Byakus Ikari skąd w tobie tyle jadu. To że ktoś nie zgadza się z chorym poglądem jakoby homoseksualizm był czymś normalnym, nie daje ci prawa obrażania uczuć religijnych innych userów. pisanie że Jezus był samobójcą to szczyt chamstwa i ignorancji.
Co do tego czy jest to choroba czy nie, radzę zajrzeć na tą stronę jest tu wszystko ładnie i przejrzyście opisane. Myślę że skoro coś daje się leczyć to jest to choroba.
A
Wy też nie macie prawa do zakazywania komuś zawierania związków małżeńskich, tym bardziej że są duchowni którzy chcą ich udzielać, stąd moja reakcja. Z jakiej racji tak się zachowujecie? Ja nie będę tolerował nietolerancji. Człowiek zgodnie z prawem w ustroju demokratycznym jest jednostką wolną, która sama decyduje o swojej egzystencji. Weźcie w końcu odpowiedzialność za swoje życie i nie obwiniajcie innych za swoje porażki to może zrozumiecie, że problem leży w was, a niestety dotyczy nas wszystkich. Gdybyś wiedział co Jezus powiedział do Piotra i jaka była odpowiedź tego pierwszego wedle legendy to może zmieniłbyś osąd.
Na tej samej zasadzie można nauczyć człowieka jedzenia kału, co nie znaczy że kał jest zdrowy, a heteroseksualiści też uprawiają seks analny. Jest jeszcze coś takiego jak masturbacja, no ale to przecież tylko zwierzęta, więc dlaczego nie przyznajecie się do masturbacji?
Problem polega na tym, że uczucia religijne wydają się być dla wierzących usprawiedliwieniem dla zadawania cierpienia innym istotom rozumnym.
Homo abderus, czyli katolik pospolity i wszystko ma sens.
Z takimi poglądami i opiniami możesz sobie dalej dyskutować... ale piszesz bzdury zresztą każdy mierzy swoją miarką.
Teraz zrobiłeś to także ty. Skąd wiesz czym ja mierze, może mam teleskop w posiadaniu?
Nie wiem czy piszesz teraz w imieniu homoseksualistów, bo zastanawiam się nad tym czy wiesz co piszesz i o czym piszesz.
Bronię ludzi, którzy nie zrobili nic złego. Tak, bronię słabszych homoseksualistów, którzy nie potrafią zrobić tego sami.
Zszedłeś z tematu zarzucasz nie wiem komu wierzącym, katolikom że nie tolerują zachowań homoseksualnych, mamy do tego prawo kierując się wolną wolą oceną i wyborem między normalnym zachowaniem a zachowaniem sodomicznym.
To w takim razie dla sprawiedliwości podpalę Twój kościół. Dobrze że takie indywidua nie piszą konstytucji, bo mielibyśmy anarchię i relację pan - niewolnik. Wykorzystywanie jest oczywiście rzeczą dobrą, miłujmy się bracia i siostry...
Zszedłeś z tematu zarzucasz nie wiem komu wierzącym, katolikom że nie tolerują zachowań homoseksualnych, mamy do tego prawo kierując się wolną wolą oceną i wyborem między normalnym zachowaniem a zachowaniem sodomicznym
W swoim domku.
Piszesz coś o karaniu tych co biją czy wandali są od tego sądy jeśli mnie pamięć nie myli i możesz to sprawdzić w k.k. są tam paragrafy i kary za popełnione czyny. Pretensje miej do rządu i policji ona łapie przestępców nie wierzący.
Neonaziści do gazu! Takie kary to można odłożyć do lamusa albo uznać za lapsus językowy. Recydywistów powinno się albo zaciągnąć do pracy w pocie czoła w kopalni to może by im przeszło rzucanie się na lewo i prawo oraz niszczenie mienia publicznego, albo leczenie i jeszcze raz leczenie połączone z praktyką u profesora nadzwyczajnego pana Andrzeja Gołoty
Starasz się sprawiać wrażenie elokwentnego oczytanego a wychodzi jak wychodzi czyli burza w szklance wody.
Ja po prostu taki jestem. Cierpliwość do niepełnosprawnych umysłowo to nic innego jak sztuka milczenia. W takim wypadku trudno byłoby cokolwiek napisać, tym bardziej że elokwencje uważasz za przejaw burzy. Zatem postaram się pisać prostacko i wulgarnie. Zauważyłeś już swoją projekcję
?
A chore są zapędy homoseksualistów do zawierania związków małżeńskich (choć te dotyczą tylko związku kobiety i mężczyzny) i adopcje dzieci.
Życie to kwestia wyboru... ja wybrałem moralność a ty popierasz sodomitów i ich styl życia.
Dlatego powinno się wprowadzić związki partnerskie, ale bidety i im podobne nie mogą znieść tego, że ktoś może mieć inny pomysł na życie. A co w tym złego? Może lepiej żeby dzieci wychowywały się w sierocińcach? Homoseksualiści stanowią rodzinę zastępczą i z tego względu powinni mieć prawo do adopcji nieletnich, to nie księża którzy mają zakaz popuszczania pasa i muszą swoje frustracje wyładowywać na wiernych...
Teraz przemówi papież: Homoseksualizm jest dobry, ale seks homoseksualny jest zły.
Jak dowiedziesz tego, że wybrałeś miejsce swojego urodzenia kiedy jeszcze nie było Cię na świecie to dokonam wpłaty na twoje konto bankowe, o ile masz ukończone 18 lat, chyba że masz konto dla juniora to wtedy zrobię to za zgodą twoich rodziców.
Wiesz za co...edycja:
ultimateWiem
Użytkownik Bayakus Ikari edytował ten post 09.01.2014 - 17:55