Napisano 01.12.2013 - 22:34
Napisano 01.12.2013 - 22:36
Ja tego nie mogę zrozumieć! Dlaczego ta Polska (i Rosja) jest taka homofobiczna i zacofana zarazem? Czy Wy na prawdę nie możecie zrozumieć, że Wasi rodzeni SYNOWIE i BRACIA też mogą być gejami?? Tak na prawdę, co zrobi każdy z Was, gdy Wasz dorastający 16-letni syn oznajmi Wam, iż jest gejem? Zaprowadzicie go do księdza (najczęściej pedofila) na egzorcyzmy??? Bo do lekarza na NFZ nie pójdziecie! Żaden lekarz nie uważa tego za chorobę. Nawet ci co prowadzą prywatne praktyki. Czekam na odpowiedz!
Napisano 01.12.2013 - 22:42
Ty potrafić zrozumieć że homosie nie przedstawili żadnych dowodów na poparcie normalności tej anomalii?Ja tego nie mogę zrozumieć! Dlaczego ta Polska (i Rosja) jest taka homofobiczna i zacofana zarazem? Czy Wy na prawdę nie możecie zrozumieć, że Wasi rodzeni SYNOWIE i BRACIA też mogą być gejami?? Tak na prawdę, co zrobi każdy z Was, gdy Wasz dorastający 16-letni syn oznajmi Wam, iż jest gejem? Zaprowadzicie go do księdza (najczęściej pedofila) na egzorcyzmy??? Bo do lekarza na NFZ nie pójdziecie! Żaden lekarz nie uważa tego za chorobę. Nawet ci co prowadzą prywatne praktyki. Czekam na odpowiedz!
Napisano 01.12.2013 - 23:25
To nie jest kuźwa, odpowiedź na moje pytanie. Co zrobisz, jak Twój SYN oznajmi ci, że jest gejem. I co, wydziedziczysz go?Ty potrafić zrozumieć że homosie nie przedstawili żadnych dowodów na poparcie normalności tej anomalii?
P.S.
Głosowanie to nie dowód.
Napisano 01.12.2013 - 23:39
To zapytaj jakąś kobietę co myśli na widok całujących się dziewczyn...Na lesbijki fajnie popatrzeć ale jak dwaj kolesie sie pieprzą to kuźwa aź rzygać sie chce
Napisano 01.12.2013 - 23:40
Napisano 02.12.2013 - 00:03
Ot i masz homoseksualną niewinność Posypały się debile i wulgaryzmy, a tu przecież chodzi o miłość. Jutro odmowie za Ciebie różaniec po łacinie, może ulży to Twojej niedoli.
Napisano 02.12.2013 - 00:07
Nie wiem, całkiem niewykluczone. Na obecną chwilę staram się go wychowywać w normalnym otoczeniu bez dodatków "tęczowych". Niestety ta wszechobecna poprawność polityczna pojawia się nawet w bajkach-więc moje wysiłki mogą być zachwiane przez propagandę, szkolną wykładnię, media i takich pokojowych i tolerancyjnych osobników jak Ty.To nie jest kuźwa, odpowiedź na moje pytanie. Co zrobisz, jak Twój SYN oznajmi ci, że jest gejem. I co, wydziedziczysz go?
Ty potrafić zrozumieć że homosie nie przedstawili żadnych dowodów na poparcie normalności tej anomalii?
P.S.
Głosowanie to nie dowód.
Ha ha ha!Dlaczego KK nie lubi gejów? Odpowiedz jest prosta. Bo 70% księży to są osoby homoseksualne. A więc, gdyby wszystkie państwa Świata zalegalizowałyby małżeństwa osób tej samej płci, KK przestałby istnieć, bo nie byłoby nowych powołań wśród kleru!! I co do tego jestem świecie przekonany.
Promuje naukowe przedstawianie dowodów.... mnie tacy kato-faszyści jak Ty, którzy promują homofobie.
Skąd ten domysł? Dowody!Mądrujesz się bo nie masz jeszcze własnej rodziny.
Wiem co znaczy mieć chore osoby w rodzinie.I nie wiesz co znaczy mieć geja w rodzinie.
Chciałeś mieć dowód? A homoseksualne zachowania zwierząt, to co? To nie jest twierdzenie wyssane z palca!
Napisano 02.12.2013 - 00:16
Napisano 02.12.2013 - 00:32
Moi koledzy używają słowa „pedał” w mojej obecności, choć doskonale wiedzą, iż jestem gejem. Jednak robią to z przyzwyczajenia, a nie z nienawiści do gejów, jaki funduje Kościół Katolicki.
Dlaczego KK nie lubi gejów? Odpowiedz jest prosta. Bo 70% księży to są osoby homoseksualne. A więc, gdyby wszystkie państwa Świata zalegalizowałyby małżeństwa osób tej samej płci, KK przestałby istnieć, bo nie byłoby nowych powołań wśród kleru!! I co do tego jestem świecie przekonany.
********* mnie tacy kato-faszyści jak Ty, którzy promują homofobie. Mądrujesz się bo nie masz jeszcze własnej rodziny. I nie wiesz co znaczy mieć geja w rodzinie. I pamiętaj debilu: gejem może być Twój szef w pracy. Tak więc nie używaj słowa „pedał”, bo z awansu nici!
I tyle w temacie.
Chciałeś mieć dowód? A homoseksualne zachowania zwierząt, to co? To nie jest twierdzenie wyssane z palca!
Napisano 02.12.2013 - 00:49
Sam jestem gejem,
więcej katoli.
Napisano 02.12.2013 - 01:01
.Nienawiść Kościoła do homoseksualistów ma podłoże psychologiczne:
czysty Freud.
Napisano 02.12.2013 - 01:21
Wśród szympansów bonobo zaobserwowano najwyższą wśród zwierząt częstotliwość zachowań homoseksualnych (75% wszystkich seksualnych zachowań). Gatunek ten klasyfikuje się jako całkowicie biseksualny.
Zrodlo: http://pl.wikipedia....wania_zwierzÄ t
60% polskich księży to geje,stwierdził w TVN były seminarzysta,gej zresztą.
Dowód: http://forum.gazeta....w_TVN_byly.html
Użytkownik CacyWitkacy edytował ten post 02.12.2013 - 01:55
Napisano 02.12.2013 - 01:21
Świetnie, statystyką można udowodnić wiele rzeczy. Wg. twoich wywodów 45% polskiego kleru to szympansy bonobo... że ja i mój chomik mamy po trzy nogi... etc. etc.(...)
Wśród szympansów bonobo zaobserwowano najwyższą wśród zwierząt częstotliwość zachowań homoseksualnych (75% wszystkich seksualnych zachowań). Gatunek ten klasyfikuje się jako całkowicie biseksualny.
(...)
60% polskich księży to geje,stwierdził w TVN były seminarzysta,gej zresztą.
(...)
Napisano 02.12.2013 - 01:40
O nie-nie ma takiej opcji aby mój dzieciak stał się zabawką w rękach homosiów, za dużo było takich przypadków.A oto Twoja homo-propaganda! Współczuję Twojemu synowi, że ma ojca faszystę (patrz homofoba). Lepiej żeby Twojego syna wychowała para gejów niż Ty sam w ideologii kato-faszystowskiej.
Ale stek bzdur...https://www.youtube.com/watch?v=iM2qapAXYjM
Skąd te dane? Z palca? Obleciał wszystkich księży i 40% mu odmówiło?60% polskich księży to geje,stwierdził w TVN były seminarzysta,gej zresztą.
Gdzie ten dowód?
Użytkownik CacyWitkacy edytował ten post 02.12.2013 - 01:51
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych