Skocz do zawartości

Zdjęcie

Homoseksualizm - temat ogólny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1208 odpowiedzi w tym temacie

GuardAngel.
  • Tematów: 37
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sory, ale natura to matka i ojciec.

Dołączona grafika

Pisanie czegoś takiego to pomówienie i duża przesada.
HPL

11.6 Decyzje moderatorów o ostrzeżeniach są nieodwracalne i nie podlegają dyskusji w sytuacji naruszenia niniejszego Regulaminu.
Dołączona grafika
/Connor

Czyli zakładamy że tutaj też kłamie skoro wg cenzury "Pisanie czegoś takiego to pomówienie i duża przesada"

Aha zapomniałem, zwyrodnienia by nie było gdyby nie natura. Wymarło by drogą selekcji naturalnej co do nogi, każdy gej i lesbijka zostając sami na świecie przechodzą do historii w przeciągu jednego pokolenia, może jestem nietolerancyjny i się mylę...

Użytkownik GuardAngel edytował ten post 20.09.2013 - 01:12

#362 Gość_mag1-21

Gość_mag1-21.
  • Tematów: 0

Napisano

Husar

ale zazwyczaj gdy się słyszy o dziecięcej ofierze, to jest nią chłopiec.

Nie prawda, zarowno chlopcy jak i dziewwczynki. Najwiecej jednak pisze sie o dewiacji w grupie heteroseksualnej, a wiec gwalty mezczyzn na kobietach, z malzenskimi wlacznie (matka,ojciec, plemniki, natura itd).
Statystyki gwaltow w grupie ponizej 18 lat

19.2% wszystkich ataków na tle seksualnym są to „gwałty dokonane przemocą” na dziewczynach (< 18 lat) – tj. Molestowanie heteroseksualne.
6.3% wszystkich ataków na tle seksualnym są to akty „sodomii dokonanej przemocą” na chłopcach (< 18 lat) – tj. molestowanie homoseksualne.
(25%) wszystkich przypadków pedofilii (molestowanie dzieci) jest dokonywanych przez homoseksualistów, a 75% przez heteroseksualistów.

Czy homoseksualiści są częściej pedofilami?
To pytanie zostało postawione przez prokuratora na rozprawie Ake Greena 19 stycznia 2005 w sądzie apelacyjnym w Jonkoping. Prokurator Kejll Yngvesson oświadczył, że nie ma naukowego poparcia na to, że homoseksualiści są częściej pedofilami, natomiast jest większe prawdopodobieństwo, że heteroseksualiści będą pedofilami.

Zaciekawiony.
  • Tematów: 85
  • Artykułów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W zasadzie typowa pedofilia dotyczy sytuacji, gdy dorosły czuje popęd do dzieci o niewykształconych cechach płciowych, stąd też jego ofiarami zostają często dzieci obu płci. W takiej sytuacji trudno mówić o określonej orientacji sprawcy, czasem wygląda to tak, że jeśli sprawca molestował tylko dziewczynki, to zalicza się go do hetero, a jak dziewczynki i chłopców to do homo, stąd w niektórych badaniach pojawiają się nadwyżki.

Tenhan.
  • Tematów: 52
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Aż 91% kobiet na Węgrzech zdecydowałoby się na aborcję w przypadku, gdyby dziecko przez nie noszone miało w sobie hipotetyczny gen odpowiedzialny za homoseksualizm.

Mnie to nie dziwi. Bo można być tolerancyjnym czyt. nie prześladować jak już taki ktoś się pojawi ale to nie oznacza że ma to nie robić żadnej różnicy. Rozumiem że homoseksualista może zaakceptować takiego siebie i pogodzić się z tą sytuacją ale jeżeli ktoś z nich nie potrafiłby przyznać że wolałby się urodzić heteroseksualny niż homoseksualny to dla mnie taki człowiek jest stracony. Bo idąc tym tokiem rozumowania jeżeli kobieta będąca w ciąży mówi "oby tylko dziecko było zdrowe" to można ją oskarżyć o dyskryminacje niepełnosprawnych no bo jak to może jej to robić jakąkolwiek różnice czy dziecko jest zdrowe czy chore :P

Użytkownik Tenhan edytował ten post 20.09.2013 - 12:26

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

A mnie dziwi. Te 91% kobiet nie mówi, że byłyby niezadowolone, gdyby dziecko okazało się homoseksualistą. One wolałyby nie mieć tego dziecka wcale! Mało tego, mowa jest o kobietach w ciąży (więc nie jakieś hipotetyczne dywagacje przed zajściem w ciążę). I to jest szokujące.

Rozumiem że homoseksualista może zaakceptować takiego siebie i pogodzić się z tą sytuacją ale jeżeli ktoś z nich nie potrafiłby przyznać że wolałby się urodzić heteroseksualny niż homoseksualny to dla mnie taki człowiek jest stracony.

Czyli homoseksualiści powinni zaczynać i kończyć każdy dzień plując sobie w brodę, że są takiej a nie innej orientacji. Ciekawe założenie.

Szkoda, że VRP światopoglądowo zaczyna coraz bardziej przypominać /pol/.

Użytkownik Don Corleone edytował ten post 20.09.2013 - 14:04

mylo.

Altair

• Tematów: 83
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

ale jeżeli ktoś z nich nie potrafiłby przyznać że wolałby się urodzić heteroseksualny niż homoseksualny to dla mnie taki człowiek jest stracony

No tak, jeśli nie przyznają się że chcą być tacy jak Ty, to są straceni. To ma sens. :roll:

@Don

A mnie dziwi. Te 91% kobiet nie mówi, że byłyby niezadowolone, gdyby dziecko okazało się homoseksualistą. One wolałyby nie mieć tego dziecka wcale! Mało tego, mowa jest o kobietach w ciąży (więc nie jakieś hipotetyczne dywagacje przed zajściem w ciążę). I to jest szokujące.

Mnie dziwi w ogóle że dyskusja o wynikach ankiety robionej przez nie wiadomo kogo, nie wiadomo jak i podawanej przez takie tuzy obiektywizmu jak narodowcy.net, gdzie jako źródło podano wykop.pl (lolz) jest tak długo komentowany. Takie "njusy" nie zasługują nawet na splunięcie.

Szkoda, że VRP światopoglądowo zaczyna coraz bardziej przypominać /pol/.

Od dawna nim jest. ;)

Tenhan.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Hehe DonCorleone i mylo oczywiście musieli sprowadzić to co napisałem do jakiegoś absurdalnego porównania + dodać swoje marne podsumowania "ciekawe założenie", "to ma sens" bo już coraz ciężej wmawia się że 2 + 2 = 5 co nie? :P To że homoseksualiści mieliby każdego dnia pluć sobie w brodę że są homoseksualistami to "ciekawe założenie" ale chyba Twoje Don Corleone bo na pewno nie moje bo ja nic takiego nie napisałem. Nie wydaje mi się żeby wszyscy ludzie codziennie rozmyślali o swoich wadach. Chodzi mi o to że oni po prostu mają mieć świadomość tego że to jest wada a nie wmawiać że np. różnica pomiędzy byciem homoseksualnym a heteroseksualnym jest tak nic nie znacząca jak różnica pomiędzy człowiekiem leworęcznym a praworęcznym. A Ty mylo mógłbyś sobie napisać do mnie "No tak, jeśli nie przyznają się że chcą być tacy jak Ty, to są straceni" jakbym napisał "jak nie słuchasz takiej muzyki jak ja to jesteś stracony" a nie w takim przypadku kiedy w grę wchodzą anomalie zdrowotne. A oczywiście do tego co mogłoby być uznane za dyskryminacje niepełnosprawnych jeżeli byłyby przy tym takie same standardy jakie chce się wymuszać co do homoseksualistów to nikt się nie odniósł tylko część wypowiedzi trzeba było obrócić w jakiejś bzdury żeby bronić swojego skrzywionego świata a jak wam nie pasuje że coraz więcej osób z paranormalne.pl nie ma zamiaru razem z wami bronić świata w krzywym zwierciadle to zawsze możecie iść na jakieś postępowe forum i tam nawzajem poklepywać się po pleckach ;)

Użytkownik Tenhan edytował ten post 20.09.2013 - 16:34

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

a jak wam nie pasuje że coraz więcej osób z paranormalne.pl nie ma zamiaru razem z wami bronić świata w krzywym zwierciadle to zawsze możecie iść na jakieś postępowe forum i tam nawzajem poklepywać się po pleckach ;)

Jeśli macie inny pogląd na rzeczywistość to widzicie świat w krzywym zwierciadle. To ma sens.
I nie całe forum tylko wasza grupka agitujących prawaków, większości się z wami po prostu nie chce gadać i sobie idą. Bo jaki sens rozmawiać z fanatykami? No właśnie, co ja tu robię. :roll:

Panjuzek.
  • Tematów: 20
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

[quote name='mag1-21' timestamp='1379674314' post='576215']
Husar
[quote]

2% ystkich ataków na tle seksualnym są to „gwałty dokonane przemocą” na dziewczynach (< 18 lat) – tj. Molestowanie heteroseksualne.
6.3% wszystkich ataków na tle seksualnym są to akty „sodomii dokonanej przemocą” na chłopcach (< 18 lat) – tj. molestowanie homoseksualne.
(25%) wszystkich przypadków pedofilii (molestowanie dzieci) jest dokonywanych przez homoseksualistów, a 75% przez heteroseksualistów. [quote/]
No i właśnie :D 25% pedofil to homoseksualiści.Ale zaraz. Odsetek homoseksualistów w społeczeństwie około 7% może nawet 10% . Czyli statystycznie rzecz biorąc pedofilia w śród homoseksualistow występuje dwa i pół raza częściej niż wśród osob hetero !!! To sobie teczowi e stopę strzelili.

Użytkownik pan juzek edytował ten post 20.09.2013 - 19:08

Tenhan.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

"Grupka agitujących prawaków" :P I kto to pisze ten co jeszcze 2 lata temu pisał o nieuchronności tego że multi-kulti musi skończyć się przelewem krwi a teraz to promuje (nie że jakoś prześwietlam użytkowników tylko czytałem stare tematy i po prostu byłem w szoku po tym co zobaczyłem) więc kto tu tak naprawdę agituje? Ja przynajmniej przekazuje moje poglądy jakie mam od zawsze od kiedy mam jakąś świadomość społeczną i jestem szczery a prędzej agitują ci co są jak chorągiewki. Już abstrahując od tego że żeby mieć poglądy zbieżne z prawicowymi nie trzeba być zadeklarowanym prawicowcem bo dostrzeganie potrzeby "obrony swojego stada" (patriotyzm), czy tego że niezdolność do przedłużenia gatunku nie jest równorzędna do orientacji seksualnej która to gwarantuje to jest po prostu natura a nie któraś z równorzędnych stron poglądowych bo tak naprawdę ja nie uznaje podziału na prawica-lewica który sugeruje równorzędność obu obozów i że ktoś "ma tylko odmienne poglądy". Ja uznaje podział na ludzi postępujących naturalnie i na niszczycieli cywilizacji a poglądy umownie nazywane lewicowymi czyli że wszyscy ludzie są równi i muszą mieć po równo (co najwyżej mogą być równi wobec prawa), że obce rasy i kultury dowolnie mogą się mieszać jak i to że homoseksualizm czy transseksualizm to nic takiego (a nawet że takie coś jest lepsze bo ktoś taki jest niby w pozytywny sposób wyjątkowy) to wszystko jest sztuczne a w przypadku myla to pojęcie sztuczności ma podwójne znaczenie bo z jednej strony promuje sztuczne postulaty niszczące cywilizacje a z drugiej sztuczne jest to że on to głosi bo dziś może być że "gej ok" a za 2 lata będzie pisał "pedały do gazu" (no chyba że na taką nagłą zmianę wpłynęło uświadomienie sobie że jest gejem...). Jak użyłem stwierdzenia że coś jest sztuczne i niezgodne z naturą to żeby mi tu zaraz ktoś nie wyskoczył z tym że operacje też są sztuczne tak samo jak elektronika bo jest różnica pomiędzy postępem technologicznym czy medycznym który powoduje zwiększenie jakości życia choć oczywiście nieodpowiednio wykorzystany może się obrócić przeciwko ludzkości a "postępem" tęczowym bo w przeciwieństwie do medycyny czy technologii porządek społeczny z pojęciem rodziny na czele powinien być ponadczasowy i choć ludzie będą latać w kosmos czy po wypiciu łyżki specjalnego syropu przejdzie im każda choroba (i oby homoseksualizm wtedy też) to są tradycje których nie można zlikwidować argumentując to tylko tym że "jest XXI wiek". Jest XXI wiek to musimy rozpieprzyć nieodwracalnie całą cywilizacje łacińską bo jest nowy wiek i już... Żeby mieć bekę z homoseksualistów również nie trzeba być zadeklarowanym prawicowcem, wystarczy po prostu być naturalnym facetem którego rozpieprza fakt że facet w łóżku podejmuje się żeńskich, upokarzających czynności który po prostu skreśla go w byciu prawdziwym facetem i takie podejście to nie jest żadna homofobia bo od kiedy pogarda to jest strach, jak np. kogoś biją w szkole to nie dlatego że się go boją tylko wręcz przeciwnie. Nie ma sensu rozmawiać z fanatykami? Żeby zaciekle wmawiać że 2 + 2 = 5 to trzeba być fanatykiem. To nie ja prowadzę działalność przewrotową. Poza tym ten cały "postęp obyczajowy" bierze się po prostu z syjonizmu ale to już temat na inną rozmowę.

Użytkownik Tenhan edytował ten post 20.09.2013 - 17:49

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Nie akceptujesz poglądów inne niż swoje, masz z nich bekę bo nie są normalne itp, etc.

w łóżku podejmuje się żeńskich, upokarzających czynności który po prostu skreśla go w byciu prawdziwym facetem

Więc uważasz że żeńskie czynności w łóżku są upokarzające? :mrgreen: Na pewno masz wiele fanek.

Tenhan.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Więc uważasz że żeńskie czynności w łóżku są upokarzające? :mrgreen: Na pewno masz wiele fanek.

Upokarzających dla faceta jeśli je wykonuje :P Tu akurat trochę niedokładnie się wyraziłem ale teraz już myślę że wiadomo o co chodzi (a jak nie to na szybko... facet jak maluje się szminką to się upokarza, kobieta jak maluje się szminką to jest to normalne).

Użytkownik Tenhan edytował ten post 20.09.2013 - 18:45

mylo.

Altair

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Tu akurat trochę niedokładnie się wyraziłem ale teraz już myślę że wiadomo o co chodzi (a jak nie to na szybko... facet jak maluje się szminką to się upokarza, kobieta jak maluje się szminką to jest to normalne).

To tylko implikacja kulturowa. Kilkaset lat temu mężczyźni z wyższych sfer się malowali.
Już od paru lat projektanci mody mocno naciskają na wprowadzenie kiltów do mody męskiej. :)

Nic nie jest stałe, nie ma sztywnych norm ustalonych od zarania dziejów. Ludzie przez te tysiące lat cywilizacji mieli najróżniejsze normy i żadna nie była tą jedyną.
Ludzkość nie jest normalna, a Ty ciągle powtarzasz to samo. Powtarzasz zadziwienie że ktoś może chcieć robić coś innego niż Ty - nienormalne!.

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Zrobiłem sobie wakacje od tematyki homo ale czas tęczowych uświadomić

Według Ciebie niczym, ale zazwyczaj gdy się słyszy o dziecięcej ofierze, to jest nią chłopiec.

He? Masz wybiórczy odbiór rzeczywistości.

"W badaniach na populacji Kanady stwierdzono, że 32% kobiet i 15,6% mężczyzn było ofiarą wykorzystania seksualnego w dzieciństwie."

"Badania wykazują, że stosunek heteroseksualnych pedofilów do pedofilów homoseksualnych wynosi około 11:1."

Itp, itd. Nie kłamać tu. :mrgreen:

Nie wycinać z kontekstu!
I podawać linki-bo chyba z tego źródła są te cytaty.
Z deklaracji badanych pedofilów wynika, że pedofil heteroseksualny dopuszcza się wykorzystania średnio 5,2 dzieci, popełniając zarazem 34 przestępstwa, pedofil homoseksualny wykorzystuje 10,7 dzieci, popełniając 52 przestępstwa.

Z anonimowych ankiet przeprowadzonych wśród sprawców przestępstw wynika, że pedofil heteroseksualny popełnił 23,2 przestępstwa na 19,8 dzieciach, zaś statystyczny pedofil homoseksualny dopuścił się 281,7 czynów na 150,2 dzieciach.

Wyniki ankiety pokazały również, że sprawcy molestowali młodych chłopców pięć razy częściej niż młode dziewczęta. Różne badania przeprowadzone na populacji Stanów Zjednoczonych wykazały, że 2-62% kobiet i 3-16% mężczyzn było wykorzystywanych seksualnie w dzieciństwie

Wykorzystywanie seksualne w dzieciństwie może mieć wpływ na orientację seksualną w życiu dorosłym. 47% homoseksualnych mężczyzn i 22% homoseksualnych kobiet było homoseksualnie molestowanych w dzieciństwie (w odniesieniu do 7% mężczyzn i 1% kobiet heteroseksualnych)

Już nie tak tęczowo wyglądają te dane-co?

Oczywiście stosunek hetero do homo to ok 20:1, ale to nie oznacza że pedofilia jest jakimś czynnikiem składowym homoseksualizmu.

Że co?!?!
5%?!?!
To nawet nie jest śmieszne...
Polewkę miałem z Biedronia jak wyskoczył ze swymi 2mln...
Doganiasz go.
https://www.youtube.com/watch?v=f7h9BtE8kFs

Trele-morele, straw man. Słowo-klucz: obopólna zgoda, świadomość wagi i konsekwencji. Jeśli dzieci i zwierzęta warunku nie spełniają (a nie spełniają), to nie zobaczysz mnie ze sztandarami pedofilii czy zoofilii.

Jednak na marszach legalizujących kazirodztwo i gerontofilię można będzie Cię spotkać?

Prawdziwy gej rodzi się już taki i od dziecka przejawia te cechy.

Homo nie jest wrodzone-jest nabyte.

Ciekawą i też źle traktowaną grupą są aseksualiści - nie czują pociągu seksualnego w ogóle. Przez otoczenie są traktowani jako chorzy na fobię albo osoby z kompleksami, duchowni uważają że to wynik nienawiści do siebie.

W imię poprawności politycznej należy zakazać promowania i sprzedaży Viagry i wszelkich afrodyzjaków!

19.2% wszystkich ataków na tle seksualnym są to „gwałty dokonane przemocą” na dziewczynach (< 18 lat) – tj. Molestowanie heteroseksualne.
(25%) wszystkich przypadków pedofilii (molestowanie dzieci) jest dokonywanych przez homoseksualistów, a 75% przez heteroseksualistów.

Źródło?

Patrząc nawet na powyższe zestawienie-homo są sprawcami 1/4 przypadków pedofilii ale jest ich kilkadziesiąt razy mniej...Nadrabiają...

Czyli homoseksualiści powinni zaczynać i kończyć każdy dzień plując sobie w brodę, że są takiej a nie innej orientacji. Ciekawe założenie.

Jak każdy chory który postanowił się nie leczyć i z choroby zrobić atut.

Mnie dziwi w ogóle że dyskusja o wynikach ankiety robionej przez nie wiadomo kogo, nie wiadomo jak i podawanej przez takie tuzy obiektywizmu jak narodowcy.net, gdzie jako źródło podano wykop.pl (lolz) jest tak długo komentowany. Takie "njusy" nie zasługują nawet na splunięcie.

A w odwecie otrzymamy ankiety robione przez tęczowych. Różnica jest taka że im musimy wierzyć i ufać bo tego wymaga od nas nowoczesność.

To tylko implikacja kulturowa. Kilkaset lat temu mężczyźni z wyższych sfer się malowali.
Już od paru lat projektanci mody mocno naciskają na wprowadzenie kiltów do mody męskiej. :)

Dobry przeskok od noszenia sukienek do wtykania sobie różnych rzeczy i tył stwierdzając że to normalne, postępowe i nowoczesne.
Zakaz zatrzymywania "postępu"!

Lupus28.

¯\_(ツ)_/¯

• Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Źródło?

Upominasz się o źródło, a sam nie podajesz nic, co potwierdzałoby twoje stwierdzenie:

Homo nie jest wrodzone-jest nabyte.

No proszę, gdzie jest źródło? Albo cokolwiek na poparcie tych słów?

Użytkownik Snorlax edytował ten post 20.09.2013 - 23:55

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych