Skocz do zawartości

Zdjęcie

Chip-Chan

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2750 odpowiedzi w tym temacie

the.undertaker.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Mnie z kolei strasznie się zacinają obie kamerki. Spojrzałam na tę nr 1 - WIDZĘ JAKIEGOŚ BIAŁO UBRANEGO GOŚCIA~! Dziwny dreszcz na plecach, śledzę jego ruchy... Zdjął czerwoną linkę, a potem kamerka mi się zacięła i... I teraz obie nie działają. <napięcie>

Syrinks.
  • Tematów: 6
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

O maj gosz, masz rację. Mi się pierwsza kamera zacieła, dopiero teraz spojrzałam na różnicę czasu na nich. Sory za panikę ! Wlazła normalnie, to u mnie obraz z pierwszej kamerki sie nie zmienił po prostu, teraz po odświeżeniu jest już ok.

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

The undertaken-masz jakieś skriny? Kto to może być? Gdzie ona była?
Edit-uf już myślałam, że coś złego się dzieje. Kurcze ja ostatnimi czasy używam internet przez komórkę i nie mogę śledzić jej poczynań więc mam gorącą prośbę- jak tylko zdarzy się coś niezwykłego róbcie skriny. Dziękuję.

Użytkownik Nicole-collie edytował ten post 23.12.2011 - 01:39

the.undertaker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie zdążyłam właśnie skrinuf zrobić... A teraz w ogóle nie mam obrazu z drugiej kamerki.

tojaktotam.
  • Tematów: 1
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

undertaken wlasnie daj jak masz screeny kurde szkoda jak bys nie mial bo trop nowy by byl

A mozesz powiedziec dokladnie jak ona wygladala ta osoba?

Syrinks.
Reputacja

Napisano

Mi sie wydaje, że to tak czy siak ona była, bo ona zakłada taką jasną kurtkę/bluzę jak wychodzi, a że obraz z kamerki skacze to można było nie dojrzeć dobrze któż to, pewnie wtedy ją przyuważyłaś jak wracała - co ja przegapiłam.
Odśwież sobie pare razy strone to wejdzie obraz.

the.undertaker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Może wytłumaczę.. Ktoś ubrany na biało, w kapturze, stał tyłem do kamery nr1 . Grzebał coś w kartonach... Jedną nogą był na zewnątrz, drugą wewnątrz. Potem jak odświeżyłam, już go nie było, czerwonej linki też.
O, mam już obraz drugiej.

Syrinks - jak wychodziła miała różową czapkę i ciemne spodnie. Ten ktoś był cały na biało i miał kaptur.. Jakby coś w rodzaju dresu.

Użytkownik the.undertaker edytował ten post 23.12.2011 - 01:40

Syrinks.
Reputacja

Napisano

Syrinks - jak wychodziła miała różową czapkę i ciemne spodnie. Ten ktoś był cały na biało i miał kaptur.. Jakby coś w rodzaju dresu.

No co Ty mówisz :o o ja cież piernicze.
Chip buja się teraz przed laptopem (w zasadzie lezy z nogami w górze, ale głowa jej się kiwa równo). Wiem że może coś ogląda czy gra, ale ja jakoś chyba żywsza jestem jak siedze przed kompem,zmieniam pozycję, podpieram sie na różne sposoby czy coś - i ona też ma takie "lepsze" momenty, typu je sobie coś, sprawdza komórkę, a czasem właśnie - tak jak teraz - siedzi jak w jakimś transie i tylko oddycha, nawet ręką myszki nie ruszy.
EDIT: zdążyłam to napisać jak sie ruszyła i wstała. Zajrzała do kuchni, grzebie przy kartonach. Układa je przy drzwiach.

Użytkownik Syrinks edytował ten post 23.12.2011 - 01:49

Nicole-collie.
  • Tematów: 25
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ale ona też ma biały kaptur w tej swojej bluzie. To pewnie ona.

the.undertaker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Czyżby powrót do świątecznych porządków?

Syrinks.
Reputacja

Napisano

Czyżby powrót do świątecznych porządków?

Na to wygląda, ostro się krząta tam przy zlewie.

Kurcze, mamy skriny z czasu gdy kamerki były ustawione inaczej, więc wiemy że ma tam gdzieś biurko i krzesło, tylko teraz kamerki tego fragmentu mieszkania nie pokazują, no ale właśnie - ma te meble a mimo to spędza czas na tej leżance na podłodze...
Ciekawe co porabia jak jest w innych pomieszczeniach. W OGÓLE ! wszystko mnie ciekawi, jaka to tajemnica za tym stoi, co jest w innych pokojach, gdzie ona wychodzi, gdzie dzwoni, po co jej ta góra kartonów, co napisała na kartach?! Niesamowite, wystarczyło, że przeszła do innego pomieszczenia, a mnie skręca z ciekawości! Ktokolwiek macza w tym palce ma pewnie satysfakcję, że o 2 w nocy nie mogę się oderwać od podglądania życia jakiejś dziwaczki ;)

Użytkownik Syrinks edytował ten post 23.12.2011 - 02:02

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

ktos juz to napisal bo czytalem posty innych ale mi sie naprawde wydaje ze ktos tam jest za dzwiami bo tak wyglada to cos cien lub cos innego.

the.undertaker.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Zniknęła całkowicie z widoku kamer. Jakieś pomysły, co może robić? >_<

Syrinks.
Reputacja

Napisano

Zniknęła całkowicie z widoku kamer. Jakieś pomysły, co może robić? >_<

Może się w końcu łaskawie kąpie po 3 dniach :} jak wyjdzie w innych ciuszkach i z lepszą fryzurą to tak, jak wyjdzie znów w różowej bluzie - to zagadka pozostanie nierozwiązana.

tojaktotam.
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

Umyc sie xD

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych