Nie wiem do czego odnoszą się te zbrodnie, ale Europa Zachodnia nie jest lewa światopoglądowo - to mit. Pomieszkaj tu, sam się przekonasz.
Na początku XX wieku. Anglicy wymyślili i wprowadzili w życie "obozy koncentracyjne" rzecz się działa w RPA.
Od lipca 1901 roku do stycznia 1902 zmarło, bądź zostało zabitych 12 744 dzieci poniżej 12. roku życia
Nie licząc dorosłych.
http://wiadomosci.wp...l?ticaid=116695
Londyńskie Zoo też ma się czym pochwalić:
\http://www.paranorma...trzymano-w-zoo/
Co do homoseksualistów:
Sodomy law to prawo zakazujące kontaktów seksualnych między osobami tej samej płci. Niegdyś Zjednoczone Królestwo Wielkiej Brytanii i Irlandii władało 1/4 kuli ziemskiej. W czasach panowania Anglików na tych ziemiach homoseksualizm był prawnie zabroniony i jeszcze na początku lat 60 XIX w. groziła za niego kara śmierci. Później zamieniono ją na dożywotnie pozbawienie wolności. Prawo to obowiązywało również na ziemiach rządzonych przez Królestwo.
Jeszcze na początku lat 60 XIX wieku za aktywność homoseksualną groziła w Wielkiej Brytanii śmierć. Dzisiaj jest to jedno z państw, gdzie mniejszości seksualne są najbardziej wyemancypowane. Ostatecznie kontakty homoseksualne zostały zalegalizowane w Anglii i Walii w 1967 (Sexual Offences Act 1967), w Szkocji w 1980, a w Irlandii Północnej w 1982 roku (była to decyzja Europejskiego Trybunału Praw Człowieka). "Publiczna manifestacja" orientacji homoseksualnej nadal pozostawała jednak zabroniona w całej Wielkiej Brytanii, zakaz ten zniesiono w 2000 roku. Wiek osób legalnie dopuszczających się kontaktów homo- i heteroseksualnych zrównano ze sobą w 2001 roku, wynosi on 16 lat w Anglii, Walii oraz w Szkocji, natomiast w Irlandii Północnej 17 lat. Od 2001 roku geje nie są wykluczeni ze służby wojskowej z powodu swojej orientacji seksualnej.
Przepraszam ale nie przypominam sobie takich przepisów w Polsce.
Co do lewactwa:
Mieszkam w Anglii, od dziesięciu lat. Tutaj naprawdę wiele rzeczy jest jak w Polsce za komuny. Parę przykładów.
Darmowa służba zdrowia. Darmowe leki dla dzieci i emerytów. Darmowe poradnictwo prawne dla ludzi niezbyt majętnych. Rozbudowany system zasiłków pozwalający na spokojne życie bez pracy. Darmowa komunikacja miejska dla dzieci i emerytów. I perełka. Darmowa opieka weterynaryjna dla pupili ludzi pobierających House Benefit, ( to taki dodatek mieszkaniowy w wielu wypadkach pokrywający ogromną większość lub całość kosztów wynajmu mieszkania.
W Polsce jest teraz na topie 500+
W Anglii jest tak zwany Child Benefit, Który należy się na każde dziecko, i można powiedzieć że jest obowiązkowy. gdy sprowadziłem rodzinę do Anglii miałem pewne problemy z załatwieniem szkoły synowi, gdyż nie pobierałem Child Benefit. Nawet królowa pobierała ten zasiłek gdy miała małe dzieci.
Kwota zasiłku to : 82,80 Ł co cztery tygodnie, (nie co miesiąc) na jedno dziecko. tyle wpływa na moje konto.
To tyle tyle na temat faktów i mitów.
Użytkownik Panjuzek edytował ten post 02.02.2016 - 20:56