym przez Ciebie kontrargumentem jest stwierdzenie, że kłamiesz, wymyślasz sobie jakieś bzdury, nazywasz je faktami i aby wyglądało to bardziej wiarygodnie, wrzucasz kilka cyferek. Udowodnij mi, że się mylę.

Użytkownik Kardan edytował ten post 17.03.2012 - 12:30

Muhomorniczy.Cylon.
  • Tematów: 15
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Homoseksualizm trzeba dzielić pod względem przyczyny, na grupę z nieprawidłowo rozwiniętym mózgiem i na grupę z zaburzeniem psychicznym .
Myślę ze niema co do tego wątpliwości. Lezbijki są męskie , geye zniewieściali -kwestia zaburzonej płci mózgu. Pozostały margines wśród homo to osoby zaburzone psychicznie.

Lis.

jeden, jedyny i prawdziwy

Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Słowa Lema są bardziej aktualne niż w czasach, kiedy je wypowiedział. Myślałem, że im internet będzie popularniejszy, tym informacje na bardziej wysokim poziomie. Niestety, kolejny zawód.
Niecodzienny, ciekaw jestem tych twoich źródeł, o ile je masz.

bolekilolek.
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Odświeżam temat by napisać kilka faktów o homoseksualistach

- Homoseksualiści zmieniają swoich partnerów jak rękawiczki i bardzo rzadko występuje coś takiego jak ustatkowanie się i "założenie rodziny". 70% homoseksualistów dekalruje że zdradzali swoich aktualnych partnerów.

- Bardzo duża aktywność seksualna powoduje bardzo szybkie rozprzestrzenianie się AIDS dzięki któremu średnia życia osób homoseksualnych wynosi 40-50 lat.

- Podczas badania 19 homoseksualistów wykryto że mają oni mniejszy mózg, jednak badanie to pozostaje pod znakiem zapytania gdyż wszyscy badani zmarli na AIDS i być może to ta choroba była przyczyną zmniejszenia mózgu.

- U baranów którzy są 100% homoseksualistami wykryto również zmniejszony mózg.

- Bzdura jest że homoseksualiści niczym nie różnią się od heteroseksualnych mężczyzn. Zniewieścienie i metroseksualizm to cecha towarzysząca praktycznie wszystkim homoseksualistom, jeżeli chodzi o gejów, a lesbijki stają się bardziej męskie.

Czekam na kontrargumenty strony przeciwnej.

- Istnieje u nich silniejsza miłość niż w parach heteroseksualnych. Owe związki są bardziej stabilne niż heteroseksualne.

- Homoseksualisci tworzą bardzo trwale związki; Z badań wynika, że zdradzają oni swych partnerów w niższym stopniu, niż heteroseksualisci.

- W związku z tym, że żyją oni w trwalych związkach smierć z powodu AIDS występuje u nich później niż u heteroseksualistów, żyją oni srednio 80-90 lat.

- Badania przeprowadzone na tysiącu mężczyzn i kobiet deklarujących homoseksualizm oraz na grupie 1000 mężczyzn i kobiet heteroseksualnych dowodzą, że homoseksualisci mają większy mózg niż heteroseksualisci (swoją drogą to jest wręcz smieszne - badania na 19 osobach. no comment ;) )

- Badania prowadzone na homoseksualnych baranach dowodzą, że mają one większe mózgi, niż barany heteroseksualne.

- Wiele kultur uznawalo homoseksualizm za cos normalnego, a nawet niezbędnego - np. w starożytnej Grecji, wojownicy lączyli się w pary, aby poglębiać relacje między sobą.

- Z badań wynika, że trudno odróżnić homoseksualistę od heteroseksualisty, gdyż nie widać między obydwoma grupami, żadnych różnic pod względem ubioru czy zachowania.

Źródla nie będę podawal, bo i po co? Leviatan czy Niecodzienny, zakwestionuje jego prawdziwosć, albo powie, że to nie prawda, BO TAK ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych