Napisano 18.12.2011 - 02:20
Napisano 18.12.2011 - 07:37
Użytkownik real FOX edytował ten post 18.12.2011 - 08:15
Napisano 18.12.2011 - 09:25
Użytkownik Dragwen edytował ten post 18.12.2011 - 09:28
Napisano 18.12.2011 - 10:20
Napisano 18.12.2011 - 11:33
Napisano 18.12.2011 - 11:58
Jak można tolerować osobę chorą psychicznie?
Jakie prawa ja się pytam?
Od kiedy rząd ma pomagać w pogłębianiu ich choroby?
Tolerancja to wymysł, człowiek nigdy nie będzie i nie był tolerancyjny.
Nigdy zdrowy normalny człowiek nie będzie obojętny i nie będzie tolerował homoseksualizmu.
Napisano 18.12.2011 - 12:23
A to teraz można ich legalnie obrażać? Przecież istnieje prawo iż nie można nad kimś znęcać się psychicznie ani go obrażać, więc oni walczą o coś co już jest? Jeszcze większa głupota.Prawa do godnego życia. Bez słyszenia na każdym kroku, że jest się "pedałem", "wyrzutkiem natury" i wiele innych gorszych nazw.
Ci ludzie wierzyli w Dzeusa, Here i Swaroga? Haha, to są całkowite początki myśli ludzkiej i cywilizacji, jeszcze nie do końca "zeszli z drzew"Czyli według Ciebie: Platon, Arystoteles, Archimedes, Aleksander Wielki, Juliusz Cezar etc. Byli ludźmi chorymi psychicznie? Bo akceptowali homoseksualizm, a niektórzy spośród tej listy byli bi.
Napisano 18.12.2011 - 12:38
A to teraz można ich legalnie obrażać? Przecież istnieje prawo iż nie można nad kimś znęcać się psychicznie ani go obrażać, więc oni walczą o coś co już jest? Jeszcze większa głupota.
Ci ludzie wierzyli w Dzeusa, Here i Swaroga? Haha, to są całkowite początki myśli ludzkiej i cywilizacji, jeszcze nie do końca "zeszli z drzew"
Użytkownik Kardan edytował ten post 18.12.2011 - 12:40
Napisano 18.12.2011 - 12:51
Ci ludzie wierzyli w Dzeusa, Here i Swaroga? Haha, to są całkowite początki myśli ludzkiej i cywilizacji, jeszcze nie do końca "zeszli z drzew"
Napisano 18.12.2011 - 13:11
Jak można tolerować osobę chorą psychicznie? (hepr derp hurr durr)
Napisano 18.12.2011 - 14:26
Specjalnie dla ciebie, trzy kropki Milczącej Zagłady:A to teraz można ich legalnie obrażać? Przecież istnieje prawo iż nie można nad kimś znęcać się psychicznie ani go obrażać, więc oni walczą o coś co już jest? Jeszcze większa głupota.
To, w jakich czasach te osoby żyły nie ma żadnego znaczenia w tym przypadku. Pytanie nie było "jak oceniasz dane okresy historyczne", tylko "czy uważasz te osoby za chore".Ci ludzie wierzyli w Dzeusa, Here i Swaroga? Haha, to są całkowite początki myśli ludzkiej i cywilizacji, jeszcze nie do końca "zeszli z drzew"Czyli według Ciebie: Platon, Arystoteles, Archimedes, Aleksander Wielki, Juliusz Cezar etc. Byli ludźmi chorymi psychicznie? Bo akceptowali homoseksualizm, a niektórzy spośród tej listy byli bi.
Użytkownik Rainbow Lizard edytował ten post 18.12.2011 - 14:37
Napisano 18.12.2011 - 16:32
To już jest ograniczenie wolności pracodawcy, on ma prawo zwalniać i zatrudniać kogo mu się podoba, nie wiem to sie ma w obecnym socjalizmie ale tak powinno być.Co do praw, to chodzi na przykład o prawo do tego, żeby NIE być zwolnionym z pracy za orientację, która nie ma żadnego wpływu na jakość wykonywanej pracy
Naprawdę polecam Ci przeczytać i zrozumieć Biblie bo na razie tylko pokazujesz swoją głupotę.Ponadto - co z tego, że wierzyli w Zeusa, Herę (z "ę") czy inne bóstwa? W jaki sposób jest to lepsze od wierzenia w kosmicznego Żyda, który w trzy dni po śmierci zamienia się w zombie, a następnie zaczyna lewitować i udaje się do innego wymiaru wiecznego szczęścia?
Ja pisałem że jest to początek myśli nad człowiekiem a nie cywilizacji.Przy okazji - czwarty wiek p.n.e. (a już na pewno nie pierwszy p.n.e) to nie jest "całkowity początek" cywilizacji.
Wojna ma być wyznacznikiem rozwoju intelektualnego danego osobnika? Żarty sobie robisz? Wiedzieli jak machać szabelką i gdzie ustawić legionistę by obronić fortece ale myśli o moralności i człowieczeństwie raczej nie mieli. Chyba że niewolnictwo, walki gladiatorów, publiczne krzyżowanie, homoseksualizm, kazirodztwo uznajesz za znak dobrze rozwiniętego umysłowo społeczeństwa.Chyba jednak nie byli głupi nie? Aleksander Wielki podbił Imperium Perskie kilkunastokrotnie większe państwo od jego własnego, pobił kilkakrotnie większe armie. Głupi nie był, nie? Cezar zdołał pobić Galów, którzy również byli liczniejsi od jego legionów, a później obalił Republikę Rzymską posiadając również mniej liczne armie od Pompejusza... Dodam jeszcze, że stwierdzenie, że starożytne Ateny, czy Republika Rzymska to państwa, które dopiero co "zeszły z drzewa" to całkowita ignorancja.
Robiąc takie parady na których się macają po jajkach, machają wibratorami i sikają po nogawkach na pewno przekonają innych że są normalni i powinno się ich szanować. HA HA HAPrawa do godnego życia. Bez słyszenia na każdym kroku, że jest się "pedałem", "wyrzutkiem natury" i wiele innych gorszych nazw.
Napisano 18.12.2011 - 17:11
Jeśli nie widzisz różnicy, między zwolnieniem kogoś z powodu braku wydajności, a wywaleniem z roboty lub niezatrudnieniem z powodu posiadania cechy (jak homoseksualizm, taki, a ataki kolor skóry etc.), która nijak do efektywności się nie liczy to cóż... Przykro mi. Naprawdę mi przykro.To już jest ograniczenie wolności pracodawcy, on ma prawo zwalniać i zatrudniać kogo mu się podoba
Przy czym w sumie do tego, prześmiewczo rzecz ujmując, to się sprowadza, tak samo jak wyłupanie sobie Ateny z czaszki, czy niezniszczalna tarcza z kozy z mitologii Greków.Naprawdę polecam Ci przeczytać i zrozumieć Biblie bo na razie tylko pokazujesz swoją głupotę.
Odwracasz kota ogonem i do tego nieudolnie - rozumiem, że Starożytny Egipt, czy cywilizacje półwyspu arabaskiego + pewnie parę innych, o których nie wiemy w ogóle NIGDY, przenigdy o człowieku nie myślały. Pewnie składały się z mówiących fretek, czy bobrów, dlatego nigdy nie stworzyły żadnej odnoszącej się do człowieka filozofii.Ja pisałem że jest to początek myśli nad człowiekiem a nie cywilizacji.
Wojna wymaga z deka więcej niż wiedzy jak postawić żołnierza by się nie przewrócił. Logistyka, utrzymanie stosownego morale, dyscypliny, zapewnienie motywacji do walki to nie pies. To wymaga ogromnych ilości myślenia - ludzie nie są durni i o pustych żołądkach, bez powodu i dobrego przywódcy do walki raczej się rzucać nie będą, zwłaszcza z wrogiem, który uchodzi za niezwyciężonego.Wojna ma być wyznacznikiem rozwoju intelektualnego danego osobnika? Żarty sobie robisz? Wiedzieli jak machać szabelką i gdzie ustawić legionistę by obronić fortece ale myśli o moralności i człowieczeństwie raczej nie mieli.
Chyba że niewolnictwo, walki gladiatorów, publiczne krzyżowanie, homoseksualizm, kazirodztwo uznajesz za znak dobrze rozwiniętego umysłowo społeczeństwa.
Zdjęcia, albo łżesz. Zwłaszcza sikanie po nogawkach mnie interesuje - skąd żeś to wytrzasnął?Robiąc takie parady na których się macają po jajkach, machają wibratorami i sikają po nogawkach na pewno przekonają innych że są normalni i powinno się ich szanować. HA HA HA
Napisano 18.12.2011 - 17:11
Robiąc takie parady na których się macają po jajkach, machają wibratorami i sikają po nogawkach na pewno przekonają innych że są normalni i powinno się ich szanować. HA HA HA
Wojna ma być wyznacznikiem rozwoju intelektualnego danego osobnika? Żarty sobie robisz? Wiedzieli jak machać szabelką i gdzie ustawić legionistę by obronić fortece ale myśli o moralności i człowieczeństwie raczej nie mieli. Chyba że niewolnictwo, walki gladiatorów, publiczne krzyżowanie, homoseksualizm, kazirodztwo uznajesz za znak dobrze rozwiniętego umysłowo społeczeństwa.
Użytkownik Kardan edytował ten post 18.12.2011 - 17:17
Napisano 18.12.2011 - 18:25
Pisałeś już o tym. Zostałeś poproszony o udowodnienie swojej tezy. Jak na razie nie widzę żadnych zdjęć ani nagrań sugerujących, że takie zachowania zdarzają się na paradach równości regularnie. Napisanie tego dwadzieścia razy nic nie da dopóki nie poprzesz tego dowodami.Robiąc takie parady na których się macają po jajkach, machają wibratorami i sikają po nogawkach na pewno przekonają innych że są normalni i powinno się ich szanować. HA HA HAPrawa do godnego życia. Bez słyszenia na każdym kroku, że jest się "pedałem", "wyrzutkiem natury" i wiele innych gorszych nazw.
To ogólniej, żeby nie bawić się w ekonomiczne dyrdymały:(...)To już jest ograniczenie wolności pracodawcy, on ma prawo zwalniać i zatrudniać kogo mu się podoba, nie wiem to sie ma w obecnym socjalizmie ale tak powinno być.
Cóż, Jezus jak najbardziej był pochodzenia żydowskiego. Jeśli ktoś umiera i po trzech dniach wstaje z grobu, to jest to klasyczny zombiak. Lewitacja również była - Jezus odleciał sobie do nieba. A inny wymiar... cóż, przecież dzisiaj najczęściej się właśnie mówi, że to tam znajduje się raj.Naprawdę polecam Ci przeczytać i zrozumieć Biblie bo na razie tylko pokazujesz swoją głupotę.
W takim razie masz fatalną pamięć:Ja pisałem że jest to początek myśli nad człowiekiem a nie cywilizacji.
Ja tam ja wół widzę "cywilizacji". Dodatkowo słowo "cywilizacji" jest w dopełniaczu (kogo? czego?), co dosyć wyraźnie wskazuje na związek z "początki". Czyli: początki myśli ludzkiej, początki cywilizacji.(...)Ci ludzie wierzyli w Dzeusa, Here i Swaroga? Haha, to są całkowite początki myśli ludzkiej i cywilizacji, jeszcze nie do końca "zeszli z drzew"
Użytkownik Rainbow Lizard edytował ten post 18.12.2011 - 18:26
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych