Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

Strrzyga.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Cześć, tak jak większość w tym temacie- zarejestrowałam się tylko dla ChipChan. Tyle z mojego przywitania, a teraz macie screena
Dołączona grafika
Położenie kamer jest inne niż 3 posty wyżej podawał ktoś z uzytkowników.
Kiedy sie przyjrzymy tym ujęciom możemy zauwazyć, że dalej za drzwiami jest jakieś inne pomieszczenie, zawsze sądziłam, że tam dalej jest ściana. I zawsze mi się wydawało, ze drzwi znajdują się we wnęce, jednak tu widzimy co innego. Porównajcie sobie tego screena do chociażby tych:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Moim zdaniem "korytarz" wygląda teraz całkowicie inaczej. Na moim screenie jeszcze widać budkę z bezpiecznikami obok drzwi, której wcześniej nie było.
Tak się zastanawiam- czyżby Chippie zmieniła mieszkanie?

EDIT: Zauważcie też prawy góry róg pokoju w którym Chip ma posłanie- widać tam koło od roweru, który znajduje się przy drzwiach. Albo ma dwa rowery (bądź jedno zapasowe koło :D)

Użytkownik Strrzyga edytował ten post 01.08.2013 - 13:59

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Też wydaje mi się że to rower bądź koło rowerowe ;)
Troche dziwnie się teraz patrzy na te pomieszczenia , ale z czasem się przyzwyczaję :D
Czy na 1 kamerce po prawej stronie Chippie ma kuchnie ? Dzisiaj po przemieszczeniu kamer cały czas chodziła w czapce z daszkiem po domu , co mi utrudniało dostrzec jej twarzy ustreamie,ponieważ daszek od czapki przeszkadzał.

Użytkownik Sparklelights edytował ten post 01.08.2013 - 14:19

Strrzyga.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sparklelights zdaje mi się, że ona jeszcze będzie przestawiać te kamerki.
Może to i kuchnia, ale zbyt wiele nie widać :x
Nie ma jej w domu- może wyszła po nową pofę do spania? :D Bo tamtej nie widze :D

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Możliwe ;p
Jak już wspomniałam wcześniej to dzisiaj 3 razy przestawiała.W miejscu gdzie kiedyś Chippie miała te swoje "legowisko"jest pusto.Przed drzwiami frontowymi również zero kartonów.Widziałam, ponieważ jeszcze przed przemieszczeniem kamerek do niej zerkłam.Ciekawe gdzie ona to wszystko trzyma.
Dzisiejszą całą noc przesiedziała na laptopie nie mrużąc oka.Mało tego pisała coś na kartce przez bardzo długi czas.
Może to co spisywała na te kartki ma coś wspólnego z przemieszczeniem kamer , a może i zmianą mieszkania.

Użytkownik Sparklelights edytował ten post 01.08.2013 - 14:37

TianTian.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może to co spisywała na te kartki ma coś wspólnego z przemieszczeniem kamer , a może i zmianą mieszkania.

She probably moved into a new flat, even though the picture at her door looks similar (could mean, that she still lives in the same building). But right now it doesn't match the plan I once drew of her flat.
This is a plan of her new flat:
Dołączona grafika

Użytkownik TianTian edytował ten post 01.08.2013 - 16:58

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Interesuje mnie tylko to , dlaczego ona przeniosła te kamerki albo zmieniła miejsce zamieszkania.Powód mieć musiała tylko pytanie , jaki ?

Strrzyga.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może zbyt mała popularność? Nie no, taki tylko pomysł mi do głowy przyszedł, bo wczesniej nie mialam problemu z kamerkami, a teraz jak cos sie zmienilo to jedna byla szara, ktos mowil ze to przez przeciazenie serwerow czy coś. Wiec mejbi chodziło o to że mniej osób ją obserwowalo :D

+Wg mnie na planie TianTian jest błąd. Drzwi nie znajdują się we wnęce, cała ściana jest prosta a rower stoi oparty o drzwi. Chybaże to ja źle spojrzałam

Użytkownik Strrzyga edytował ten post 01.08.2013 - 21:37

ananaseq.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

Nareszcie się tu rozkręciło, do niedawna taka cisza tutaj była. ^^

Też mi się wydaję, że przestawiła te kamerki, by ową zmianą ściągnąć na siebie więcej obserwatorów. Bądź przestawienie może też wynikać z tego copa P, policjanta. Wiecie, nigdy nic nie wiadomo, może jej tak kazał? Lub po prostu doszła do wniosku, że czas na zmiany :)

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Strrzyga-Wydaje mi się że źle spojrzałaś,ale ja również mogę sie mylić;p
Kurcze gdzie ona tyle siedzi chyba wyszła po 19 ( cz koreański) a już u niej jest po 5 nad ranem.
Ananaseq-Też tak właśnie sobie na początku pomyślałam,że to ten CopP jej kazał,albo coś.Ale również jestem zdania,że chce zwrócić na siebie uwage internautów :)

Użytkownik Sparklelights edytował ten post 01.08.2013 - 21:23

Lagneu.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Słuchajcie, to jest na dwieście procent to samo mieszkanie, Przecież przeprowadzka nie umknęłaby naszej uwadze. Ja chociażby śledzę jej poczynania całą noc (czasu polskiego), raczej nie zabierała się za pakowanie. A, i gdzie indziej znalazłaby równie okropnie udekorowane drzwi? :)

unb.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Od czasu jak do niej zerkam, często widziałam, jak Chippie po przyjściu do domu udawała się do tego pomieszczenia za drzwiami. Zawsze myślałam, że tam ma łazienkę, ale teraz to mi bardziej wygląda na kuchnię. Także jestem przekonana, że wcześniej tam tez nie było ściany, bo wielokrotnie widziałam, że ona w tamtą stronę skręcała, gdy wracała do domu. Potem wychodziła przebrana w wygodne ciuchy i siadała do kompa.

Zobaczcie na ten tak jakby domofon po lewej stronie drzwi. Wcześniej go nie było. Ale z drugiej strony, spójrzcie na drzwi. Są one teraz o wiele mniejsze niż wczesniej i mam tutaj na myśli perspektywę. Po prostu ona przewiesiła tę kamerę dalej. Ta wnęka jest tam cały czas, kartony są z niej wysunięte.

Co jeszcze, ona po prostu mogła lekko przemeblować salon. Wczesniej było widac tę ścianę, na której jest okno. Teraz pewnie zmieniła położenie biurka z komputerem.

Mógłby ktoś podać link do USStream?

Użytkownik unb edytował ten post 02.08.2013 - 01:50

Strrzyga.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Hej, Chip chodzi po mieszkaniu, nie wiem co robi, przed chwilą była w kuchni
http://scr.hu/0mqx/876qr

Ale mój internet chodzi wolniej niż ja do szkoły kiedy mam na 8 i nie moge prawie otworzyc stronki. Sprawdzi ktoś, co sie dzieje?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pierwsze co robie jak wchodze na laptopa to sprawdzam kamerki ;p Niestety dzisiejszą noc przespałam i niewiem co się u niej działo i o której przyszła :<
Będziecie obserwować ją dzisiejszej nocy ? Oczywiście czasu polskiego :)
Obecnie wszędzie pogasiła światła, zostawiła włączonego laptopa , przed drzwiami postawiła butelki.
Chyba nie ma jej w domu.

Od czasu jak do niej zerkam, często widziałam, jak Chippie po przyjściu do domu udawała się do tego pomieszczenia za drzwiami. Zawsze myślałam, że tam ma łazienkę, ale teraz to mi bardziej wygląda na kuchnię. Także jestem przekonana, że wcześniej tam tez nie było ściany, bo wielokrotnie widziałam, że ona w tamtą stronę skręcała, gdy wracała do domu. Potem wychodziła przebrana w wygodne ciuchy i siadała do kompa.

Zobaczcie na ten tak jakby domofon po lewej stronie drzwi. Wcześniej go nie było. Ale z drugiej strony, spójrzcie na drzwi. Są one teraz o wiele mniejsze niż wczesniej i mam tutaj na myśli perspektywę. Po prostu ona przewiesiła tę kamerę dalej. Ta wnęka jest tam cały czas, kartony są z niej wysunięte.

Co jeszcze, ona po prostu mogła lekko przemeblować salon. Wczesniej było widac tę ścianę, na której jest okno. Teraz pewnie zmieniła położenie biurka z komputerem.

Mógłby ktoś podać link do USStream?

http://www.ustream.t...pt-korean-cop-p -link do ustreama ;p

WYP3H.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dopiero zauważyłem ten temat i mam prośbę : mógłby ktoś coś streścić prócz 1 i ostatniej strony?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To dziwne Chippie nie ma , a kamera nr 1 jest ustawiona na drzwi i rower ale z przeciwnej strony do tego wcześniejszego położenia.Kamera nr 2 jest nienaruszona . Czyżby ktoś inny przestawił kamere? Może to ten policjant?
Jak wchodziłam do niej po 10 cz polskiego to u niej było po 17 i kamera stała w tym miejscu gdzie jeszcze był widok na kuchnie.A teraz wchodze po godzinie i ta kamerka nr 1 stoi po przeciwnej stronie.
Zrobiłam screena jak to wygląda :)
http://postimg.org/image/ydp79t1mv/

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych