Skocz do zawartości

Zdjęcie

Homoseksualizm - temat ogólny

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1208 odpowiedzi w tym temacie

Deltarates.
  • Tematów: 3
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ja tego nie mogę zrozumieć! Dlaczego ta Polska (i Rosja) jest taka homofobiczna i zacofana zarazem? Czy Wy na prawdę nie możecie zrozumieć, że Wasi rodzeni SYNOWIE i BRACIA też mogą być gejami?? Tak na prawdę, co zrobi każdy z Was, gdy Wasz dorastający 16-letni syn oznajmi Wam, iż jest gejem? Zaprowadzicie go do księdza (najczęściej pedofila) na egzorcyzmy??? Bo do lekarza na NFZ nie pójdziecie! Żaden lekarz nie uważa tego za chorobę. Nawet ci co prowadzą prywatne praktyki. Czekam na odpowiedz!

//
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika

Obraza uczuć religijnych i bezpodstawne rzucanie na wiatr prowokacyjnych treści.
CW

#437 Gość_wadm. Aton

Gość_wadm. Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Ja tego nie mogę zrozumieć! Dlaczego ta Polska (i Rosja) jest taka homofobiczna i zacofana zarazem? Czy Wy na prawdę nie możecie zrozumieć, że Wasi rodzeni SYNOWIE i BRACIA też mogą być gejami?? Tak na prawdę, co zrobi każdy z Was, gdy Wasz dorastający 16-letni syn oznajmi Wam, iż jest gejem? Zaprowadzicie go do księdza (najczęściej pedofila) na egzorcyzmy??? Bo do lekarza na NFZ nie pójdziecie! Żaden lekarz nie uważa tego za chorobę. Nawet ci co prowadzą prywatne praktyki. Czekam na odpowiedz!

Jeżeli jesteś pełnoletni to odpowiedź znajdziesz w linku post wyżej.

Robakatorianin.
  • Tematów: 41
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ty potrafić zrozumieć że homosie nie przedstawili żadnych dowodów na poparcie normalności tej anomalii?
P.S.
Głosowanie to nie dowód.

Deltarates.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ty potrafić zrozumieć że homosie nie przedstawili żadnych dowodów na poparcie normalności tej anomalii?
P.S.
Głosowanie to nie dowód.

To nie jest kuźwa, odpowiedź na moje pytanie. Co zrobisz, jak Twój SYN oznajmi ci, że jest gejem. I co, wydziedziczysz go?

Sam jestem gejem, mieszkającym w wiosce poPeGeeRowskiej – czyli w środowisku, rzekomo zacofanym. Jednak mam przyjaciół heteroseksualnych, głównie kolegów ze szkoły i nikomu to nie przeszkadza, że jestem gejem. A więc obala to mit i stereotyp, że więcej homofobów jest w miastach niż na wsi. Bo na wsiach jest więcej katoli. Katolików może jest więcej, ale z drugiej strony w mniejszych miejscowościach ludzie są mniej anonimowi. Moi koledzy używają słowa „pedał” w mojej obecności, choć doskonale wiedzą, iż jestem gejem. Jednak robią to z przyzwyczajenia, a nie z nienawiści do gejów, jaki funduje Kościół Katolicki.

Dlaczego KK nie lubi gejów? Odpowiedz jest prosta. Bo 70% księży to są osoby homoseksualne. A więc, gdyby wszystkie państwa Świata zalegalizowałyby małżeństwa osób tej samej płci, KK przestałby istnieć, bo nie byłoby nowych powołań wśród kleru!! I co do tego jestem świecie przekonany.

********* mnie tacy kato-faszyści jak Ty, którzy promują homofobie. Mądrujesz się bo nie masz jeszcze własnej rodziny. I nie wiesz co znaczy mieć geja w rodzinie. I pamiętaj ******: gejem może być Twój szef w pracy. Tak więc nie używaj słowa „pedał”, bo z awansu nici!

I tyle w temacie.

Chciałeś mieć dowód? A homoseksualne zachowania zwierząt, to co? To nie jest twierdzenie wyssane z palca!

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Zapoznaj się z Regulaminem, bo w tym jednym poście złamałeś kilka jego punktów. Nie wolno używać wulgaryzmów ani obrażać innych użytkowników. Póki co upomnienia, ale następny taki wybryk to czerwona kartka.

Kronikarz

Daniel..
  • Tematów: 51
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Na lesbijki fajnie popatrzeć ale jak dwaj kolesie sie pieprzą to kuźwa aź rzygać sie chce

To zapytaj jakąś kobietę co myśli na widok całujących się dziewczyn...

Moje znajome strasznie się jaraja widokiem dwóch całujacych się facetów, podobno to bardzo słodkie.

Więc estetyka to pojęcie względne. ;)

#441 Gość_wadm. Aton

Gość_wadm. Aton.
  • Tematów: 0

Napisano

Ot i masz homoseksualną niewinność :) Posypały się debile i wulgaryzmy, a tu przecież chodzi o miłość. Jutro odmowie za Ciebie różaniec po łacinie, może ulży to Twojej niedoli.

//
Prosiłbym o posty bardziej związane z tematem. Kolejny potraktuję jako prowokację.
CW

Mika’el.
  • Tematów: 34
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ot i masz homoseksualną niewinność :) Posypały się debile i wulgaryzmy, a tu przecież chodzi o miłość. Jutro odmowie za Ciebie różaniec po łacinie, może ulży to Twojej niedoli.

Nie jestem pewien, czy aby takim sposobem normalni sami nie nakręcają spirali obłędu u upośledzonych, nie bym miał cokolwiek przeciw takim wpisom, ale coś w tym może być.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

7.8 Zabronione są wszelkie formy rasizmu i nietolerancji tj. wypowiedzi antynarodowe i szerzące nienawiść, wypowiedzi wulgarne odnoszące się do innych nacji, kolorów skóry, wierzeń, osób, wypowiedzi obraźliwe skierowane pod adresem innych Użytkowników Forum.

Kronikarz

Robakatorianin.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

P.S.
Głosowanie to nie dowód.

To nie jest kuźwa, odpowiedź na moje pytanie. Co zrobisz, jak Twój SYN oznajmi ci, że jest gejem. I co, wydziedziczysz go?

Nie wiem, całkiem niewykluczone. Na obecną chwilę staram się go wychowywać w normalnym otoczeniu bez dodatków "tęczowych". Niestety ta wszechobecna poprawność polityczna pojawia się nawet w bajkach-więc moje wysiłki mogą być zachwiane przez propagandę, szkolną wykładnię, media i takich pokojowych i tolerancyjnych osobników jak Ty.

Dlaczego KK nie lubi gejów? Odpowiedz jest prosta. Bo 70% księży to są osoby homoseksualne. A więc, gdyby wszystkie państwa Świata zalegalizowałyby małżeństwa osób tej samej płci, KK przestałby istnieć, bo nie byłoby nowych powołań wśród kleru!! I co do tego jestem świecie przekonany.

Ha ha ha!
Dowody poproszę!
Wedłóg badań ok 22% księży deklaruje skłonności homo. Przyczyną tego stanu jest wprowadzony celibat-było to w innym wątku którego nie raczyłeś przyswoić. Rozwiązujemy celibat i skłonności homo topnieją do minimalnych rozmiarów.

... mnie tacy kato-faszyści jak Ty, którzy promują homofobie.

Promuje naukowe przedstawianie dowodów.

Mądrujesz się bo nie masz jeszcze własnej rodziny.

Skąd ten domysł? Dowody!
Podejrzewam że między nami jest taka różnica wieku że teoretycznie mógłbym być Twoim ojcem.

I nie wiesz co znaczy mieć geja w rodzinie.

Wiem co znaczy mieć chore osoby w rodzinie.

Chciałeś mieć dowód? A homoseksualne zachowania zwierząt, to co? To nie jest twierdzenie wyssane z palca!

:facepalm:
Ile razy jeszcze trzeba się do tego odnosić?
Przyswój trochę wiedzy wrzuconej na tym forum i dopiero się wypowiadaj.
Widzisz różnicę między zachowaniem homo a byciem homo?
Jaki promil takich zachowań i związków występuje wśród innych zwierząt?
Jak ten odsetek wygląda w porównaniu do kanibalizmu, kazirodztwa, morderstw, stosunków międzygatunkowych?

Cro Master.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jeśli o mnie chodzi, to akurat w takim samym stopniu odrzucające są dla mnie i lesbijki i geje. W jakimś celu wymyślili, że związek, to jednak kobieta i mężczyzna. To jest najzdrowsze połączenie, jeśli można to tak ująć.

Bo nie wmówi mi nikt, że homoseksualna para może wpoić takie same zasady i wzorce moralne dziecku, co 'normalni' rodzice. Jeśli od małego, będzie przyzwyczajone do takiego widoku, że tata z tatą to nic złego, to wychowamy sobie następne pokolenia z takimi poglądami. Każdy ma prawo do szczęścia, to jest zrozumiałe. Ale niestety, jeśli ktoś zdaje sobie sprawę z tego, że jest trochę inny, co nie znaczy gorszy, to musi także wiedzieć, że jego odmienność nie może wpływać w negatywnym stopniu na życie innych.

A niestety, gdyby doszło do legalizacji adopcji dzieci przez takie pary, to osobiście sądzę, że powinni też zalegalizować wszystkie dragi i cały ten szajs który się wokół nas kręci. Bo szczerze nie wiem co byłoby gorsze.

Zbeeanger.
  • Tematów: 67
  • Artykułów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Moi koledzy używają słowa „pedał” w mojej obecności, choć doskonale wiedzą, iż jestem gejem. Jednak robią to z przyzwyczajenia, a nie z nienawiści do gejów, jaki funduje Kościół Katolicki.

********* mnie tacy kato-faszyści jak Ty, którzy promują homofobie. Mądrujesz się bo nie masz jeszcze własnej rodziny. I nie wiesz co znaczy mieć geja w rodzinie. I pamiętaj debilu: gejem może być Twój szef w pracy. Tak więc nie używaj słowa „pedał”, bo z awansu nici!

I tyle w temacie.

Kler ma pretensje do twoich preferencji. To czy osoby duchowe dotrzymują swoich obietnic i ślubów to inna sprawa. Dali słowo i z niego będą rozliczeni.

Mieć geja lub lezbijkę w domu to popełnić błąd wychowawczy... no możliwa jeszcze jest karma, może masz do przerobienia jakąś lekcję w ciele mężczyzny skoro ich preferujesz, a z poprzedniego wcielenia pozostało w tobie wiele kobiecych cech. Możliwości jest wiele. Ty normalnej rodziny już nie założysz, uważasz to za normalne... ale niestety dokonujesz w tej kwestii samookłamania. Nie stworzysz pełnej rodziny tylko nieetyczny związek... prościej sodomicki.

Porównujesz siebie do zwierzęcia nim nie będąc jesteś człowiekiem pamiętaj o tym.

Jadem tryskasz mężczyzno (mogę ciebie tak nazywać ?), a to że normalni faceci będą ci mówić że w tyłek jest po prostu nie higienicznie i zakrawa to na jawne zboczenie... nie dziw się. To co robisz jest po prostu obrzydliwe i zwierzęce tu przyznaję tobie rację.

Chcesz być zwierzęciem czy człowiekiem?, sam sobie odpowiedz na to pytanie.

.?..

Medicus

• Tematów: 89
  • Artykułów: 10
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Sam jestem gejem,

Kogo to interesuje? Temat ma służyć jedynie celom czysto teoretycznym, prezentacji swoich poglądów i zapoznaniu się z poglądami innych użytkowników forum. Nie został założony po to aby uzewnętrzniać swoje żale czy ostentacyjnie podkreślać swoją orientację. Najwidoczniej masz z nią większy problem, niż ludzie, których obrzucasz wyzwiskami. Prosiłbym aby poskromić swoje emocje. Będąc niesmacznym i bawiąc się w niezręczne aluzje zaproponowałbym pewną maść...

więcej katoli.

Może trochę więcej szacunku do innych ludzi, jeżeli oczekuje się od nich szacunku.

Deltarates.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

A oto Twoja homo-propaganda! Współczuję Twojemu synowi, że ma ojca faszystę (patrz homofoba). Lepiej żeby Twojego syna wychowała para gejów niż Ty sam w ideologii kato-faszystowskiej.
Polecam wam film „Patryk 1,5”.

http://zalukaj.tv/za..._1_5_2008_.html

Wśród szympansów bonobo zaobserwowano najwyższą wśród zwierząt częstotliwość zachowań homoseksualnych (75% wszystkich seksualnych zachowań). Gatunek ten klasyfikuje się jako całkowicie biseksualny.

Zrodlo: http://pl.wikipedia....wania_zwierząt

60% polskich księży to geje,stwierdził w TVN były seminarzysta,gej zresztą.

Dowód: http://forum.gazeta....w_TVN_byly.html

//
Dołączona grafika

Drugie ostrzeżenie. Określenie "faszysta" jest obraźliwe, tym bardziej jeżeli nie obrzuca się nim kogoś, jednocześnie nie rozumiejąc znaczenia tego słowa.

Pozwolę sobie jeszcze skomentować wklejony link:

.Nienawiść Kościoła do homoseksualistów ma podłoże psychologiczne:
czysty Freud.

Nauki Freuda są zarówno Tobie, jak i panu od zapodanego tematu w równym stopniu zrozumiałe, co pojęcie faszyzmu.
CW.

Zbeeanger.
  • Tematów: 67
  • Artykułów: 9
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Wśród szympansów bonobo zaobserwowano najwyższą wśród zwierząt częstotliwość zachowań homoseksualnych (75% wszystkich seksualnych zachowań). Gatunek ten klasyfikuje się jako całkowicie biseksualny.

Zrodlo: http://pl.wikipedia....wania_zwierząt

Skoro tak ci po drodze z małpami, to się do nich przeprowadź one zrozumieją twoje zwierzęce zachowania.

Co do podobnych zachowań (jak twoich czyli szympansich w końcu przytaczasz je jako twoje dowody na potwierdzenie twojej normalności) wśród księży i nikt rozsądny na tym forum nie będzie temu zaprzeczał dochodzi do podobnych wynaturzeń. TVN mówi o 60% na podstawie jednej wypowiedzi byłego seminarzysty dobre. wiesz za komuny to wybory wg telewizji i gazet były na 99,9% frekwencji. Więc te dane procentowe są prawdopodobnie o wiele zawyżone.

Co do oddawania dzieci pod opiekę mężczyzną upodabniających się do szympansów i traktujących ich zachowania jako wzorzec do usprawiedliwiania swoich chorych preferencji to powinno być zakazane.

Jak chcecie mieć dzieci, to je sobie zróbcie... w końcu sami wybraliście taką drogę może uda wam się oszukać jakimś sposobem ten odwieczny i naturalny proces jaki zachodzi przy związku kobiety z mężczyzną a którego owocem jest nowe ludzkie życie.

Szczęść Boże.

Użytkownik CacyWitkacy edytował ten post 02.12.2013 - 01:55

MEfi..
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

(...)
(...)

(...)

Świetnie, statystyką można udowodnić wiele rzeczy. Wg. twoich wywodów 45% polskiego kleru to szympansy bonobo... że ja i mój chomik mamy po trzy nogi... etc. etc.
Poza tym, czemu nie poszukać głębiej, ślimaki są obupłciowe, może poprzerabiajmy tak ludzi, niech każdy ma pełny wybór opcji, natura jest mądrzejsza...
W ogóle porównywanie ludzi do zwierząt jest bardzo trafione, w końcu to one tworzą kulturę, moralność, cywilizację. To one mają rozum... Bądźmy jak zwierzęta! Homoseksualizm, pedofilia, kazirodztwo, kanibalizm...

Jeśli chodzi o wychowanie... wolałbym sto razy bardziej żeby mnie wychowywał faszysta-purysta-katol, niż para gejów, choćby nie wiem jak bardzo byliby super...
Na szczęście moi rodzice byli normalni.

Robakatorianin.
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A oto Twoja homo-propaganda! Współczuję Twojemu synowi, że ma ojca faszystę (patrz homofoba). Lepiej żeby Twojego syna wychowała para gejów niż Ty sam w ideologii kato-faszystowskiej.

O nie-nie ma takiej opcji aby mój dzieciak stał się zabawką w rękach homosiów, za dużo było takich przypadków.

https://www.youtube.com/watch?v=iM2qapAXYjM

Ale stek bzdur...
:censored:
Badania bliźniąt wykazały, że u bliźniąt jednojajowych zgodność występowania tej samej orientacji homoseksualnej wynosiła 52%. W tym samym badaniu zgodność orientacji homoseksualnej wynosiła u bliźniąt dwujajowych 22%, u braci nie będących bliźniakami 9,2 a 11% u braci przybranych[89].
Klik
Kłamstwa i manipulacje które były wielokrotnie wyjaśniane, nawet te ich 70%.
Przeczytaj sobie ostatnie zestawienie: u braci nie będących bliźniakami 9,2 a 11% u braci przybranych ... i????

Potrafisz wyłapać różnicę między zachowaniem się jak homo a byciem homo? Ten gatunek małp rozwiązuje konflikty za pomocą seksu-jaki procent kazirodztwa tam zaobserwowano?

Zamiast łomotu, kłótni bzykają się. Też byś tak chciał? Ja tam wolę się z sąsiadem pokłócić lub mu dać w mordę, moherowi naubliżać, synowi przyłożyć niż z nimi się bzykać.

Tak jeszcze w kwestii zachowań-wychowywałeś się na wsi więc widziałeś krowę i wiesz jak się zachowują:
http://www.youtube.com/watch?v=CBwfDbiq-ac
To jest dowód na sodomistyczne zachowanie krowy czy wynik wymuszonego bytowania w środowisku? My to nazywaliśmy latowaniem się (ruja) i niejednemu chłopowi/babie taka krowa żebra połamała.

Skąd te dane? Z palca? Obleciał wszystkich księży i 40% mu odmówiło?
Starowicz przynajmniej przeprowadził jakieś badania, jest osobą znacznie bardziej wiarygodną od pana X który nie wiadomo czy istnieje.

Gdzie ten dowód?

//
Dołączona grafika
Prosiłem drogą PW o nieużywanie określenia "homosie".
CW

Użytkownik CacyWitkacy edytował ten post 02.12.2013 - 01:51

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych