Eee? A teraz o co Ci chodzi?
Po prostu odpowiedz mi na zadane wcześniej pytanie:
Co to za "wynaturzenie" skoro wspomniane barany były homoseksualne, a barany to przecież natura? Barany mają psychikę, którą mogły sobie skrzywić?
Napisano 15.03.2012 - 23:15
Eee? A teraz o co Ci chodzi?
Napisano 15.03.2012 - 23:23
Napisano 15.03.2012 - 23:25
To zwierzęta nie chorują psychicznie? Hmmm.. ciekawa teoria, opowiedz mi o niej więcej.
Napisano 15.03.2012 - 23:55
To zwierzęta nie chorują psychicznie? Hmmm.. ciekawa teoria, opowiedz mi o niej więcej.
Doczekam się odpowiedzi?
Napisano 16.03.2012 - 09:01
Jak to badacze sprawdzili? Czy przez pytania? Jakie były to pytania?- Nie istnieje u nich coś takiego jak miłość która występuje w parach heteroseksualnych. Jedyne co ich łączy w pary to porządanie seksualne które jest krótkotrwałe a wiec związki homoseksualne też najczęściej są krótkotrwałe.
- Homoseksualiści zmieniają swoich partnerów jak rękawiczki i bardzo rzadko występuje coś takiego jak ustatkowanie się i "założenie rodziny". 70% homoseksualistów dekalruje że zdradzali swoich aktualnych partnerów.
- Bardzo duża aktywność seksualna powoduje bardzo szybkie rozprzestrzenianie się AIDS dzięki któremu średnia życia osób homoseksualnych wynosi 40-50 lat.
- Większość kultur uznawała homoseksualizm za czyn godny potępienia, oczywiście że takie związki występowały w tych kulturach jednak były potępiane i były to "ukryte" związki.
- Bzdura jest że homoseksualiści niczym nie różnią się od heteroseksualnych mężczyzn. Zniewieścienie i metroseksualizm to cecha towarzysząca praktycznie wszystkim homoseksualistom, jeżeli chodzi o gejów, a lesbijki stają się bardziej męskie.
Użytkownik AnkylDankan edytował ten post 16.03.2012 - 09:37
Napisano 16.03.2012 - 13:20
Bzdura jest że homoseksualiści niczym nie różnią się od heteroseksualnych mężczyzn. Zniewieścienie i metroseksualizm to cecha towarzysząca praktycznie wszystkim homoseksualistom, jeżeli chodzi o gejów, a lesbijki stają się bardziej męskie.
nie doczekasz ....patrz kilka postów wyżej.....ba z reszta cały temat o tym świadczy
Użytkownik WithinTemptation edytował ten post 16.03.2012 - 13:38
Napisano 16.03.2012 - 13:25
Oto odpowiadam po raz kolejny że zwierzęta również chorują psychicznie..Poza tym co to za "wynaturzenie" skoro wspomniane barany były homoseksualne, a barany to przecież natura? Barany mają psychikę, którą mogły sobie skrzywić?
Ty nie rozumiesz co ja piszę, ponieważ nie pisałem nigdy że u zwierząt nie występują choroby psychiczne.Jesteś śmieszny i niepoważny. Po prostu gubisz się w swoich słowach - skoro homoseksualizm jest według Ciebie chorobą psychiczną, a zarazem twierdzisz, że u zwierząt nie występują choroby psychiczne, a za razem zwierzęta też są homoseksualne... No cóż, chyba sam nie wierzysz w to co mówisz, bądź "wyznajesz" poglądy, w których brak logiki i ich sam nie rozumiesz...
Użytkownik Niecodzienny edytował ten post 16.03.2012 - 13:26
Napisano 16.03.2012 - 17:36
No cóż, ja muszę powiedzieć, że brzydzi mnie praca ludzi, którzy pracują przy mięsie, ubabrani w krwi, obrzydza mnie pan menel siedzący pod sklepem, zapijaczony i zaniedbany, a jednak nie bulwersuję się tym
Użytkownik martius edytował ten post 16.03.2012 - 17:37
Napisano 17.03.2012 - 00:05
- Nie istnieje u nich coś takiego jak miłość która występuje w parach heteroseksualnych. Jedyne co ich łączy w pary to porządanie seksualne które jest krótkotrwałe a wiec związki homoseksualne też najczęściej są krótkotrwałe.
Homoseksualiści zmieniają swoich partnerów jak rękawiczki i bardzo rzadko występuje coś takiego jak ustatkowanie się i "założenie rodziny". 70% homoseksualistów dekalruje że zdradzali swoich aktualnych partnerów
Bardzo duża aktywność seksualna powoduje bardzo szybkie rozprzestrzenianie się AIDS dzięki któremu średnia życia osób homoseksualnych wynosi 40-50 lat.
Podczas badania 19 homoseksualistów wykryto że mają oni mniejszy mózg, jednak badanie to pozostaje pod znakiem zapytania gdyż wszyscy badani zmarli na AIDS i być może to ta choroba była przyczyną zmniejszenia mózgu.
U baranów którzy są 100% homoseksualistami wykryto również zmniejszony mózg.
- Większość kultur uznawała homoseksualizm za czyn godny potępienia, oczywiście że takie związki występowały w tych kulturach jednak były potępiane i były to "ukryte" związki.
Gdyby homo nie robiły jakichś chorych parad gdzie wymachują wibratorami i wpychają je sobie przez gacie to moze i by mnie to [...] interesowalo
Rozumiem że jak podam źródło to wtedy dopiero zaczniecie dyskusję?
Mam tylko nadzieje,ze nie masz na mysli Grecji,piszac o kolebce europejskiej cywilizacji(demokracji,kultury itp.) bo to bzdura.
Ani Rzymu,w ktorym na tego typu zabawy niewolnikami u familii(ktore nie mialy co robic z majatkiem przez cale zycie),patrzono z niechecia,podobnie jak na cala reszte orgio-pomyslow w roznej familio-niewolniczo-zwierzecej konfiguracji.
Użytkownik Kardan edytował ten post 17.03.2012 - 01:06
Napisano 17.03.2012 - 10:11
Jak dam źródło to jak widać nic ciekawego nie napiszesz, uciekniesz i co najwyżej napiszesz że się ze mną nie zgadzasz BO TAK. Gdybyś tak dobrze znał homoseksualizm jak Ci się wydaje to odpowiedział byś na moje argumenty jeszcze silniejszymi kontrargumentami, ale waszym jedynym kontrargumentem jest to że nie ma źródła, doskonali eksperci./Wtedy zaczniemy brać Cię na poważnie, bo wybacz, ale w internecie, nie podpisując się nazwiskiem to mogę sobie napisać cokolwiek, o czymkolwiek i wyobraź sobie, że z prawdą to może nic nie mieć wspólnego. A dopóki nie podasz źródła, to Twoje fakty można włożyć pomiędzy porwania przez UFO, a Yeti.
Napisano 17.03.2012 - 12:30
To że na wysokich szczeblach władzy panoszył się homoseksualizm to jest oczywista oczywistość gdyż właśnie na samej górze w tym kastowym systemie szerzą się największe degenerację i sodoma. Pedofilie politycy w Szkocji odprawiające lucyferiańskie obrzędy, gwałty polityków/prezesów na podwładnych. A szary człowiek na to patrzy i myśli a oni mu perfidnie wmawiają że to jest dobre.
Jak dam źródło to jak widać nic ciekawego nie napiszesz, uciekniesz i co najwyżej napiszesz że się ze mną nie zgadzasz BO TAK.
Gdybyś tak dobrze znał homoseksualizm jak Ci się wydaje to odpowiedział byś na moje argumenty jeszcze silniejszymi kontrargumentami, ale waszym jedynym kontrargumentem jest to że nie ma źródła, doskonali eksperci./
Użytkownik Kardan edytował ten post 17.03.2012 - 12:30
Napisano 17.03.2012 - 16:17
Napisano 17.03.2012 - 17:12
Odświeżam temat by napisać kilka faktów o homoseksualistach
- Nie istnieje u nich coś takiego jak miłość która występuje w parach heteroseksualnych. Jedyne co ich łączy w pary to porządanie seksualne które jest krótkotrwałe a wiec związki homoseksualne też najczęściej są krótkotrwałe.
- Homoseksualiści zmieniają swoich partnerów jak rękawiczki i bardzo rzadko występuje coś takiego jak ustatkowanie się i "założenie rodziny". 70% homoseksualistów dekalruje że zdradzali swoich aktualnych partnerów.
- Bardzo duża aktywność seksualna powoduje bardzo szybkie rozprzestrzenianie się AIDS dzięki któremu średnia życia osób homoseksualnych wynosi 40-50 lat.
- Podczas badania 19 homoseksualistów wykryto że mają oni mniejszy mózg, jednak badanie to pozostaje pod znakiem zapytania gdyż wszyscy badani zmarli na AIDS i być może to ta choroba była przyczyną zmniejszenia mózgu.
- U baranów którzy są 100% homoseksualistami wykryto również zmniejszony mózg.
- Bzdura jest że homoseksualiści niczym nie różnią się od heteroseksualnych mężczyzn. Zniewieścienie i metroseksualizm to cecha towarzysząca praktycznie wszystkim homoseksualistom, jeżeli chodzi o gejów, a lesbijki stają się bardziej męskie.
Czekam na kontrargumenty strony przeciwnej.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych