Ale w ogóle na jakiej podstawie porównuje się homoseksualistów do pedofilów, zoofilów czy gwałcicieli? Tylko dlatego, że kiedyś też byli karani za to co robili?
Odbierzmy kobietom prawo do głosowania, a czarnoskórych zamykajmy w rezerwatach, przecież kiedyś to była norma.
Wykazałem jedynie, iż homoseksualizm idzie w parze z pedofilią. Nie pisałem o zoofilach i gwałcicielach (w rozumieniu gwałtu na dorosłych osobach) A zdanie : "Odbierzmy kobietom prawo do głosowania, a czarnoskórych zamykajmy w rezerwatach, przecież kiedyś to była norma." To jakaś żenada. Co to ma wspólnego z tym co napisałem ?
@Kronikarz Przedwiecznych
Lupus i BiałyKruk, tutaj chodzi o przesuwanie granicy. Kiedyś, wszyscy homoseksualiści, biseksualiści, "chowali się po kątach", mieli swoje enklawy i nie wykrzykiwali swoich prawd, a nie do pomyślenia było manifestowanie głośno swojej odmienności i domagania się praw.
Dotknąłeś tutaj sedna sprawy. Homoseksualiści, biseksualiści mają takie same prawa jak heteroseksualiści. W żadnym z europejskich systemów prawnych nie ma zróżnicowania ze względu na orientację. Jest tylko jeden zapis, niewygodny dla niektórych, z różnych powodów, niekoniecznie związanym z dyskryminacją. :
Małżeństwo jest związkiem KOBIETY I MĘŹCZYZNY.
Z punktu widzenia społeczeństwa jest o.k. z takiego związku mogą urodzić się dzieci, które w przyszłości będą pracować i podnosić PKB. Jeżeli chodzi o kwestie materialne, istnieje coś takiego jak związek partnerski. W Anglii działa to całkiem sprawnie. Wiem coś o tym gdyż moja "żona" tak naprawdę jest moją konkubiną, od czternastu lat. ALE ! Zapis ten nie pozwala adoptować dzieci przez pary homo. i to są prawa o które walczy LGBT. I dlatego środowiska te stanowczo zaprzeczają i podważają, wszelkie sugestie na temat związku homoseksualizmu z pedofilią.
p.s.
a czarnoskórych zamykajmy w rezerwatach,
Tak nawiasem mówiąc, to w rezerwatach zamykano czerwonoskórych, czyli (specjalnie dla Ciebie) Indian północno-amerykańskich.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 28.01.2016 - 22:44