Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

haidi.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mogę prosić link do kamerek?(nie ustream)

Przepraszam już nie ważne właśnie zobaczyłam chippie pierwszy raz na live poczułam się creepy

Sparklelights.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pierwszy raz gdy ją zobaczyłam również poczułam się creepy .
Na ustream.tv tak szczerze nic ciekawego się nie dzieje , a szkoda.. Chippie ustawiła kamerke na w stronę drzwi.

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Przed chwilą Chipi słuchała Gangnam Style słychać było na Ustreamie :D Pierwszy raz słyszałam , aby słuchała jakiejkolwiek piosenki ;)

Użytkownik Sparklelights edytował ten post 22.08.2013 - 19:18

GryziochPL.
  • Tematów: 5
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Czy wiecie moze dlaczego wylaczyla 2 kamerke?

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wszystkie działąją ;> Niekiedy też mam wrażenie , że wyłączyła , ale mój internet czasami szwankuje i stąd taka myśl ;)

aleksandrine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Chippie wyszła 17 godzin temu z domu w jakichś białych rękawiczkach, do tego czasu jej nie ma, wychodziła kiedys na tak długo? że ten laptop się jej nie spali, haha

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Aleksandrine-
Od jakiegoś czasu Chippie przychodzi do domu o 22 jej czasu , (ale tylko na chwilę) po czym znów wychodzi i wraca kilkanaście minut po północy . To jest naprawdę dziwne gdzie ona wychodzi na tyle godzin.
Zapomniałam jeszcze dodać , że Chippie wychodzi po 3 lub 4 czasu koreańskiego ;>

aleksandrine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sparklelights
bez sensu, kiedys ciągle spała, teraz ciągle chodzi, chciałabym, żeby ktoś podsumował jej te wszystkie lata, bo ja już się zgubiłam

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ciekawe po co jej te białe rękawiczki , w których wychodzi :o Zawsze ze sobą bierze te "plakaty" czy coś tam. Ktoś kiedyś wspomniał , że Chippie protestuje na ulicy. Niby u niej wszystko dobrze jak narazie . Zobaczymy jak to wszystko dalej się potoczy. ;)

aleksandrine.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ale teraz nie wzięła plakatów, tylko te rękawiczki... mogłaby chociaż wyłączyć laptopa.
jak wszystko u niej dobrze, to się cieszę, ale chcę ją zobaczyć

Chippie własnie przyszła!

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Tak wróciła,ale jak wspomniałam kilka postów tylko na chwilę .. Dołączam screeny :
Tutaj Chippie jest widoczna na kamerce nr 2 , siedziała na podłodze , lecz nie wiem co robiła.
Dołączona grafika

Natomiast na tym screenie już wychodzi. Wychodząc nie umiała sobie poradzić z tymi butelkami po wodzie , oraz kartonami.
Dołączona grafika

Jak wyżej wspomniała Aleksandrine, Chippie nie wzięła ze sobą plakatów.

unb.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ona musi mieć jakichś znajomych. Jak długo człowiek jest w stanie wytrzymać bez znajomych?

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Sparklelights- poczułam się creepy no właśnie to jest dla mnie dziwne ona nic nie robiła tylko gapiła się w kompa wyłączyła go właczyła drugi i w niego się gapiła. To uczucie jest niewytłumaczalne widzisz jakiegoś człowieka który nic nie robi a jednak ogarnia cie strach. Nie daje mi to spokoju to uczucie.
Jest jeszcze jedna rzecz przez która zarywam nocki. Mianowicie nazwa drugiej kamerki, Mind control weapon. Broń kontroli umysłu. To coś znaczy? Czy to tylko przypadkowa nazwa? W przypadku chippie nic nie jest przypadkowe! Ehh... Lecę do Korei ktoś ze mną?
Aha znam dziewczynę która mieszkała w Korei Płd w Seulu ! Mieszka w Polsce jest tłumaczem przysięglym. Mogła by nam pomóc. Własnie mogłaby ale nie chce, gdy pokazałam jej napis wyszła i trzasnęła drzwiami!!! Coś jest na rzeczy, już ja się dowiem co!

Sparklelights.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Haidi- Coś w tym jest co napisałaś. Też się zastanawiam co to w ogóle znaczy ( chodzi mi o ten napis ) "Mind Control Weapon " . Hmm.. Dawniej na kamerce nr 2 pisało : " CopP no sleep 7~10 pm" czy coś w tym stylu. Ja na początku obserwacji Chippie czułam strach, jakiś dziwny lęk a niby nic takiego nie robiła , ale już mi przeszło.
Koreańczycy niby unikają tematu Chippie. Co do tej dziewczyny, to dziwne ze tak na to zareagowała. Mogła chociaż coś powiedzieć. Dziwna sprawa :o

haidi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niestety nie mogę wstawić screena ponieważ jestem na tablecie.
Ale widziałam jakby hmmm... no dwie chippie tak jakby jedna wychodziła a druga siedziała przed kompem.
Może to złudzienie trwało to minute ale to było creepy!
Ps. Jak się robi buźki?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych